שרשור צהרים בסימן שלום

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זרועות התמנון שלה
זה לא יעזור זה חוסר התאמה ידוע מראש,יש להם יותר מידי פערים שאי אפשר להתגבר עליהם,אי אפשר לבנות זוגיות בכח,זוגיות אמרוה לעשות טוב אחד לשני ולפרוח ואצלהם היא רק שוקעת ונתקעת וממש לא עושה טוב לאף אחד מהם.

meytula

New member
הבנתי וזה הצחיק אותי

אני יכולה לצחוק על דניאל בכייף,יש לה את הקטעים הנסחפים שלה וכשכתבת תמנון נזכרתי איך היא שאבה את איתן בבריכה בפרקים הראשונים

meytula

New member
לא צריך להקיא על אף אחד

פשוט להתסכל במראה ולראות שגם אנחנו לא מולשמים ואי אפשר לדעת איך אנחנו היינו מתנהגים במצב כזה. ושיש אנשים שהתנהגו שם בצורות הרבה יותר מכוערות ומלולכלות הרבה יותר מדניאל

JasPoint

New member
שניהם פגעו אחד בשני

אני לא מעוניין להגן על אף אחד מהם. לדעתי הביקורת האינסופית של איתן על אורטל לא נבעה מדאגה לאורן, אלא מדאגה למיליון. הביקורת של אורן נבעה מחוסר רגישות ואולי בגלל פגיעה מתמשכת מהביקורת של איתן. שורה תחתונה שניהם נכשלו במבחן החברות, אבל אחרי 3 חודשים בסיר לחץ זה יכול לקרות.

שאפולי

New member
יאללה נפלת במלכודת!!!!!!!!

ניסיתי לגרור אותך מחוץ למחילה- התלבטתי- ואז החלטתי לכתוב "רציונל"
ידעתי שתצא!!!!!!! זה שהוא יהלום ביחס לחרא......... אני לא רוצה להגיד לך מה אני חושבת לגבי זה.

KEEK

Member
חחח באמת זה מה שניסית? נוכלת...

לרוב בשעות הבוקר אני בעיקר קורא ומתקשה להגיב כי אני צופה תוך כדי עבודה ובעיקר כי אני עיייייף אבל אני חוזר לעצמי לקראת הערב..
מדהים איך התכניות זבל האלה משבשות לי את סדר היום אחרי הדור הבא אני שוקל להשלים שעות שינה ולישון עד האח הגדול.. יום
לכולכם

שאפולי

New member
אהמ אהמ לא ניסיתי- הצלחתי!

אני מעדיפה את הבקרים כרגע כי אני בבית אבל בטבע גם אני ינשוף
אתה רואה האח גדול? הדור הבא, זאת הפעם הראשונה שראיתי תכנית ראליטי ככה..

KEEK

Member
כן, רואה האח הגדול

עונה 1-2 בעיקר את השידור המרכזי בלבד ועונה 3 ראיתי גם באינטנסיביות כמו הדור הבא אני הולך ומתדרדר.. אבל אני מאשים את מקום העבודה שלי ששם הטלויזיה תמיד על הערוצים האלה בשעות הבוקר
את היית כותבת גם בפורום האח הגדול, לא? כי היה נדמה לי שהכינוי שלך מוכר לי משם..

שאפולי

New member
אהמ

היסטורית הריאלטי שלי מתחילה בהישרדות (האמריקאי כמובן) עד עכשיו זה הריאליטי האהוב עליי. האח הגדול לא ראיתי בכלל עד שבעבודה התחילו לקנות את הערוץ בעונה האחרונה בהתחלה לא שמתי לב לזה בכלל- אבל לאט לאט (ממש לאט אולי בחודש האחרון) נשאבתי כי גם חברות כל הזמן דיברו על זה... יש מצב שכתבתי שם אולי 5 הודעות- אם יש לך זכרון טוב אתה זוכר אותי משם

KEEK

Member
גם אצלי מתחילה בהשרדות האמריקאית ../images/Emo9.gif

אני כרגע קצת בפיגור ורק בעונה 21, וכבר ראיתי ספויילר למנצח
. גם יצא לי לראות מס' עונות של BB האמריקאי, ומאוד נהנתי. הפורמט שם שונה לחלוטין - אין בכלל הצבעות של הקהל, הכל מוחלט לפי דיירי הבית בלבד. מאוד מעניין ומגניב. ואם כתבת שם רק 5 הודעות אז אין סיכוי שאני אזכור בין מאות המשתמשים והבלאגן שיש שם במהלך העונה
מעניין מאיפה הכינוי שלך היה לי מוכר... בכל אופן, אני מקווה שבעונה הבאה תכתבי שם יותר מה זה מקווה.. אני דורש

שאפולי

New member
וואי איך אני מקנאה בך!!!!!!

תקשיב- עונה 22 מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש. באמת מעניין מאיפה..... (כתבתי ב20 פלוס, הומור שחור, אופנת נשים, ואני מנהלת את יופי וטיפוח אם זה עוזר........) וואי וואי ולהתחיל להתמכר לכל זה?

thisisme4

New member
סוזי איפה את רואה את זה?

אני מתה להשיג פרקים של הישרדות האמריקאית אבל ביס הפסיקו לשדר את זה, הייתי מכורה. עונה 19 היתה ממש עלובה.. או 20.. איפה את רואה את זה? שלחי לי קישור או משהו

KEEK

Member
וואי עם ההתלהבות שלך עשית לי חשק

לסיים במהירות עם 21 כל הפרקים כבר במחשב מקווה לסיים אותה עוד השבוע אני בפרקים הראשונים של 21.. לא משהו עד כה למרות מס' שורדים בשבט הצעיר שמשעשעים אותי בטיפשותם. לגבי האח, אם את יכולה להמנע מהתמכרות, כל הכבוד לך. אם הצלחת להשאב ככה לתוכנית סוג ד' כמו הדור הבא, מהאח הגדול יהיה לך הרבה יותר קשה להתנתק אין בכלל מה להשוות בכלל... עולם אחר.. אה, ואם את חושבת שיש לך פה עבודה קשה בניהול, אז אין לך מושג מה קורה בפורום של האח במהלך העונה
יש ימים שמפחיד להכנס לשם.. אבל לי ולסוזי יש תוכנית מגירה לעונה הבאה

שאפולי

New member
שלשום סיימתי את עונה 21

היא משתפרת.. יש בה כמה מתנות קטנות
אבל עונה 22 מעולה בהרבה מובנים. ברור שאני יכולה להימנע- הכל עיניין של החלטה ונסיבות (רציונל אמרתי כבר?
) נניח התוכנית הזבלה הנוכחית התחילה כשהייתי חולה ובבית במקביל הוט פיצו אותי על אינטרנט גרוע בערוץ חינם (וויפדידו) אז החלטתי לראות. פשוט ככה, בהתחלה סבלתי אח"כ זה השתפר ומאז שקרן התחילה בשינוי שלה אני סובלת
(גם מחוסר הצדק) כן, אמרו לי שניהול פה זה פיסת עוגה
באופן יחסי, אלוקים שתשמור... מוותרת על התענוג. פה אני מסתדרת:) יש פה אנשים כמוך שמאזנים את הקושי אני מניחה... מה תכנית מגירה? DO TELL !

למעלה