היא לא צבועה היא ביצ'אני לא מדבר על המלח-פלפל - זה דווקא רגע לא צבוע, אם כי מטורלל.
אני מדבר על מה שהתוכי השמיע למשל או על הדיבורים שלה על עידן
מלאני ביצ'
היא לא צבועה היא ביצ'אני לא מדבר על המלח-פלפל - זה דווקא רגע לא צבוע, אם כי מטורלל.
לא משדרים לנו את השיחות של עידן וגאיה, כך שאי אפשר לקבוע שיש שם צביעות מאחר ויש אפשרות שמה שנאמר עליו, גם נאמר לו.אני לא מדבר על המלח-פלפל - זה דווקא רגע לא צבוע, אם כי מטורלל.
אם היא הייתה אומרת לו בפנים מה שהיא אומרת עליו מאחורי הגב, הוא לא היה באינטראקציות חבריות מאוד איתה. דברים כאלו היו מרחיקים אותו.לא משדרים לנו את השיחות של עידן וגאיה, כך שאי אפשר לקבוע שיש שם צביעות מאחר ויש אפשרות שמה שנאמר עליו, גם נאמר לו.
כל המערכת יחסים שלהם מצונזר גם מהפרקים וגם מהלייב.
התוכי השמיע שיחה על הדר.
על הדר כבר דיברנו.
שייהנו, כבר התרגלנו. האמת הםעם באמת מתפתח שם רגש, התקרבות, מגע נעים ביניהם.תסגרו עיניים
אמילי ועידן בזוגית
שילה מפהק ולא מעייפותאמילי ועידן עולים שלב ביחסים ועוברים לישון ביחד...שילה בטח מתפוצץ מקינאה.
אם הוא לא הבין שאמילי רוצה להשיג את עידן בפלירטוטים איתו ולגרום לזה שעידן יפחד לפספס את ההזדמנות איתה הוא טיפש. גם שהיה ביניהם קטע היא לא הפסיקה לדבר על הרגשות לעידןלא חושבת. זו בהחלט פגיעה באגו שלו.
את שילה שה לא מעניין. אמילי לא היתה במטרה אלא רק אמצעי. לפגוע בעידן, להרחיק לאור את החברים. פלירט בבית שיקדם אותו. היו שם צחקוקים ודיבורים על קעקועים. שום דבר ריגשי וגם לא מתח מיניאמילי ועידן עולים שלב ביחסים ועוברים לישון ביחד...שילה בטח מתפוצץ מקינאה.
שילה יותר מתעניין בעידן מאשר באמילי.אמילי ועידן עולים שלב ביחסים ועוברים לישון ביחד...שילה בטח מתפוצץ מקינאה.
עבורי.רק לא הבנתי עבור מי עוז מקדם את מלאני, סליחה, גאיה.
לכשעצמה היא לא משהו. מיותרת.
עדכנתי כבר בצהריים שהוא וחיים ישארו אחרונים וחיים יודח.כל הבית כולל עידן חושבים שעידן מחר מודח
אם מיכל נשארת היא תהיה אחרונה עם המודח בכדי שכולם יחשבו שהיא הולכתעדכנתי כבר בצהריים שהוא וחיים ישארו אחרונים וחיים יודח.
קיבלתי את התסריט.
יגידו את השם שלה ראשונה.אם מיכל נשארת היא תהיה אחרונה עם המודח בכדי שכולם יחשבו שהיא הולכת
זה יהיה הכי מותח. במקרה כזה כולם יבינו שעידן הולך, כאילו זה מה שהם מאמינים וחושבים.יגידו את השם שלה ראשונה.
וזה מה שיקרה.כל הבית כולל עידן חושבים שעידן מחר מודח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.