שרשור ערב מוקדם בסימן כרובית

anonimit75

New member
כולם שם מרכלים

כולם שם מעלים השערות של מי משחק משחק ומי לא כל הזמן. ליהיא אתמול אמרה לבן למשל, שהיא לא מבינה למה הקהל אוהב את קרן עם הזוגיות החולה שלה ושהיא מקווה שאיתם יקח את המליון , גם לזה לא ממש ציפיתי מחברה...אבל אני לא שופטת אותן, ברגעים מסויימים זה מה שהם מרגישים וזה בסדר. ההרגשה משתנה שם כל הזמן וכך גם המחשבות שלהם. בנוגע ליחסים עם גב- הם לא פאתטיים בעיני. אהבה היא אף פעם לא פאטתית בעיני וקרן מאוהבת בו לדעתי

adiyon2

New member
קרן כל הזמן מאוהבת

פעם באיתן ואופס עכשיו בגב, מעניין מה היה קורה אם היו מכניסים עוד רווק. קרן מאוהבת ובעיקר בעצמה. קרן לצערי, חייבת להוכיח לעצמה שהיא יכולה להיות מקום ראשון, זו הסיבה היחידה שהיא "מאוהבת" ברווקים. כשבחוץ זה לא ילך עם גב, היא תגיד, הלחץ בוילה גרם לי להתאהב בגב, הייתי מאוהבת באהבה. ועל ליהיא, ממש לא בא לי להתחיל לדבר. אם מעניין אותך תעשי חיפוש ותראי מה אני חושבת עליה. נכון כולם מרכלים...

דיי3

New member
אדיון, יותר למטה הבאתי חלק ממאמר על אהבה

אובססיבית . אי אפשר להאשים אותה, זו בעיה אצלה גם לדעתי.

דידי 9

New member
דניאל לא עשתה טעויות-כי לא הייתה אדם אלא

הייתה מחושבת ותחמנית מתחילת התכנית!! פשוט עבדה על כולם בעיניים,ולכן אבא שלה אמר בשבוע הראשון: הבת שלי לוקחת את המשחק בהליכה! הוא לא אמר היא תמצא אהבה, או תחווה חוויה, אלא תיקח את המשחק, כלומר את הכסף. הוא מכיר את בתו התחמנית, ולכן נתן לה 45 בנות כדי לנסות לשכנע אנשים תמימים וחלשים להמר באתר לא חוקי-האתר שלו!!! גועל נפש,ובושה גדולה לשניהם!

24שעות1

New member
דידי9 - שכחו איך דניאל ניטרלה את כולם מאיתן

שכחו איך דניאל הציע ללינוי (לפני הדחתה)להיות המלשינונית שלה, שכחו את דניאל שהתרחקה מכולם נצמדה רק לבנים החברים הטובים של איתן כאסטרטגיה אף אחד לא חף שם מטעויות רק שקרן ידעה יפה לקום להתרומם ולהראות מי זאת קרן המקסימה והאיכותית. ולכן קשה להם פה לקבל זאת

24שעות1

New member
דובשנית - אורן דלוק על קרן

שימו לב !!!! הרי מיד עם העזיבה מהצנון אורן דיבר מספר פעמים שהיה מוכן להכיר את קרן . גם ט'מגוצי דיבר על זה מספר פעמים. ועם כניסתו של גב אמר מה שאמר לדעתי מתוך צביטה בלב שלא ניצל את המומנט לראיה אורן בחר בה לאשה האידיאלית אגב!!! עם כל אהבתי לאורן ויש לי המון אהבה אליו. הוא זה שבחר באורטל שהיתה איתו , הלכה לאיתן וחזרה שוב ועל כך אני בכלל לא שופטת את אורטל - כי בתנאי מעבדה שלהם הכל יכול לקרות..

izmeral1

New member
אולי אם הם גברים" באמת יראו את הכול אחרי.....

העונה לבד בבית חישוב מי יצא טוב ומי פרש ומי נוכלת בבחורות. ועל קרן אפשר לראות הכול . איך היא אמרה אוהבת לאכול לאדם את הראש המוח. זה משהו לימד אותה טוב תדרוך טוב קיבלה לפני הכניסה שלה. פשוא מחושבת. בטרוף ולא מתחשבת. עוד אתמול בלילה עם להי מרכלת על יוני. הטמבל. שעה ממנה מלכה. והמילים של אתי גם עשו ממנה מלכה. וכך הציור הושלם יש לנו תמונה. ומכאן היא לא הפסיקה להנטז על הכול ולפנטז יחד...... מלכלכת על יוני זאת בנאדם .זאת חיה רעה. מגעילה דוחה ברמות אין לה ואין בא דבר מהנשיות. באמת טורפת גברים בגיל הזה שלא נדע ממה מתין לה בגורל. ומסכן הזקן. חבל שכך בחורה מתנהגת.

שלום172

New member
אנונימית../images/Emo24.gif כל שראית ורואה הרוב רואה

היא באמת מקסימה ונהדרת לא סתם בוחרים בה גם אנשי הוילה

izmeral1

New member
מקסימה" בזל הזבלים. ברברים מצבעים. שני גברים

שני גברים בשבוע אחד עברה הקרן שלכם. גם במציאות לא היה הולך כך לכאלה בחרות זולות. מכרה את נשמתה לשטן הכסף מעוור אותה ואת גב. תתקדמו אף בן אדם לא אישה ולא גבר ואלא הורה נורמלי. היה אוהב לראות את הבת שלו משחקת בגברים. אכן שיחקה התבכיינה על איתן וגם כעסה עליו. לא התאים יאלה תרדי מהעץ. לא נכנס גב והופ הטרף לא מפסיק אצלה. בלועת אותם בלי מלח הטרופת הזו. הזיזה את כולם שם מעחה טוב את ליהי. עד שליהי פחדה ממנה. ועד היום היא כזו מפחדת ממנה. ועושה גוצ'י מוצ'י את החברה שלי. על איזה חברה רק את עצמה היא רואה. פשוט רטע על המסך שלנו מתהלך. עדיין אורטל שאומרים היא המחשה. אבל נחשה טובה? לא טורפת וכמובן אין רע בארס שלה. אז תמשיכו להצביע לקרן ולגב. וזה לא יעזור לכם. מה שאנחנו רואים זו האמת. מ-מס 1 איתן שהיא מציינת שהיא מאוהבת. מאוהבת זה משהו. לא להאמין. ונכנס מס 2 . גם מאוהבת. מאיפה הדבר הזה ושמו קרן שחם קורץ? שלא נדע. וגם ההפקה שותפה לפשע. של תוכנית נזופטת. לתת לארבעה בחורות לכנס לשם מחוק . הכסף והכסף . וכמובן החרפה שלא תצא מובסת. עדיף תצא מובסת. ולא ז............................ובצע על הכסף.

yly463

New member
קרן נתמכת ע"י ההפקה וזו בושה - רוצים לתת לה

מליון תנו לה אך תעבדו על אנשים. קרן היא האדם הכי לא נעים בבית מנצלת את תמיכת ההפקה ומתנהגת מגעיל. לא חברה לא בן אדם ישיר ולא אמיתי היא הייתה כלומניקית ונשארה כזאת

24שעות1

New member
yly463 - קרן זוכה רק בזכות עצמה

ולכם כל קטני השנאה יש בעיה. אז תפסיקו להאשים יש אנשים שרואים 24 שעות את הערוץ ויודעים בדיוק מי זאת קרן כמה היא אהובה כמה היא יותר מכל אחת שם בבית

למעלה