שרשור נוכחות והכרות

yanivfel

New member
יניב פלדמן - ארט דיירקטור

יניב פלדמן - הוד השרון ארט דיירקטור, עורך תוכן בסביבת המדיה הדיגיטלית, לשעבר מנהל פורומי "צילום - אמנות הצילום" ו-"גרפיקה ודפוס" בתפוז. דבר ראשון ברכותיי לפורום החדש. יוזמה ברוכה! שני: חשוב למצב את הפורום בצורה בו יועלו באופן קבוע תכנים חשובים לדיון ולא רק במה להצגת עבודות, שכן כיום ברשות כל אדם שני/שלישי יש מצלמה או גישה למצלמה וכן אפשרות נוחה להעלאת תמונות... לעניות דעתי, כל עוד לא יהיה גורם מקשר, הפורום יהפוך לבמה נוספת להצגת עבודות וביקורות שטחיות. אשמח לעזור ככל שהזמן יתיר לי, בתכנים. אני בין השאר מדריך פוטושופ ויועץ בתחום המולטימדיה + הבאה לדפוס + עריכת וידאו + תלת-ממד. אני דבוק ל-SONY F828 בגלל הצבעים העמוקים ול-D70 של ניקון בגלל האיכויות. בקרוב צפוי שדרוג משמעותי. בברכה, יניב פלדמן.

yanivfel

New member
תודה מתוקה!!! אין כמוך! טוב לראותך!

אצלך, ניהול פורום צילום הוא כבר מפעל חיים. אשמח להמליץ, בעת שתידרשי לממליצים! יניב פלדמן.

elka2

New member
עכשיו תורי!

שם: אלה מאירוביץ' גיל: 17 אזור בארץ: נינט טייב סיטי (או בשמה הקודם, קרית גת) מצלמה: לא מדברים על זה. יכול להיות שבקרוב D70S אם ירצה ה' תוכנה גרפית בה אני משתמש: photoshop 7 כמה מילים על עצמי: אני אוהבת לצלם אבל מרגישה מוגבלת מאוד בגלל המצלמה שלי. מעבר לכך, אני אוהבת דגים (אקווריום) וחתולים ולומדת נהיגה בימים אלו.

הצב של הפורום

גיל. בן 25. אלכוהוליטס (מעדיף ווסקי על מים גם באמצע מדבר - זה לא יקרה אף פעם אז מה זה משנה). נתניה. Nikon F-5 Cannon F-1 Pentax ME-super פוטושופ גירסה 7

קוקולון

New member
יכולה להיות אמא שלכם ...

שם: אורית גיל: 43 עם שאיפות להגיע רחוק .. אזור בארץ: באר שבע מצלמה: 20D תוכנה גרפית בה אני משתמשת: ps8 me כמה מילים על עצמי: מבוגרת רק בגיל, אוהבת להנות מהחיים,צילום - תחביב חדש ישן שלי, אוהבת לטייל.

IReI

New member
שלום אנשים ../images/Emo9.gif

שם: אסף גיל: 32 מקצוע: מעצב פנים (בתור תחביב גם מעצב גרפי) אזור בארץ: הרצליה מצלמה: Panasonic DMC-F7
תוכנה גרפית בה אני משתמש: Photoshop 7 כמה מילים על עצמי: בנתיים משתתף פסיבי באמנות הצילום, לומד הרבה ממה שקורה שם ומתי שיש זמן גם מצלם. המצלמה קצת מגבילה ומקווה בקרוב לשדרג ל-20D

IReI

New member
בכייף רק ש...

א. זו גרסה די ישנה (8.5.1) ב. זה 33 מגה, יש לך הצעה?

Immortality

New member
הו!! עוד הרצליאני!!!1

[אתה מגיע מתישהו למפגשי פורום? P: |נצלנית|] [סתם, נעים להכיר.
]

IReI

New member
הו!! הרצלינית!!!1

נעים גם לי!
עדיין לא יצא לי להגיע למפגשים אבל אם זה ישתנה מבטיח לעדכן אותך!

DR ART

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולם!

שם: ארטום גיל: עוד מעט 18 אזור בארץ: פרדס חנה מצלמה: MINOLTA Z3 תוכנה גרפית בה אני משתמש: פוטושופ 7 כמה מילים על עצמי: אממ.. צלם חובב שמחכה לגיוס.. חוץ מזה אני אוהב ברייקדאנס, טניס, גיטרה, אתלטיקה קלה..

שלום לכ החדשים וגם לי ../images/Emo9.gif

כמה זמן רציתי פורום כזה. שם: עדן גיל: 18 אזור בארץ: מרכז מצלמה: לא מבינה בהן תוכנה גרפית בה אני משתמש: לא משתמשת, אוהבת אחרים שמשתמשים כמה מילים על עצמי: מצאתי את הבית השני שלי בתפוז

../images/Emo121.gifאני אני אני../images/Emo41.gif

שם: גלעד גיל: 15 (+שבועיים ו-4 ימים
) אזור בארץ: ירושלים מצלמה: fuji finepix s304 (מקווה להשתדרג בקרוב ל-Canon EOS D350) תוכנה גרפית בה אני משתמש: ACD Fotocanvac 3.0 כמה מילים על עצמי: אין יותר מדי מה להגיד

../images/Emo152.gif גמני פהההההההה../images/Emo24.gif

שם: דון גיל:17 אזור בארץ:אילת מצלמה:canon תוכנה גרפית בה אני משתמש:photoshop כמה מילים על עצמי: מניאקקק

למעלה