שרשור ערב-ליל שישי

רינתי77

Active member
נווו? כמו שאמרתי, לא לקח הרבה זמן והפיצוצים

מתחילים! מעניין שזה דווקא הבנים שהתחילו...

האספנית

New member
../images/Emo240.gif אורטל

אני עוקבת כבר 3 חודשים אחרי התוכנית ואחרי אורטל. חוץ מזה שהיא נאה (ולא יותר מזה) אני לא יודעת מה יש בה עוד. היא מאד שתקנית. וסודית. דיירי הבית כמעט לא יודעים עליה כלום. היא כל הזמן מצחקקת ציחקוקי , לכאורה, מבוכה וביישנות. יושבת רוב הזמן עם עיני נץ ובוחנת בדממה ובריכוז את כל מה שקורה מסביב ולפעמים ורק לפעמים ! פולטת תובנות ואמירות נכונות. אבל רוב הזמן היא נראית מאד מעורפלת ומסתורית. כשהיא כבר עושה משהו , משום מה תמיד זה נראה לי מאולץ והצגתי (גם כשהיא מחבקת מישהו עוזרת, או מגלה תשומת לב כלפי חבר או חברה בבית וגם הביישנות שלה נראית לי הצגה). לא מבינה מה מוצאים בה. אני לא מצליחה להתחבר אליה. אני יכולה להעדיף אותה בהשוואה לבנות אחרות למשל מול קרן או מול ליהי ואתי. אבל מול אחרות היא מוזרה ולא בולטת לטובה.

יהודי31

New member
יש את הרעה במיעוטו..

לדעתי מגיע לה פרס בגלל שהיא השחקנית הטוב ביותר בתוכנית.. היא ידעה שכדי לזכות באהדת הקהל צריך להתמסכן.. ועשתה את זה ביג טיים..

דיי3

New member
כולם התמסכנו. אתי , ליהי, ענבר, ועוד ועוד

איך אתה יודע איך היא מתנהגת ברגיל? חוץ מזה שהיא לא התמסכנה. ירדו לה לחיים ובכל זאת היא לא התקפלה.

respect men

New member
הם מצביע לקרן וגב זה אומר משהו?

זה לא נכון לשפוט לפי בחירת העם לאורטל כן מגיע שיסמסו לה והיא בכלל לא כמו קרן וגב .הקהל שבוחר באורטל הוא רחוק מהקהל שבוחר בקרן

דיי3

New member
בעיניי אורטל בולטת מאוד לטובה. האם את זוכרת

בתחילת התכנית, איזה עליהום עשו עליה כולם? הם אפילו לא הכירו אותה ופתחו אנטי כלפיה. אני חושבת שמה שאת רואה זו התנהגות של בחורה שלא רגילה להיות עם כל כך הרבה אנשים באותו בית, במיוחד אנשים שהפגינו אנטגוניזם כלפיה. אבל כמו שזה מתחתנו כתב, אל תצביעי לה:)

אורטל היא כמו סלע בשום מצב לא נשברת

הייתי בטוחה שאחרי משימת הזקנים היא תתרסק מכוון שהראו את קלטת אגו ובנוסף שאלו אותה איך היא מרגישה ששהתנשקה עם 2 מאנשי הבית. היא הגיבה בהומור לעמוס אטינגר, ואחרי המשימה אמרה בלי להוריד את הראש זאת אני, ואם למישהו יש בעייה עם זה מוזמן להתרחק

וואי זה ממש דוחה שקרן מוציאה לכלוך מהפנים

שלה ואז מעיפה לאויר! איכס!! מהמצח מהסטנר מהשפתיים מהידיים, מוציאה קשקשים מהקרקפת ואז מריחה. בעעע

poseidon111

Active member
זו התקדמות מבורכת למי שתוקעת נאדים

וגרפסים בארוחה רומנטית.צריך להחזיק עבורה אצבעות שזה ימשיך.

למעלה