שרשור משדר!!!!

גם אורטל השתמשה במילים מכוערות כלפי בנות

בוילה. היום הזכירו לי פה את ה"לכי תזדייני" שלה לליז. לכל אחת שם הייתה איזו שהיא פליטת פה שהיא הצטערה עליה לאחר מכן. גם ליז ואורטל הפכו בסוף לחברות וגם דניאל ואורטל המשיכו הלאה. היום אורטל ישבה עם דניאל ואמרה לה "את פשוט מושלמת, הדבר היחיד שלא בסדר בך זה שאת לא יודעת למרוח לק" אורטל בד"כ מדברת מהלב, אז אם אורטל חושבת כך על דניאל, למה שלא תאמצי את הגישה שלה?

efrat800010

New member
שוב אני חוזרת

נזכרתי במבה שהיה בהקשר לדבריה של סוזי אני לא שונאת את דניאל ואני חושבת שאורטל והיא יכלו להיות חברות לולא הפחד של דניאל שאורטל תיקח לה את איתן היום זה 3 ימים לפני הגמר- זהו זה נגמר כל המשקעים והדברים הטעונים ירדו או נשארו מאחור מאחלת להן בהצלחה ומקווה שאורטל תזכה במיליון ודניאל באיתן

efrat800010

New member
אוי נו באמת טל הזה כזה טרחן וגם ההפקה בלתי

נסבלת ולא אמינה לחלוטין אין גבול אה?

andy181

New member
דווקא בקטעים שהראו קרן לא יצאה משהו בכלל

וטל ברמן צחק על זה שגב אפילו לא היה צריך "לעבוד" בשביל להשיג אותה.

andy181

New member
הפרגון של טל התחיל רק השבוע, לפני כן

הוא כל הזמן פרגן נון סטופ רק לקרן. כנראה שהוא מרגיש רע על זה שמשך חודש וחצי עשו סיכול ממוקד לאיתן ודניאל ועכשיו הוא מנסה לכפר על זה טיפה.

meytula

New member
ער טוב../images/Emo24.gif

היה משהו באמת מעניין היום שפספסתי?? ניסיתי לקרוא עידכונים אל זה משימה בלתי אפשרית

הייי מיטולה, מה שלומך? ../images/Emo13.gif

קרן וגב קמו הפוכים על הבוקר (ישנו יחד בלופט) החליטו שהם לא מדברים עם איתן ודני. כנראה בגלל המשימה מאתמול בה איתן השתמש במילה אילוצים ודני הודתה בכנות שהיא לא יודעת אם תהיה חברה של קרן בחוץ. אח"כ קרן הלכה לאיריס ואיריס המליצה כן לדבר איתם גב אמר שאין צורך ושאל למה לה לדבר איתם וקרן ענתה <את יושבת?> אני רוצה התנצלות משניהם. זהו בערך. אורטל ודני דיברו על היחסים של אורטל ואורן, שלא זזים לשום מקום ליהי ריכלה על איתן עם קרן ואז גם עם גב יוני היה יוני.

meytula

New member
תודה רבה רבה על העידכון../images/Emo24.gif

פחחחחחח נראה לי שהיא זאת שצריכה להתנצל בפניהם ולא הם..ודניאל הייתה הכי כנה שיש כשאמרה שהיא לא ממהרת להגיד עם מי תישאר חברה בחוץ עד שתראה את הה'קלטות.קרן יכולה להמשיך לחכות החוצפנית הזאת מי היא בכלל?? ליהי הזאת מגעילה מדקה לדקה.שכחה שאיתן השאיר אותה לאורך כל התוכנית ??בחורה גועלית בחיי

קרן לא מכירה את המילה כנות

ליהי טיפשה. כך הוחלט כאן ברוב קולות, אז זה באמת לא משנה מה היא תעשה או תגיד. איך אמר אלפי? טיפשה נשארת טיפשה. וקרן? כן, אין גבול לחוצפה.

וואוו, בן אשכרה אמר לליהי שאם היא לא תהיה

איתו היא תודח. יש פה ניצול כוח ממדרגה ראשונה! במקום עבודה זה היה נגמר בתלונה למשטרה.

talibatata

New member
תגידו אנחנו בעונש, למה אנחנו צריכים לסבול

את ליהי ובן עם הסיפור המביש שלהם, די מיצינו. חלאס.

למעלה