mikimichaelmil11
Well-known member
לא מעניין יום הולדת לאמילי.. נקסט
טוב, טהוניה זה משיכה להרס עצמי, באסה...
שופו עליהם עוברים דייר דייר עכשיו?
איף
ועינב בקטנה . מיכל בריכה בכוונה אחרי שילה. בירכה אותה לזוגיות טובה עם עידן ויוסי המשיך חתונה וברית ( ברגע זה עידן מזמין כרטיסים לחו"ל ...איזה ברית ) אבל מיכל, לא שהיא מאחלת לאמילי זוגיות עם עידן, היא פשוט רצתה להכניס מכה מתחת לחגורה לשילה. אבל נראה לי שילה לא סופר לא את מיכל ולא את עידן, כבר תקופה אני מרגישה שהוא החליט שאמילי שייכת לו.בירכו אותה דני, אור, מיכל, שילה, הדר
שילה ממש לא מעוניין באמילי הוא פשוט חכם מספיק או שהדריכו אותו מה הדרך להגיע רחוק בתוכניתועינב בקטנה . מיכל בריכה בכוונה אחרי שילה. בירכה אותה לזוגיות טובה עם עידן ויוסי המשיך חתונה וברית ( ברגע זה עידן מזמין כרטיסים לחו"ל ...איזה ברית ) אבל מיכל, לא שהיא מאחלת לאמילי זוגיות עם עידן, היא פשוט רצתה להכניס מכה מתחת לחגורה לשילה. אבל נראה לי שילה לא סופר לא את מיכל ולא את עידן, כבר תקופה אני מרגישה שהוא החליט שאמילי שייכת לו.
איכס אני הולך לאכול ג'וקים במקום לראות את זה.. איכס מזעזעקלקול קיבה
אמן
מי לא?היא רוצה אותו
צפה בקובץ המצורף 114004
במקום להגיד תודה שבתקציב כל כך מצומצם דאגו לו לטייסטר. חוצפן!למה חיים עצבני על יוסי (היום) ?
ההוא נגע לו בטייסטרס בתקציב?
אני רק העליתי השערה, לא יודעת למה הוא כועס על יוסיבמקום להגיד תודה שבתקציב כל כך מצומצם דאגו לו לטייסטר. חוצפן!
סורי.אני רק העליתי השערה, לא יודעת למה הוא כועס על יוסי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.