שרשור סליחות

spoop

New member
תראה אף אחד בעולם

לא יכול לדעת מה הוא יעשה בשעת לחץ. אפשר רק לשער...כמו שאתה אמרת שלא תעבור על החוק אם יעצרו את אמא שלך. אתה לא יכול לדעת אם לא תתפרץ פתאום,כי שאתה מדבר עכשיו אתה במצב נפשי קשה. אני לא מבינה פגיעה,לא מסכימה עם פגיעה,אני רק מסוגלת לא לשפוט עד הסוף אנשים שהיו בלחץ קשה מאד. אני מבקשת סליחה מכל חייל שפגעתי בו דרך המקלדת,ואני סולחת לכל החיילים שרוצים את סליחתי

spoop

New member
ודרך אגב...

אני הולכת בעניין הזה לפי הרב אבינר,שאוהב מאד את החיילים וביקש במשך כל ההתנתקות והזמן שקדם לה,לא לפגוע בהם באף דרך. וזאת לא הדעה שלי כי אני הולכת בדר"כ לפי הרב אבינר,אלא אני הולכת במקרה הזה ועוד מקרים לפיו כי הוא ממש מתאים לדעות שלי.

בתור אדם שמכיר אישית את הרב אבינר

אני יודע שהוא תומך בסליחה לחיילים, אחת הסיבות ששאר הרבנים של י"ש דוחים אותו.

spoop

New member
שים לב מה כתבת

סליחה לחיילים ולא בקשת סליחה מהחיילים ואיך אתה מכיר אישית את הרב אבינר?

רק את יכולה להסתכל על זה ככה

שזה יראה כמו לסלוח לחיילים, ולא לבקש סליחה. לא מכיר אישית באופן של רואה אותו כל שני וחמישי, יצא לי לדבר איתו הרבה פעמים ולהתרשם ממנו מאוד.

spoop

New member
תרגע רק תיקנתי אותך

כי זה השתמע לשתי פנים-סליחה לחיילים,רציתי לרדת לסוף דעתך. וכן הרב אבינר הוא אחלה של בן אדם.

spoop

New member
עכשיו מגיע לך להחסם

איך אתה מעז לדבר על הבן אדם הכי מדהים בעולם ככה? הוא שווה אותי ואותך ואת כל הפורום הזה 1000 פעם. ןכבר הסברתי שהוא רק מורה הדרך שלי,לא קובע אותה. הדרך שלי באה מהאמת הפנימית שלי בלב,והרב אבינר רק מחזק אותה.

One Echoe

New member
../images/Emo13.gif

סליחה באמת שאני לא מעריץ איזה רב מושתן. אני לא מכיר בכלל את הרב הזה, אבל לאניות דעתי, כל רב הוא אותו חרא. הוא אולי שווה אותך, אבל לא אותי.

spoop

New member
הוא אדם מדהים

אם אתה לא מכיר אותו אל תעז לקרוא לו בשמות. הוא מלא רחמים לבריות,הוא חכם,הוא מצחיק,הוא עדין והוא אמיתי! עזוב רב שניה טוב? בתור אדם תסתכל עליו,הוא נגד כפייה דתית,והוא אוהב את כולםםםם! הוא מהנעלבים ואינם עולבים,כמה משפילים אותו והוא נשאר בדעה שלו,ולכן הוא מקבל מהתומכים שלו כבוד כפול. אני מושתת על דבר אחד-התורה וה'. הרבנים הם שליחים. ואם תסתכל טוב טוב תראה שאין סתירה,בין התורה לחיים.

One Echoe

New member
איי איי. איי.

אני רק מנסה להבין איך ומה גרם לאנשים כמוך לאבד את ההיגיון... נמ. בכל אופן, זה לא ממש משנה איך ומה הבנאדם הזה. הגבתי יותר על זה שאנשים מושתתים על רב אחד בלי לחשוב יותר מדי. גם אני שליח של אלוהים...קדימה...תקשיבי לי.

spoop

New member
דביל

אני מאמינה בהידות מבחינתי שלחים של הקב"ה הם אנשים שעושים את רצונו. רצונו של ה' היא התורה שאני מאמינה שהוא נתן לנו אותה. לפעמים שיש לי קשיים באמונה,אני רואה דתיים מדהימים והאמונה מתעצמת אצלי. הרב אבינר הוא דוגמא קלאסית לזה.הוא כ"כ טוב,פשוט מודל לחיקוי,והוא בן תורה,אז אולי תכלילו גם עכשיו? זה שאני אקלל את שרון שהוא מחורבן,או פולטיקאים בכללי,אתה תקפת אותו ישירות,והוא הבן האחרון שזה מגיע לו.

spoop

New member
השורה האחרונה יצאה לי עם שגיאות

תנסה להבין מה כתבתי...

One Echoe

New member
צאי מזה...

לא תקפתי אותו, אלא יותר את זה שאנשים מקשיבים לרבנים כאילו הם אלוהים.

One Echoe

New member
ואגב,

את אומרת לי לא לתקוף אותו, אבל שימי לב כמה פעמים את תקפת אותי רק בעמוד הזה של הפורום... דביל..וכו'..

spoop

New member
ננמממ....

א.נכון לא צריך לקלל ב.הייתה לי סיבה ג.אין מה להשוות דביל למחורבן ביי

One Echoe

New member
אין מה להשוות?

נכון..אלו 2 קללות שיש להן את אותה המשמעות כשזה בא מהבנאדם. ההבדל הוא, באמת, שאני כותב את זה מתוך עצבים על טיפשות של אחרים ואת כותבת כי את רוצה להעליב אותי.

spoop

New member
ומי אתה שתחליט?

בעיניי לומר על רב "מחורבן" זאת טיפשות. אז גם אני מתעצבנת אל טיפשות של אחרים,ולא מנסה להעליב.

One Echoe

New member
וואלה,

ובעיני שאת נושמת זו גם טיפשות, זה נותן לי את העילה לומר לך דבילית?

למעלה