שרשור צהרים בסימן שלום

KEEK

Member
אצלי זה בעיקר עניין של נסיבות, יותר מהחלטה.

ואין כמו להאשים את הוט
הפורום הזה באמת הפך למקום נחמד עם אוירה ביתית אין לי ספק שרוב הכותבים פה עדיין צופים בתוכנית רק בגלל הפורום למרות שזה אמור להיות (סוג של..) ההפך. אני מאוד נהנה מהאנשים פה אין לי ספק שהדבר היחידי שאזכור מהתוכנית הזאת זה את הפורום. ובקשר לתוכנית מגירה, אני אצטרך להתייעץ עם סוזי.. למרות שעדיין לא הוכחת מספיק את נאמנותך בשביל לחשוף בפניך סוד כזה
אבל את בדרך הנכונה עוד כמה הודעות על הרציונל ואת שם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כאילו שאני יכולה להסתיר ממנה משהו. תספר לה.

KEEK

Member
טוב נו אז תספרי לי את ../images/Emo6.gif

האמת שאין לנו הרבה ברירה.. היא חלק פעיל מהתוכנית מגירה צריכים אותה בשטח כדי שהכל יעבוד כמו שצריך היא רק לא יודעת את זה

KEEK

Member
טוב.. אז לפני שאת מקימה אוהל..

לפני כמה ימים דיברתי עם סוזי לא זוכר איך הגענו לזה.. אבל דיברנו על האח ועל הפורום למרות שהמנהלים שם באמת מקסימים, והם עושים את המקסימום ומשתדלים, קשה להם להשתלט כל כל הכותבים שם (לדעתי צריך לשם לפחות 5 מנהלים) תחשבי ששם יש בכל שניה 20 דידי9....... אז אמרנו בגלל שבנינו כאן סוג של חממה, אם שוב יהיה שם ממש בלאגן רוב הזמן, פשוט נשאר כאן... אז תתכונני מותק
יש מצב לשעות נוספות במשרד

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif רעיון גדול@!!!!!!!!

אם אתם דואגים לי לקפה אין לי בעיה להישאר... באמת מעניין אם תפוז ינעלו פה או ישאירו פרוץ

noaxxx

New member
היי, ../images/Emo13.gif

גם אני זוכרת את הכינוי שלך מפורום האח, והייתי שם רק בחצי השני של העונה

שאפולי

New member
וואלה?

כבוד לכם! הייתי רואה ממש מעט רק בחודש האחרון ולא זוכרת שממש כתבתי שם הרבה:) סוזי אשמה! היא היתה מביאה לי הודעות כדי לעצבן אותי לכדי תגובה

poseidon111

Active member
אני רואה שזה נגרר לפה אז תרשי לי

לומר מספר דברים.ראשית,אין הצדקה שאינה הצדקה סובייקטיבית.זו לא סמנטיקה גרידא, אלא ניסיון להבהיר לך שכשאדם מצדיק משהו הוא חייב להיות סובייקטיבי.אין אחרת. שנית ,הייתי שמח לראות אדם אחד שקראת את הודעתו וטען שאיתן הוא מושלם.אני לא מכיר. שלישית-לקרוא ליושבי הוילה זן נחות,זה רצח אופי קולקטיבי ולא מוצדק,בלשון המעטה.הדברים שנאמרו על אורן,הן בקטנה.התיחסו למעשה ספיציפי שלו,שיכול להעיד על אופיו. עם כל הכבוד,הוצאת את הדברים מפרופורציה.

שאפולי

New member
פוסי זה משהו שרציתי לכתוב הרבה זמן

אין לזה קשר ישיר לדיון איתך. הקדמתי ואמרתי שאין באמת אובייקטיביות. אבל אפשר להיות כן עם עצמך ולומר נניח: "נכון מה שהוא עשה היה מגעיל אבל אני עדין מעדיף אותו" (לעומת: "לא! מה שהוא עשה לא היה גרוע! וכאן נכנסים התירוצים וההצדקות") לטעמי הם "זן נחות" ברור שהגזמתי אבל זה היה למען הסר ספק. בוא נאמר שבעניי החבורה הזאת אינם מליח הארץ- אין פה שום דבר קולקטיבי אני צופה בכל אחד ואחד מהם כבר 3 חודשים- כך שזה במקרה מכנה משותף.

למעלה