מבחינת ההפקה העונה נגמרה. יהיו דברים קטנים פה ושם אבל בגדול מחכים לגמראין אפילו אסיפת דיירים
אשכרה שום דבר
מה זה הדבר הזה אני לא מבין
מבחינת ההפקה העונה נגמרה. יהיו דברים קטנים פה ושם אבל בגדול מחכים לגמראין אפילו אסיפת דיירים
אשכרה שום דבר
מה זה הדבר הזה אני לא מבין
תאר לך 5 דקות בהן יענקי כורע על ברכיו ומציע לה? זה יהיה ספיישל של כל העונות!לא נורא העיקר ברביעי יהיה 5 דקות הופעה של הזמר הכי מפורסם בארץ ששכחתי איך הם אמרו שקוראים לו
ובחמישי 5 דקות ספיישל יענקי ומעתוק
עוז נורא נורא מפחד שהדיירים ימרדו ויהיה בלגן בבית. הוא יעשה הכל להרגיע אותםהוא אשכרה גמר את העונה בכוונה
רק כדי שאברהם יפסיק לשרוף את עצמו
האהבה שלו כל עונה לדייר מסוים גומרת כל עונה מוקדם מהצפוי
משנה חוקים מארגן ארוחות מבטל קנסות
עונה שעברה עם נתנאל
כל יומיים לקראת הסוף עשה להם ארוחה שהוא לא יתעצבן כשהוא רעב
ביטל איזה תקציב והאח עשה בעצמו
נתנחם בזה שכמו שנתנאל לא זכה, גם אברהם לא יזכה.הוא אשכרה גמר את העונה בכוונה
רק כדי שאברהם יפסיק לשרוף את עצמו
האהבה שלו כל עונה לדייר מסוים גומרת כל עונה מוקדם מהצפוי
משנה חוקים מארגן ארוחות מבטל קנסות
עונה שעברה עם נתנאל
כל יומיים לקראת הסוף עשה להם ארוחה שהוא לא יתעצבן כשהוא רעב
ביטל איזה תקציב והאח עשה בעצמו
גם לטעמי מה שהיה(והיה מהאליטות וגם מעדות המזרח) לא יהיה עוד! לא משנה מי ומאיזו עדהאופה מגיבה לך כאן כי השרשור הקודם נסגר.הדור של אריק איישטיין איננו הדור של אייל גולן. בלי קשר להיותו אשכנזי.ראשית לא שמעתי שהופנו נגדו תלונות על הטרדות מיניות.כן ברור לי שבשעתו גם אנחנו הנשים לא בדיוק הבנו מהי הטרדה מינית. אונס בוודאי שידענו. ועניין המעריצות שרדפו ונדבקו לשחקן או הזמר וממש זרקו את עצמן עליו וזה עוד בתקופת ילדי הפרחים שהיו די חופשיים מבחינה מינית, לא היה משנה כלל וכלל אם היה מזרחי או אשכנזי שניצל את הערצתן של הבנות.
מאין האנגלית שלו? אולי מנסרין?עוד פעם ליאל מסביר שהשיר toxic של בריטני משיר הבוקר, נקרא talk sick ומשמעותו דיבור חולה
כולם עם כולםליאל מדבר עם שי ושניר?
עם מי סתיו נמצאת רוב היום?
עם אברהם...תלחץ פה, לא, שם...ליאל מדבר עם שי ושניר?
עם מי סתיו נמצאת רוב היום?
הולכת לרוץ לראשות הממשלהסתיו בהמשך למבזקי החדשות: אין דמוקרטיה עכשיו? כאילו אין שופטים?
נוכל לדרוש זכויות מגלגולים קודמיםהולכת לרוץ לראשות הממשלה
בית האח קטן עליה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.