הממ כן. אני בדרך טובה, לומד כמה שירים של נייטוויש. שורפות לי העיניים, סעמק. תומאס אחלה של קלידן, כל הכבוד לו. שם: יואב. גיל: 15. איזור בארץ: רמת גן. להקה אהובה: אין כזו. שיר אהוב של נייטוויש: יש כמה. אני מאוד אוהב את BLESS THE CHILD ואת DEAD TO THE WORLD. מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: כן. קלידים ופסנתר. וגם שר כשצריך. מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: אין. מייל (?) : [email protected] ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם! תמונה תבוא אחכ... אני מוכן לנגן למישהו את DEAD TO THE WORLD דרך המסנג'ר [: לילה טוב.
שם: ורד. גיל: 16. איזור בארץ: הרצליה. להקה אהובה: נייטוויש, אדאג'יו, אוורגריי. שיר אהוב של נייטוויש: ממש לא יכולה אחד, אבל בואו נגיד Stargazers בשניה זו. מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: קלידים. מסנג'ר: [email protected]
איזור בארץ: מרכז להקה אהובה: MCR למרות כל שונאי MCR בפורום
נייטוויש וAFI שיר אהוב של נייטוויש: כרגע ever dream מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: -- מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת:-- מייל (?) [email protected] ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם!לא בא לי=/
שם: אביעד גיל: 20 איזור בארץ: צפון להקה אהובה: נייטוויש, דרים טיאטר, ויט'ין שיר אהוב של נייטוויש: ביוטי אוף דה ביסט מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: קצת על קלידים ושר מסנג'ר: בפרטים שלי תוכנת מסרים אחרת: - מייל (?) : - ותמונה... הוסיפו תמונות, באמכם! בני כשהיה ילד