שרשור ערב.....

goodpink

New member
אמא של דניאל צודקת היא לא פיירירית אמא של

איתן יותר מידי מתנצלת נראה שאישה מאוד וותרנית שתעשה הכל כדי שלא תיהיה מריבה או ויכוח או אי הסכמה או שיוצאו משהו אחר ממה שפולקלי קורקט. זה להיות בלי אופי. תגני על הבן שלך על הבת זוג של הבן שלך תגידי שנדבר על זה בפרטיות אבל להקטין למעשה את מה שדניאל והבן שלה עברו שם ולהגדיל את מה שקרן עברה זה פשוט וותרנות ותבוסנות.

אמא של דניאל יותר אמפולסיבית

אמא של איתן יותר PC אני מבינה את הכעס של אמא של דניאל אבל ברגע שיש הכרעה, צריך לדעת להפסיד בכבוד. קרן לא אשמה שהיא זכתה, זו ההפקה שעליה צריך לכעוס, על הניווט של העלילה ועיוותה. קרן הייתה קרן, רעה, סכסכנית מניפולטיבית ופאטתית, עם זה היא גם תשאר, הכסף שזכתה בו לא ישנה את האופי המחורבן של הגברת. הייתי אומרת לאמא של דניאל שהיא צריכה להיות גאה בבת שלה ומאושרת שהיא יוצאת מהוילה עם בן זוג איכותי ועם הכבוד העצמי שלה, זה הרבה.

meytula

New member
בהחלט

וזה עונה על השאלה של כולם לדניאל האם תישאר חברה של קרן בחוץ כנראה שלא אימא שלה ואבא שלה גילו את קרן האמיתית

andy181

New member
חח לא צריך להיות גאון בשביל לגלות את זה

מספיק היה לראות כמה דקות כל יום :) חבל שדניאל לא תזכה לראות אפילו מאית ממה שהלך שם.

meytula

New member
כן אה

מעניין אם מביאים להם את כל ההקלטות של העונה או רק בקטנה,למשל באח הגדול הבנתי שנותנים להם לראות הכל,לא?

לדעתי זה בלתי אפשרי

תזכרי שאת ואני למשל צפינו בדניאל ואיתן הרבה במצלמות הנלוות ולא בראשית. בטח יתנו להם את הדיסקים של התוכניות המרכזיות. אבל יספרו להם, חברים , משפחה...הם כבר יקבלו את התמונה בגדול. אם הייתי פוגשת אותם ברחוב הייתי מושיבה אותם בכח לשמוע מה באמת היה שם חחחחחחחחח

meytula

New member
מה שבטוח אבא של דניאל יודע הכל

לפי הפוסטים שלו הוא באמת מעודכן במתרחש ויודע מי זאת קרן וכל הליכלוכים על דניאל. איזה כייף שיש אותם שדניאל לא תשאר עיוורת ואני כל כך שמחה שלא תהייה חברה של קרן!

ela501

New member
אמא של דניאל יצאה אתי../images/Emo6.gif גועל של אישה

like mother like daughter דווקא אמא של איתן יצאה ספורטיבית

puma141

New member
נכון אלה. בטח אמא של איתן אמרה בליבה:

הבן המטומטם שלי, מה הוא בחר? האמא והבת אותו דבר!

24שעות1

New member
אלוש -עדכון דחוף לא ראיתי את הראיונות היום

של קרן וגב ולא של האמהות

אני בכלל לא מבינה למה מצפים מהן להיות חברות

אין בינהן שום דבר מן המשותף. זו לא אותה רמה ולא אותה איכות. עם כל הכבוד. וזה בלי קשר למה שקרה בין קרן ואיתן שאוטומטית פוסל אותה מלהיות חברה , לא בגלל האקט עצמו, אלא כי היא רצה לשם למרות שהוא רצה את "חברה" שלה. (בדיוק כמו שקרן עשתה מאוחר יותר לליהי עם גב) בקיצור, שומר נפשו ירחק מנשים כמו קרן. לא מאחלת לילדים שלי קשר עם אדם כזה אז גם לא לדניאל.

puma141

New member
מיטל אבא של דניאל אמר אחרי יומייםשהיא לוקחת ב

בהליכה. הוא לא פירגן, לא מפרגן, ולא יפרגן. הוא טיפוס שמפרגן רק לעצמו. גם דניאל. עובדה שדניאל אמרה שהיא מתרגשת שלאבא שלה אכפת. אלו אנשים אגואיסטים!לגמרי

meytula

New member
את קוראת את עצמך?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

''עובדה שדניאל אמרה שהיא מתרגשת שלאבא שלה אכפת'' איזה בת לא תתרגש מזה??

puma141

New member
מיטל-אני אתקן-דניאל אמרה, שהיא מתרגשת שאכפת ל

לו, והיא מעריכה את זה-כי זה לא היה עד היום. זה מה שהשתמע מזה. חשבתי שאת ראית את התכנית בלי להיות סלקטיבית למה שאת שומעת:)

andy181

New member
מה שעצוב שהניצחון שלה בעצם מעודד אנשים

להתנהג איך שבא להם לסכסך ,לרכל, לפגוע הכל מותר ובסופו של דבר אתם עדיין יכולים לזכות בחצי מיליון שקל.

puma141

New member
להזכיר לך שמדובר במה שאמא של דניאל אמרה? את

מתכוונת אליה? כי אני לא אחראית על הפה שלה, ועל חוסר הפירגון שלה

קשקשה9

New member
לא ממש

זה יכול לקרות רק אצל המפיקים המפוקפקים אבוט רייף בערוץ 10 המפוקפק

למעלה