שרשור מסנג'ר/תמונות וזה.

lacrimosa girl

New member
הו, את מוכרת לי.

כתבת פעם בפורום פאנפיקים?

אלאנקה

New member
את באמת זוכרת?../images/Emo12.gif

יו, איזה זיכרון טוב! אני לא זוכרת מה אכלתי לארוחת בוקר..(וייתכן שאולי זה בגלל שלא אכלתי ארוחת בוקר..)

lacrimosa girl

New member
יש לי זכרון מעולה.

את התפריט שלי אני יכולה לפרט בדייקנות של שבוע לאחור [אבל זה כי אני צריכה לעלות במשקל...:X אז יש לי תפריט יומי קבוע ._. יש לי דיאטנית פסיכוטית. אני ממש לא צריכה לעלות ._.] אבל בכללי, הזכרון שלי [למרות שהוא נדפק לאחרונה עקב מחסור בברזל] עובד לא רע. בערך הדבר היחיד אצלי שעוד מתפקד. ^^

דיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיי עם ההודעות שנועדו לצאת מהקשרן!!!!!!!!!!!! את באמת לא שמה לב כמה רע מה שאת כותבת נראה לעין תמימה ותכולה כשלי?

לא רק לעינך התכולה והתמימה.

אלא גם לעיניי החומות
בנות,הרגעו.כולן תרדנה ביום מן הימים,לא צריך למהר.שימרו על תמימותכן לעת עתה

Super Alonit

New member
איך אפשר?אוכל|מזילה ריר|../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif

אני זוכרת מה אכלתי כל יום בשנה

Super Alonit

New member
האאא וולקם! ../images/Emo24.gif

אני אלונה, נעים מאוד
גם אני ירושלמית, בערך, אני ממבשרת

Kezia

New member
שלום שלום

שם: קזיה גיל: 19 וחצי איזור בארץ: יד מרדכי להקה אהובה: נייטוויש duh... שיר אהוב של נייטוויש: Ghost Love Score מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: מנגן על חלילית מאז שלמדתי ביסודי. מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: אי סי קיו - 301929128 והתמונה המוכרת...

The Cat Woman

New member
שוב...??

שם: ענבר גיל: 20 + כמה חודשים איזור בארץ: מישור החוף הדרומי
(אשקלון בקיצור) להקה אהובה: יש יותר מדי, אבל אני מכורה לNightwish ממש חזק! שיר אהוב של נייטוויש: יש יותר מדי... אבל נגיד She is my sin בא טוב תמיד! מנגן/ת על משהו? אם כן אז על מה: הייתי מנגנת על פסנתר ואני ממש רוצה לחזור לזה. מסנג'ר: [email protected] תוכנת מסרים אחרת: 164101958 ICQ ויש לי גם סקייפ, חפשו inbar-bitch למרות שאני לא מתחברת אליו בד"כ (גם לא לאיסיקיו האמת) תמונה- ללא ספק מוזרה ברמות מטורפות...

למעלה