שרשור פאן הרט

... זה לא שווה!!! ...

זה פרק ישר מידי!!!.... אין דבר יותר מדהים ממירוקוXאינו... זה כל כך יפה!!! שהם אוהבים אחד את השני גם שיש לה שתיי בחורות לרמניות על התחת המעוצב שלהם וגם למרות ששניהם בנים.. *_* כל כך יפה...... אין סוף ליופי...... שיוווו!! ^_^!!!! וגם שוסאמרו ואינוישה.. זה כל כך.. אסור!!... ויפה!!!.......... ומדהים!!!!!!........ עזבו אני פשוט ילך לקרוא לי כמה פיקים נועזים.... (לא פה!!)

אני אחזור מחר..

מחר אני יגיב על התגובות שלכם...... עכשיו יש לי דייט על קיאנו!! ^_^

אני יודעת!!!

אני ישים חוברות!! אבל את הקצרות של הרבה boy x boy אבל אני לא ישים את הקטעים הממששששששש לוהטים למה לא נעים.. וגם יורידו לי את זה..

לי Li

New member
אני מכירה את זה *.*

זה כזה שולט
הנטאי *.* והם ציירו את כל הדמויות ממש ממש יפה!
(חוץ משיפו, שהוא מוזר >< אבל למי אכפת משיפו? XD)

לא האנטאי!!

זה לא........ את לא רואה את העסק את רואה ליפניי באמצא קצת מהסוף וזהו לא נחשב... ^_^ סתם סתם.. זה doujin זה fanart מקצועי כלומר שמוכרים אותו בחנויות doujin ואל תסתכלו על זה ככה החוברת הזאת עולה 15 דולר!! אני הורדתי אותה מאינטרנט אבל זה יקר.. אוי זה כל כך יקר.......

חחחח

סליחה שחכתי שאתם רק מתחילים באנימה.. doujin= כמה אנשים (בדרך כלל חרמנים) במציירים fanart מקצועי ומוכרים את זה באינטרנט. ומה שמבדיל את זה מהאנטאי שזה לא האנטאי!! זה כשרואים הכל אבל לא רואים פרטים שטנים שבדרך כלל מגעילים... אני אוהבת doujin לא האנטאי!!!.. לפעמים האנטאי....נו אני לא יכולה להתכחש אני חולה על האנטאי עם סיפור.. גם עם זה של שתיי בנות.. זה כל כך יפה!!.. אני פריקית של האנטאי עם סיפור את צריכה לראות את המחשב שלי........ חחח מקווה שזה קירב אותך צעד נוסף להיות anime freakit...

לי Li

New member
XDDDD

אני דווקא לא מתחילה בקטע של אנימה, אני מכירה את רוב המושגים וזה ואינויאשה זה לא האנימה היחידה שראיתי
פשוט את המושג הזה עדיין לא הכרתי. בכל אופן, תודה על ההסבר ^^"

למעלה