תיקון קל. לא "מנקודת המבט של הדיירים", אלא מנקודת המבט של חיים ואולי גם אור כי מדובר בעינב...החיקוי עסק בנושא שמנקודת המבט של הדיירים גרם להדחתו של בן.
הם מדברים על המילים שפרידה הכניסה לו לפה בריב הכוסיות?
תיקון קל. לא "מנקודת המבט של הדיירים", אלא מנקודת המבט של חיים ואולי גם אור כי מדובר בעינב...החיקוי עסק בנושא שמנקודת המבט של הדיירים גרם להדחתו של בן.
הם מדברים על המילים שפרידה הכניסה לו לפה בריב הכוסיות?
צודקתתיקון קל. לא "מנקודת המבט של הדיירים", אלא מנקודת המבט של חיים ואולי גם אור כי מדובר בעינב...
ממש הזוי. מבחינתי הוא אכזבה גדולה. חבל.חיים מאבד את זה לגמרי
״נפגעתי בשמו״ כי עינב חיקתה את פרידה
הזוי
נכון כמו שעשו בהתחלה להדראני לא מתה על עינב אבל היא צודקת, היא לא אמורה להיות שק החבטות של אור וחבורתו בטח לא של חיים שהוציא עליה את כל המררה שלו
כנראה נועם / קורלינכון כמו שעשו בהתחלה להדר
מעניין מי הבא
למען הדיוק, אני לא מתה על אף אחד בבית אבל עינב אחת המעניינות והחביבות בעיניי יחסיתאני לא מתה על עינב אבל היא צודקת, היא לא אמורה להיות שק החבטות של אור וחבורתו בטח לא של חיים שהוציא עליה את כל המררה שלו
שאסור להזכיר לידו את המילה גמד... הבן אדם חייב לעשות קצת עבודה על עצמו כי הוא בהכחשה פסיכית.חיים - אמרתם שאני צריך להביע את עצמי ולומר כל מה שאני מרגיש
אז יופי, תפס לו מטרות קלות - את נועם העדין המגושם שאין לו חבר'ה ועינב שחבריו רוצים להעיף כי זה מה שהכי הכי מעצבן אותו
אבל כשחבריו פוגעניים זה בסדר, אפשר להחליק ולהבין.
גם הבקשה שלו רק לגבוהה ולא כמוהו אומרת כמה הוא לא שלם עם עצמו.
לא נראה שחיים מבין את עצמו, רגש נחיתות ברמה גבוהה, צריך טיפול לאיפוס מציאות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.