מעתוק מצטרפת למשפחה? ליל סדר עם שי, אברהם, ספיר, שניר ומעתוק.. צריך לשים שם מצלמה.. לפתוח שידור חי..שי למעתוק: את הסתכלת על שניר עכשיו ועוד שניה הוזלת ריר (הטעות במקור)
תוסיף את לארה שעשתה שישי שבת אחרון בעומרמעתוק מצטרפת למשפחה? ליל סדר עם שי, אברהם, ספיר, שניר ומעתוק.. צריך לשים שם מצלמה.. לפתוח שידור חי..
אז אולי גם יענקי יצטרף בגלל יובל מעתוק.מעתוק מצטרפת למשפחה? ליל סדר עם שי, אברהם, ספיר, שניר ומעתוק.. צריך לשים שם מצלמה.. לפתוח שידור חי..
אבל היא כל הזמן מצטרפת למיטה של שי-שניר , הם קוראים לה לבוא היא מחבקת אותם .שי למעתוק: את הסתכלת על שניר עכשיו ועוד שניה הוזלת ריר (הטעות במקור)
אין לי מושג אפילו על מה מדובר, אבל שמחה לראות שמפריכים טענות שקריות
אמרו שיש לסתיו חוב של מיליון שקליםאין לי מושג אפילו על מה מדובר, אבל שמחה לראות שמפריכים טענות שקריות
תגובה של עו"ד לעילאמרו שיש לסתיו חוב של מיליון שקלים
תגובה של עו"ד לעיל
לגרוש יש גירסא שונה מעט, וחברה שלו שפרסמה זאת קיבלה איומים על חייה על כך שעשתה זאת (כתבות מחודש יולי, ניתן למצוא בחיפוש קליל). לפי גירסא זו הוא זה שלכאורה עבר גהנום בגירושים.תגובה של עו"ד לעיל
לגרוש יש גירסא שונה מעט, וחברה שלו שפרסמה זאת קיבלה איומים על חייה על כך שעשתה זאת (כתבות מחודש יולי, ניתן למצוא בחיפוש קליל). לפי גירסא זו הוא זה שלכאורה עבר גהנום בגירושים.
תגובה של עו"ד לא אומרת שזה אמת כמובן. וגם לא שזה שקר. זה מהלך מתבקש וצפוי.
לא נדע אם יש או אין הליך לפי טענה של עו"ד. מניח שבמערכת גיא פינס יביאו משהו חד וברור שיבהיר האם כסף שיכנס על שמה יועבר מיידית לניכוי חובות או לא. מה שכתוב בבית משפט ונמצא במצב פעיל זה מה שקובע...
בטוח שיש לה חובות.ראשית לכל זוג צעיר יש היום חובות וסתיו עם הבוטוקס ופלסטיקאי צמוד צריכה הרבה מאוד כסף אין לי ספק.
הליך פשיטת רגל אין כנגדהלגרוש יש גירסא שונה מעט, וחברה שלו שפרסמה זאת קיבלה איומים על חייה על כך שעשתה זאת (כתבות מחודש יולי, ניתן למצוא בחיפוש קליל). לפי גירסא זו הוא זה שלכאורה עבר גהנום בגירושים.
לא נדע אם יש או אין הליך לפי טענה של עו"ד. מניח שבמערכת גיא פינס יביאו משהו חד וברור שיבהיר האם כסף שיכנס על שמה יועבר מיידית לניכוי חובות או לא. מה שכתוב בבית משפט ונמצא במצב פעיל זה מה שקובע...
לא טענו שהיא בפשיטת רגל, העו"ד טען שהגרוש בפשיטת רגלהליך פשיטת רגל אין כנגדה
יש אתר שנקרא "אתר תיקים" של כונס הנכסים הרשמי וניתן לערוך חיפוש לפי שם
היא הודתה שיש לה חובלא טענו שהיא בפשיטת רגל, העו"ד טען שהגרוש בפשיטת רגל
טענו שיש לה חוב
היא בעצמה אמרה לא פעם שהיא גרושה מהגיהנום! ועם הצורך שלה בנקמות מרושעות אני יכולה להאמין שהוא הקורבן ולא היא.לגרוש יש גירסא שונה מעט, וחברה שלו שפרסמה זאת קיבלה איומים על חייה על כך שעשתה זאת (כתבות מחודש יולי, ניתן למצוא בחיפוש קליל). לפי גירסא זו הוא זה שלכאורה עבר גהנום בגירושים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.