שרשור ערב.....

talibatata

New member
תגידי המוטי רייף הזה היה קונסול ישראל

בארצות הברית, והוא הודח עקב תלונה על הטרדה, זה נכון?

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אם הורשע ברצח זה לא יפתיע פה אף אחד

צרצרה1

New member
הוא היה "קונסול לתרבות" בלוס אנג'לס...

תפקיד שהעלה בזמנו תהיות רבות, גם בגלל הפרסונה שהיה (דוגמן לעת מצוא וסלב סוג ז' שנדבק לדוגמניות מפורסמות וכאלה...), וגם בגלל שאלת הצורך ב"קונסול תרבות" בלוס אנג'לס... עד היום אף אחד לא מבין , לפחות לא פורסם - איזה קשר ולמי סידר לו תפקיד הזוי כזה.........

קשקשה9

New member
פיייי ואנחנו מתפלאים???

הגועל נפש הזה החליט לעשות כסף על חשבון הציבור ואנחנו ישבנו וצפינו איכס עליו ועל הפרצוף האומלל והרע שלו

goodpink

New member
לירון וייצמן הראתה כמה בגיא פינס לא מקצועיים

בהרבה דברים ולמעשה משוחדים ושליחים של הפקות מעניין אם הוא גם מקבל כסף על סיקור אירועים מסויימים .... מה שלירון וייצמן וראיונות המגמתיים שלה בנוגע לתוכניית הראו חוסר מקצועיות הליכלוך על דניאל ואורטל ובתוכנית של היום ניסו להראות קווי דימיון בין אבי ממסטר שף וגב ואמרו ששניהם ירושלמים למה אין מספיק דמיון שהם נגמלים שהתקמו שכיכבו בתוכנית ריאלטי ויש להם מכרים למה צריכים להוסיף פרטים נוספים שהם שיקריים כדי להוסיף מלל לקריינות של לירון וייצמן? וגם בכתבה על רייאן ריינולדס שאמרו שהוא יוצא עם סנדרה דיווחו זאת כעובדה כאשר זו בהחלט לא עובדה שניהם מכחישים וטוענים שהם רק חברים טובים וראו את רייאן אם אווה מנדס בשבועות האחרונים וטוענים שהם יוצאים אז מה הדיווח הזה כאילו זו עובדה?

izmeral1

New member
יש שאלה מאוד מעניינת? על גב ועל השרדות?

מי ראה צפה.בתוכנית השרדות בא השתתף גב פשטי. אני רק פקר אחד ראיתי. היה זה שבוע לפני הגמר. גיסתי חולה עליו. וכמובן על כל תוכניות עונות שהיו. ולשאלה שלי היא מעניינת אולי לכולם? האם הוא היה ירוד. ומבודד או במצבים של דיכאון. . הכוונה כמו שהוא התנהג כאן .בתוכנית הדור הבא 2417. האם כך הוא היה מתנהג? ערב טוב ותודה.למי שיכול רוצה להגיב.אשמח לשמוע...

KEEK

Member
אן, לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך

את מתכוונת לאם הוא היה מבודד ודיכאוני בהשרדות, כמו שהיה בדור הבא? בהשרדות זה הכל עניין של עריכה.. אי אפשר לדעת מה קרה שם באמת על האי במשך חודשיים אני יכול להגיד לך שהוא היה אסטרטג נפלא, וטקטיקן מעולה הוא שיחק הכי טוב את המשחק, ידע לתכנן מחדש את המהלכים שלו כל הזמן, ובעיקר ידע להפעיל נכון את בני הברית שלו. מבחינת השרדות, הוא שיחק את המשחק המושלם זה אומר גם לשקר ולתחמן.. שזה בסדר כי זה המשחק. אחרי השרדות, שאר המודחים (המושבעים) לא העניקו לו את הניצחון, למרות שלא היה ספק שהוא היה השורד הכי טוב. היו שמועות על התנהגות מגעילה על האי, וגם אחרי המשחק שהתרחק מכולם.. עכשיו שראינו אותו במשך יום יום, בלי עריכה, גילינו את האופי האמיתי, וכנראה את הסיבה האמיתית שלא בחרו בו לזכייה בהשרדות. שורה תחתונה, יכול להיות שהוא היה מבודד עם מצבי רוח קיצוניים גם שם, אבל את זה לא נוכל לדעת כי הוא קיבל עריכה של מנצחים. אני מניח שדאגו להסתיר בעריכה את כל הלכלוך שלו..

אני אחרי אורחת ערב דשנה ומשביעה,אבל עדיין..

תחושת הכבס הנוראית ורפלקס הקיא עולה לי כל פעם שאני נתקל חזותית או שמיעתית בקרן וגב. יש מישהו שיכול לעזור לי להבין למה תגובות בלתי רצוניות אלו קורות לי? בבקשה תעזרו לי,לקראת החגים הבאים עלינו לטובה,אנו אמורים להיות ערבים זה לזה,או כמו שאני אוהב לומר ערבים זה לזו,חחח

למעלה