שרשור צהרים-המשך

שאפולי

New member
זה בסדר צחקתי../images/Emo24.gif

לגמרי לא היה קורה או שהיה קורה ויום אחכ היינו מוצאים אותם, איך קרן אומרת? "תלויים על הצלב"

רינתי77

Active member
אוחח..איך אני אוהבת להיות צודקת../images/Emo9.gif

אמרתי שזה מה שיקרה! טוב, זאת לא באמת חכמה גדולה כשמדובר במיליון, אבל מה'כפת לי להחמיא לעצמי...לא שיש קופצים אחרים...

רינתי77

Active member
אם ככה, אנחנו ניקח את המיליון כזוג הלוהט של

העונה..אנחנו גם עבדנו בשביל זה יותר קשה...

שאפולי

New member
סבלנו וסבלנו

תכלס צריך להריץ עצומה שתפצה אותנו הצופים על הצפיה.

goodpink

New member
והנה בן עוד לכאורה חבר שמספר עניין פרטי של

איתן לליהי שהוא יודע שדניאל לא בוטחת בליהי. מה הוא מספר לה את הדברים האלה שהוא יודע שהיא החברה הטובה של קרן בווילה והאינטרסים שלה מנוגדים לאלו של איתן ודניאל. איזה חברים יש לאיתן לא להאמין עדין לא חושבת שאלו החברים הכי טובים שלו גיא כנראה אחד החברים הטובים שלו והיה מגן עליו יותר טוב על אף שהוא מתנשא לפחות לא עם ריגשי נחיתות ובטחון עצמי ירוד כך שהתנהלות שלו היתה אחרת לטובת איתן. לגבי איתן העבר של גב פועל לטובתו איתן לא פועל נגדו מאחר שאיתן יש לו פינה כזו לאנשים שיש להם עצב פנימי או מעוררי אמפטיה כלשהי. אורן מבחינתי לא שווה כלום הוא התגלה במערומיו. גועל חבר לא מתנהג ככה והוא חסר אינטלגציה רגישית. יוני רפש כך שאין מה לדבר.

דידי 9

New member
ובתוך הבלאגן-אורטל נשארת נפלאה!:) אל תשכחו לר

לרגע..אורטלי-מתים עלייך!

באמת נראה לכם שגב יתחבר לסחורה פגומה ויד שניה

דקה אחרי שהוא יאסוף את חצי המיליון המטונפים שלו הוא יעלם לא רק למעשנת ושותה הקפה הכרונית עם פרצוף הכלב הפיקאנזי אלא לכל ההפקה הדפוקה שהביאה משחק מבויים ומכור בתחפושת של תכנית ריאליטי אני משלמת לתכנית ריאליטי אני רוצה לראות הכל בזמן אמת מכות עירום סקס אנשים במקלחות את הגועל והיופי גם יחד ולא מה שמוטי רייף בונו המאירי הכהן הלוי רוצה שאנו נראה זו לא תכנית ריאלטי זה החנונים והמכוערות 2

קשקשה9

New member
צהריים טובים ../images/Emo140.gif כמה מחשבות/מסקנות.....

כנראה שמההתחלה ההפקה כיוונה לזוגיות בין איתן לקרן מה שאומר ניצחון לקרן בא איתן (או באה דניאל) וחיבל בתכנון הזה מה עושים? מכניסים שחקן חיזוק (גב) שמוכן למכור את האימאימא שלו בשביל קצת תשומת לב וכסף והופ יש לנו זוג (
) חדש אוהב וזוכה...... בקיצור אנשים הכל זה בשביל,למען,ועל קרן-משחק סגור וחתום!!! הפסקתי לצפות מהסיבה שאני לא מעוניינת להמשיך לראות איך ההפקה צוחקת לכולנו בפנים לסמס אני בטח שלא מתכוונת באשר לפורום...אחלה אנשים אחלה דיעות וכיף לראות שלא כולם אוכלים את מה שאדון פשטי הלא מכובד מנסה להאכיל אותנו התאהבות?גב מאוהב ,אכן מאוהב....בעצמו בלבד.

למעלה