לא לשכוח זו בחירה של קרן שהתנהגו אליה כך.
תגובה שהעתקתי מפורום וואלה. אני רוצה שרק אורטל תזכה במיליון כי רק לה מגיע. כדאי לקרוא. אתי- אפשר להגיד עליה הרבה דברים רעים היא וולגרית וסכסכנית וחושבת את עצמה ליותר מידי , אבל בסופו של דבר היא בחורה עם לב זהב שתעשה המון למען מי שהיא אוהבת, אף אחד מאיתנו לא יודע מה העבר שלה ומאיפה היא הגיע ומה גרם לה להיות בחורה שהופכת לחזקה רק כשהיא מנסה להחליש את כל מי שסביבה, מקווה בשבילה שברגע שהיא תצא היא תלמד מעט על איך לא לנהוג באנשים, כי אי אפשר להגיד שהיא רוע של בנאדם בסה"כ חסרת בטחון שלא כ"כ יודעת איך להתמודד עם סיטאוציות קיצוניות. אורטל- בחורה יפה מאוד עדינה ושקטה (על פניו), אני חושבת שהידע הכללי שלה הוא מאוד מצומצם והיא קצת מתביישת בבית הפרימיטיבי שממנו היא באה ועוד כל מיני סיבות שהביאו אותה להיות שקטה כפי שהיא, הכל נובע מחוסר הבטחון שלה לכן תמיד בשיחות של מספר אנשים יחד היא תמיד שותקת. חבל לי שהיא לא שמה פס על כל העולם ומדברת ונפתחת כדי שנכיר אותה באמת, אף אחד לא באמת יכול להגיד שמכירים אותה לא בתוך הבית ולא מחוצה לו הצופים, לכן מאוד קל לחשוב שהיא לא אמיתית. יחד עם זאת קרו כ"כ הרבה מקרים בבית וזיגזוגים שלה שגרמו להרבה צופים( כולל אותי) להפסיק להאמין לה. היא רצתה את איתן ואז פלרטטה עם אורן ואז אמרה לאורן שהוא הבין לא נכון ואז אמרה ליוני שגם איתו היא ממש לא פלרטטה ואז התקדמה עם איתן ואז התרחקה מאיתן ואז נהייתה חברה של דניאל ואח"כ ישבה בחוץ עם איתן ואמרה לו קשה לי עם זה שהתרחקת ממני ואז בדיוק יום למחרת ישבה עם אורן בחצר הבנות ושאלה את אורן אם הוא עדיין מעוניין בה?! חבל על כל הצעדים האלה אם הייתה נשארת לבד ולא רודפת פתאום אחרי אורן הייתי מאמינה לה ומצביעה לה חבל! קרן- עשתה הרבה טעויות בתחילת הדרך לכלכה וצחקה על כ"כ הרבה בנות שם וגם אצלה זה מגיע מחוסר בטחון, אמרה בעצמה אצל איריס שתמיד מרגישה לא מספיק טובה, אני מאמינה לה שככה היא מרגישה, כי בחורה חזקה עם בטחון לא צריכה להקטין אחרים ולרדת עליהם כדי להרגיש טוב יותר עם עצמה, נהפוכו כשאדם מלא בבטחון הוא שמח לפרגן לאחרים, מבחינתי זה חבל כי בסה"כ גם היא בחורה טובה לא מאמינה שעושה דברים מרוע , אבל הטעות הגדולה שלה שמבחינתי היא הפסידה את האמפתיה שלי ואת ההצבעה שלי היה כשראתה שאיתן בכלל לא רוצה לצאת איתה לדייט של 24 שעות, אלא עם דניאל ובמקום להגיד רגע! אני בחורה שווה אני לא אדחף למקום שאני פשרה כי אני שווה יותר מזה הלכה איתו לדייט ולא רק זה נניח שנורא רצית לצאת לדייט תבחני את הקשר איתו אל תנסי לקרב אותו אליך דרך זה שתשכבי איתו?? למה להקטין את עצמך אני כאישה התביישתי, על כל זה עשית גם דבר שלא יעשה לחברה טובה, בכמה הזדמניות שונות ליהי אמרה לך שהיא לא הולכת על איתן כי את חברה טובה שלה והיא לא רוצה להפסיד את החברות בינכם, כשגב נכנס לוילה וראית איך זה הפך אותה, יכולת פעם אחת להראות כמה את גדולה ולעזור לה ולהגיד עד שהדברים בין ליהי לגב לא יתבהרו, אני לוקחת צעד אחורה. ומה את בחרת לעשות? להיכנס ללופט בכל הזדמנות שיכולת מאחורי גבה של ליהי וגם כשכבר היית שם והיא שלחה לך הודעה איפה את בחרת לא לענות לה?? מה קרה לך קרן ? ככה לא מתנהגים לחברה היחידה שהייתה לך. ליהי- בחורה קסומה, אחת הטעויות שלה זה שלאורך חודשיים היא השתרכה אחרי אתי וקרן ולא עמדה בזכות עצמה, לא שמענו ולא ראינו את ליהי בכלל התהלכה כמו הצל שלהן וחבל, היא באמת בחורה טובה בלי טיפת רוע בעניי היא גם חכמה , אבל מאוד תמימה ונותנת לכל מיני אנשים להשפיע מאוד מהר על דעתה וחבל. מקווה שתצא מהבית ותבין שיש בה כ"כ הרבה ולא תפחד להראות את זה, לגבי הזוגיות עם בן ממש לא האמנתי לה בהתחלה זה היה נראה מאולץ מצדה לא אמיתי, אבל מי כמונו יודעים שגם בחיים הרבה פעמיים קשרים שמתחילים כשצד אחד נורא רוצה וצד שני לא בטוח, פתאום כשאת מפסידה אותו הבנת שזה כל מה שרצית והיית צריכה! מאוד מאמינה בה ובבן היום מאמינה גם שאם בן יצא החוצה ויצליח להתגבר על דברים שהוא יראה על תחילת הקשר בינהם הקשר יצליח ובגדול מאוד מתאימים לטעמי. דניאל- וואו איפה מתחילים יש פה באתר כ"כ הרבה השמצות, אבל תעצרו רגע ותנסו להפנים שאף בן אדם לא יכול "לשחק" במשך שלושה חודשיים! בהתחלה היא לא באה לי טוב, אני זוכרת שבשבוע השני היא ניקתה לבנים את החדר ואז ישבה איתם בחצר והבנים אמרו לאיתן שהיא מקסימה ואיתן אמר שהיא באה אליו חזק מידי, שבוע אחרי זה לאחר משימת הפוליגרף איתן סיפר לבנים ובהזדמנות אחרת לאיילת שהבחורה הראשונה שהיה לו קליק אמיתי זו דניאל היחידה שהייתה מלאת בטחון כששאלה אותו בפוליגרף זו גם הסיבה שבמשימת האמת או חובה בן בחר את דניאל כי ידע שאיתן הכי בעניין שלה היא לא דחפה את עצמה אליו זה משהו שקרה כי שניהם רצו וגם כשכתבו בפורום לאחר הדייט של 24 שעות שהיא לא נתנה לקרן ואיתן מנוח כי כל הזמן סימסה לו גילינו שאיתן הוא זה שסימס כל הלילה ולא רק לדניאל אלא לאורן כדי שישמור על דניאל. דניאל התחילה את התוכנית עם 3 חברות טובות אתי, קרן וליהי 3 בנות שניתקו אותה לגמר מהחבורה מהרגע שנהייה משולש, כל שאר הבנות היו כבר בקליקות איילת, ענת וענבר כבר לא היה לה מקום איתן, אז היא התחברה מאוד ללינוי ואז העיפו אותה ואז היא נפתחה והתחברה לליז והעיפו גם אותה ואז לעדי וכמובן שהעיפו אותה ובסוף לאורטל שסמכה עלייה ונפתחה אליה והתנצלה בפנייה על דברים שאמרה עלייה בעבר בגלל שלא הכירה אותה ואז שמעה גם מאתי וגם מאיתן שאורטל עדיין מתחילה עם איתן ומפלרטטת איתו אז בחרה להתרחק כדי לא להיפגע. ושוב דניאל לבד וכל מי יש לה בבית והיא סומכת עליו זה איתן וחבריו, עד שאורן הטיפש בחר להגיד לה שבגלל שהוא מאוד אוהב אותה קשה לו עם זה שהיא "נידית" ליד איתן במקום להבין ששלושה חודשים לא היתה לה אף חברה אמיתי בבית והם מקום המפלט שלה אני מאוד מאוד מאמינה בקשר וברגש של איתן ודניאל וכמו שאומרים... ימים יגידו. אני מקווה שהם יזכו לא כי חסר או לא חסר להם כסף בחוץ, אלא עצם הזכייה תראה להם ולצופים בבית שחרף כל הקשיים ניתן לבנות משהו אמיתי ולשרוד בכל מצב ושהבחירה בהם, היא כי האהבה הזאת והכנות ביניהם והפתיחות זה מה שגרם לי אישית להרים את הטלפון ולסמס להם בכל מקרה מקווה שההפקה לא תהייה מעורבת גם בגמר ותיתן לקהל באמת לבחור ובהצלחה לכולם כי לכל הבנות הותיקות מגיע להיות בגמר