שרשור מסנג'ר/תמונות וזה.

עוד פעם? ג'יזס...

שם: נועה גיל: עוד מעט 17 איזור בארץ: חוף השרון להקה אהובה: סונטה, אוורגרי שיר אהוב של נייטוויש: feel for you מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: פעם ניגנתי על גיטרה וכשהייתי ממש קטנה על אורגנית, היום לא מנגנת על שום דבר. מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: נופ מייל (?) : אותו דבר כמו המסן ותמונה... מממ נמאס לי מתמונות חרושות ומשעממות, בואו נשפיל קצת את ורד
מהמפגש של קומונת נייטוויש באייקון^^ אני זאת עם החולצה של נייטוויש.

../images/Emo12.gifורד!!!!!!! מה את עושה באייקון?!?

אני מופתע לרעה.. בכל מקרה, אני מופתע גם לטובה! אני אוהב כשאת לא מתלבשת:)

אתה צוחק?

שאני לא אהיה במקום מרוכז של פריקים גיקים שאוהבים פנטזיה ושומעים פינטרול? מוזמן שנה הבאה!

danduuu

New member
היי!! זה מהמפגש בסוכות!

עם המר ערפד הזה! איזה נשים יפות אתן
ורד ונועה שלי

genz

New member
נו...

שם: ענר גיל: עתיק איזור בארץ: הזה עם הקסאמים להקה אהובה: Kreator שיר אהוב של נייטוויש: Stargazers מנגן: גיטרה מסנג'ר: מסר אישי, מי שרוצה תוכנת מסרים אחרת: תצעקו ממש ממש חזק מייל: אני גם ככה לא בודק אותו תמונה: אולי אחר כך

חחח יאללה העתק הדבק

מפורום וויטין. שם: אסיה גיל: 17 מיקום על פני כדה"א: בצפון P: להקה אהובה: יש הרבה Epica Nightwish Evanescence Opeth(!!!) Children Of Bodom Cradle of Filth Tristania After Forever Arch Enemy Dimmu Borgir Sonata Arctica Lunatica Kamelot Lacuna Coil Edguy MCR (קצת!-כן כן מה אני אעשה!?) שיר אהוב של נייטויש: זה משתנה....עכשיו זה Wanderlust. אייסי: 440406327 מסנג'ר: [email protected] מייל: [email protected]

Amir Noy

New member
MCR

אפשר הרבה
אני מרשה
ומי שיסכול אותי יקבל ניט לעין

ש נ י1

New member
מוכר לי השירשור הזה ../images/Emo3.gif

שם: שני גיל: 17.5 איזור בארץ: מרכז להקה אהובה: סונטה, אורפנד לנד ונייטויש (לא יכולה לבחור אחת..) שיר אהוב של נייטוויש: ווישמאסטר מנגן/ת על משהו? כן... על גיטרה מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: אייסיקיו? 308477360 מייל (?) : כמו המסן תמונה: אןףףףףף אין לי כרגע...

שלי.

שם:גבריאל גיל:18 איזור בארץ: שומרון,מרכז להקה אהובה: Sonata arctica שיר אהוב של נייטוויש:She Is My Sin מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה:כן, מנגן על בס,חשמלית,וקצת פסנתר מסנג'ר:[email protected] תוכנת מסרים אחרת: icq:233320045 מייל (?) : [email protected] ותמונה:אין עכשיו

LadySilkworm

New member
..

שם: שירה גיל: 15 איזור בארץ: י-ם להקה אהובה: אירוני? P: נייטוויש. שיר אהוב של נייטוויש: הכל, מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: הלוואי ועל תופים מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: אין לי כוח מייל (?) : כמו המסנ ותמונה.. חשיפה "בלעדית". איכס. X:

למעלה