שרשור נוכחות והכרות

Immortality

New member
../images/Emo41.gif

שם: מיכלי גיל: 16.5 אזור בארץ: הרצליה מצלמה: אולימפוס C740 נכון לעכשיו, מתכננת המון על קאנון 350D. בואו נקווה שאצליח להגיע לקנייה שלה לפני שתצא מצלמה חדשה. Oo תוכנה גרפית בה אני משתמש: פוטושופ 7. כמה מילים על עצמי: קשה לי עם כאלה דברים, אלוהים. ;[ שמישהו יחזיר לי את המוזה!

../images/Emo121.gif../images/Emo181.gifלא מוזה אבל כמעט../images/Emo3.gif

D350
מיכלוש, אמרתי כבר שאני אוהב אותך?

Immortality

New member
אתה חצוף אתה!

הוספת אותי לאייסיקיו ולא שלחת הודעה, לא שאלת מה נשמע, לא כלום

דווקא כן, דיברנו פעם אחת...

אבל מאז....את כל הזמן באווי (האמת גם אני אבל זה רק בשביל שמטרידים למיניהם לא יציקו לי - את לא נכללת בקבוצת המטרידים)... וגם כי כל היום אני לומד לפסיכומטרי (או לפחות אני מנסה לשכנע את עצמי ככה)... קיצר, מבטיח לשלוח לך הודעה בזמן הקרוב

../images/Emo121.gifבמסן היא כל הזמן על לא נימצאת

גמני באיסי על אווי תמידי... יותר נוח
ומיכל! בהצלחה! תגידי לי אם היא קנתה בסוף...

Immortality

New member
אני -תמיד- באוואי,

כי אני קמה והולכת ואין לי כוח לזכור לשנות וכל הקקה הזה. >< אח"כ עולים עליי במכות שאני מתעלמת. :|

masterboy

New member
אי אפשר לדעת מתי את באמת מחוברת

ואז אי אפשר לדבר איתך

Immortality

New member
שולחים הודעה, אם אני עונה אני שם,

אם לא- אני לא שם. :) [זה ככה פשוט.
]

geostant

New member
|איקון של אדם בשוק !!!|

מה זה זה ?!?! "אתה חצוף אתה" זה משפט שלי והוא שמור רק למקרים שנוגעים בטל

arnond

New member
בוקר טוב !

שם: ארנון גיל: 32 אזור בארץ: מודיעין מצלמה: קנון D60, עדשות: טמרון 28-75/2.8 וסיגמא 15-30/3.5-4.5 ופלאש 420EX. תוכנה גרפית בה אני משתמש: Photoshop Elements כמה מילים על עצמי: מהנדס מחשבים שאוהב לצלם (אבל כמעט ולא מוצא זמן לזה...)

judyr

New member
../images/Emo96.gif

שם: ג'ודי גיל: עוד ארבעה ימים 37 (ששששש) אזור חיפה מצלמה: כל מיני סטילס, נגטיב, וידאו. תוכנה לסטילס: PSME8 כמה מילים על עצמי: מנהלת חנות צילום, עוסקת בצילום סטילס ווידאו, ועוד כמה דברים בין לבין... באתי כי... ראיתי קפה

גמני רוצה

שם: אביטל ' לוסי' ברי גיל: 15 וחצי אזור בארץ: צפונבוניה (צפון ת"א) מצלמה: Nikon FG + 50mm 1.4 + 75-250mm 4.5 תוכנה גרפית בה אני משתמש: צייר כמה מילים על עצמי: אני לוקחת 40mg פרוזק ביום :\

למעלה