שם: נועה גיל: עוד מעט 17 איזור בארץ: חוף השרון להקה אהובה: סונטה, אוורגרי שיר אהוב של נייטוויש: feel for you מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: פעם ניגנתי על גיטרה וכשהייתי ממש קטנה על אורגנית, היום לא מנגנת על שום דבר. מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: נופ מייל (?) : אותו דבר כמו המסן ותמונה... מממ נמאס לי מתמונות חרושות ומשעממות, בואו נשפיל קצת את ורד
מהמפגש של קומונת נייטוויש באייקון^^ אני זאת עם החולצה של נייטוויש.
שם: ענר גיל: עתיק איזור בארץ: הזה עם הקסאמים להקה אהובה: Kreator שיר אהוב של נייטוויש: Stargazers מנגן: גיטרה מסנג'ר: מסר אישי, מי שרוצה תוכנת מסרים אחרת: תצעקו ממש ממש חזק מייל: אני גם ככה לא בודק אותו תמונה: אולי אחר כך
מפורום וויטין. שם: אסיה גיל: 17 מיקום על פני כדה"א: בצפון P: להקה אהובה: יש הרבה Epica Nightwish Evanescence Opeth(!!!) Children Of Bodom Cradle of Filth Tristania After Forever Arch Enemy Dimmu Borgir Sonata Arctica Lunatica Kamelot Lacuna Coil Edguy MCR (קצת!-כן כן מה אני אעשה!?) שיר אהוב של נייטויש: זה משתנה....עכשיו זה Wanderlust. אייסי: 440406327 מסנג'ר: [email protected] מייל: [email protected]
שם: שני גיל: 17.5 איזור בארץ: מרכז להקה אהובה: סונטה, אורפנד לנד ונייטויש (לא יכולה לבחור אחת..) שיר אהוב של נייטוויש: ווישמאסטר מנגן/ת על משהו? כן... על גיטרה מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: אייסיקיו? 308477360 מייל (?) : כמו המסן תמונה: אןףףףףף אין לי כרגע...
שם:גבריאל גיל:18 איזור בארץ: שומרון,מרכז להקה אהובה: Sonata arctica שיר אהוב של נייטוויש:She Is My Sin מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה:כן, מנגן על בס,חשמלית,וקצת פסנתר מסנג'ר:[email protected] תוכנת מסרים אחרת: icq:233320045 מייל (?) : [email protected] ותמונה:אין עכשיו
שם: שירה גיל: 15 איזור בארץ: י-ם להקה אהובה: אירוני? P: נייטוויש. שיר אהוב של נייטוויש: הכל, מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: הלוואי ועל תופים מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: אין לי כוח מייל (?) : כמו המסנ ותמונה.. חשיפה "בלעדית". איכס. X: