שרשור ערב מוקדם בסימן כרובית

האספנית

New member
קרן הכי רעה בבית

רכלנית עם אגו נפוח. היא שחקנית שזוכה לתמיכת ההפקה שרוצה שתזכה במיליון שממש אבל ממש לא מגיע לה.

izmeral1

New member
לא להגיב לי אתה והיא הבושה לראליטי= עוד

זו לא תוכנית זו האמת. כאן לא אח הגדול. כאן בוחרים מזל" לחצונה. רק שקרן שלך טרפה הכול . את הבחורות ואת גברים" הם באמת לזלילה בלי מלח. -בישבילה. מה יש לקנות מאחת שלא מכבדת את עצמה ולא את הבנות ולא את דעת הקהל פחחחחח. עוד משפט חשוב. לך לתמד מה זה ראליטי. . וכאן ההסבר זה מציאות מצולמת ומדוברת. חסר רק מנגנון..... של הדקומנטרי. על חיות גם בצמד הזה. אז ראליטי זה מה שאתה או את שומעת ורואים. האם הנשיקה היא מזוייפת. בעיה של אנשים איך הם מוכנים לשקר. ועוד גם יש המשך לדברים האלה. שאולי עוד נראה אותם גם לזוג? וגם לעוד דברים. על המסך שלנו. הכול תואי בהצלחה. אז יש טמעים כמו גב וכמו קרן טורפת גברים. כי היא בחורה הצריך לדעת שהיא. - הגבר כאן. וגם גבר לא היה עובר מבחורה לבחורה בתוך שבוע. לדבר להיות בקשר.ושאר הסיפורים. לבוא ולעבוד עליינו שזה אמין אמיתי. תתקדם סטימולטור תפפש ללמוד מזה ראליטי. ראליטי זה המבון אמיתי.

שאפולי

New member
אכן אין צורך../images/Emo45.gif

והודעות ימחקו בהתאם. כמו כן- אנשים לשרשר לשירשור הרלונטי.

שאפולי

New member
שרשור ערב מוקדם בסימן כרובית../images/Emo152.gif

אני לא אהיה פה בכמה שעות הקרובות תהיו ילדים טובים!!!

adiyon2

New member
המנהלת הלכה, יאללה בלאגן

איזה שיעמום של משימה. עוד מעט נרדמת.

adiyon2

New member
אבל אורטל לא רוצה לנסוע

קרן וגב מיגעים. גם אם היו יושבים ושותקים הם היו מנצחים. לא ברור?

niva99

New member
דובשי, שכל אחד יבחר כטוב בעיניו

תעמולת בחירות אף פעם לא הועילה [ למרות שאני בעד אורטל].

izmeral1

New member
אלק אוהבים מזרחי גב אולי אבל היא קרן לא בעעעע

אמת לא ראיתי מה היה במשך היום. עכשיו ראיתי את אתי. ואיך שקרן וגב הסוסה שלא מסתפקת בכלום. אני מיד העברתי לחדשות הכי אמת קצת כאוב באמת על הבימה. בכלל על אומנים שהם אומנים? ובלגן בטליבאן. מפחיד. מה עובר על החיילים שם. והטומום של אנשים זרים שם הזוג" הזוי בזוי רוצה הכול טורף וטורפת של 24/7 הם גב וקרן. מוזר למה ההצבעה גבוהה.

goodpink

New member
המשימה מכורה הן בהצבעות והנושאים לא זהים

לליהי ובן היו נושאים ממש קלים. לאתי ויוני יש נושאים מורכבים יחסית במיוחד בשבילם דליה רביקוביץ תרבות הריאלטי הסכם השלום עם מצרים באמת לעומת הנושאים שהיו לבן לליהי מה זה השטויות האלה אפילו בזה להראות פייבוטיזם. הצבעות באתר העובדה שהורידו את מספר הצבעים אומר הכל זה מכור ונתון להשפעה של תוכנות היה צריך להיות רק לרשומים בוואלה. זמן השתיקה שיוריד מהאחוזים גדול מידי זה צריך להיות 3 עד 5 שניות. לאתי וליוני יש עד עכשיו כ-2 פסילות וזה במקרה הטוב כי גם הפסילות האלה קשה להגיד שהגיעו לזמן שנקבע

../images/Emo239.gifתגובה מוואלה על הזוג המזוייף

קרן וגב. ליד כל שם של זוג יש תמונה של הזוג ביחד רק אצל גב וקרן אין, למה? כי הם לא באמת זוג, הם שני אנשים שההפקה מנסה בכוח למכור לנו שהם זוג.

da26

New member
גם בתמונה של חן ויוני זה ככה, סתם ../images/Emo15.gif

izmeral1

New member
איתן מתוק אמיתי גם דני. הוא משחק שלא זוכר זה

אמין ביותר. הזיכרון. והוא ממי מתאהבת באישיות שבו. בהצלחה חאיתן ודניאל. ולאתי ויוני האוטנטים. ערב טוב לכולם ביי לבנתיים תהנו לפכות מהמשימה. איך שאתם רואים את גב וקרן להפוך את השלט פשוט כך הכול להפוך

נטלי1013

New member
דניאל צרחה והיתה בלתי נסבלת.

בן וליהיא ואתי ויוני הו הכי טובים

למעלה