שרשור מסנג'ר/תמונות וזה.

כמה פעמים אינעל דינאק?!

שם: אני! גיל: 18 עוד 11 יום:|||||| אני כזה זקן
איזור בארץ: צפון-חיפה. להקה אהובה:Queen. שיר אהוב של נייטוויש: Sleeping Sun מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: גיטרה, שנה רביעית. מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: 221054817 מייל (?) : crazyjim7 (סקייפ) ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם! טוב נו, תמונה בהתאם לפורום

חולצת דה סיירן! ;;

ראיתי כזאת במטאלשופ בחנוכה אבל היא הייתה במידה XXXXXXXXXL בערך וזה היה נורא עצוב

lacrimosa girl

New member
....

שם: לאקרימוסה, נו
גיל: כמעט-16! קיבלתי הפניה לת"ז!!11 איזור בארץ: דרום...=/ להקה אהובה: נייטוויש, אפיקה,אלתריה, אוונסנס, וואנבי הרכב
שיר אהוב של נייטוויש: כרגע גתסמאן
מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: פסנתר, גיטרה ועל העצבים.
מסנג'ר:[email protected] תוכנת מסרים אחרת:- מייל (?) :ALUMAHREEM[@[WALLA.CO.IL ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם!לא בבית...=/ מתפוצץ לי הראש....דאמיט אני חושבת שיש לי גידול :X

A Hilit

New member
עוד פעם?! [חח כמו כולם../images/Emo3.gif]

שם: הילית גיל: 15 ומשו איזור בארץ: נתניה
להקה אהובה: נחשו שיר אהוב של נייטוויש: לא'דעת..ווישמאסטר אולי מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: גיטרות- קלאסית, אקוסטית, חשמלית ובאס וקצת תופים.. מסנג'ר: עזבו >< מי שרותה שישלח מסר תוכנת מסרים אחרת: בעע.. מייל (?) : ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם! טוב בסדר!

אלאנקה

New member
חדשה../images/Emo3.gif

שם:דבורה גיל:14 איזור בארץ:ירושלים להקה אהובה:Breaking Benjamis שיר אהוב של נייטוויש:אה.. לא בטוחה בקשר לזה מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: לא מסנג'ר:[email protected] תוכנת מסרים אחרת: נופ מייל (?) : לא משתמשת.. ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם! אין לי

LadySilkworm

New member
ברוכה הבאה!

הממ פרטים עליי יש קצת למעלה בשרשור.. מאיפה בירושלים?

למעלה