נשיקה זה סטוץ?מיכל בהלם, פרידה מספרת לה שלדיג'יי היה סטוץ עם הדר לפני 8 שנים, דיג'יי נוכח ומאשר. מיכל אומרת שמעכלת וזה שינה לה את נקודת המבט על דיג'יי היא צוחקת. פרידה מציגה את הדר כטורפת גברים אם זה היה מישהו אחר סתם חתיך הייתה אומרת להדר קחי אבל לא שמדובר בדיג'יי.
לא דובר על נשיקהנשיקה זה סטוץ?
דיג'יי והדר סיפרו שזו היתה רק נשיקה במועדוןלא דובר על נשיקה
זה כנראה היה יותר, כי הם מכירים אותם אחד את השנידיג'יי והדר סיפרו שזו היתה רק נשיקה במועדון
היא היתה בת 16! ג׳יזסזה כנראה היה יותר, כי הם מכירים אותם אחד את השני
ברמה שהדר אומרת אמרה לו פעם "מתאים לך לעשות ככה וככה"
היא לא זכרה את השם שלו כשנכנסזה כנראה היה יותר, כי הם מכירים אותם אחד את השני
ברמה שהדר אומרת אמרה לו פעם "מתאים לך לעשות ככה וככה"
זה לא ברור לגמרי,לא נראה שמנשיקה הייתה נבוכה כ"כדיג'יי והדר סיפרו שזו היתה רק נשיקה במועדון
לא ראיתי שהיא שייתה במבוכה.זה לא ברור לגמרי,לא נראה שמנשיקה הייתה נבוכה כ"כ
דיג'יי רמז בתעודת זהות שלו שהיה סטוץ ובגלל זה גם הדר אכלה סרטים באותו היוםנשיקה זה סטוץ?
מצחיק אותי שפרידה פחדה שהדר תחטוף לה את די. ג''....מיכל בהלם, פרידה מספרת לה שלדיג'יי היה סטוץ עם הדר לפני 8 שנים, דיג'יי נוכח ומאשר. מיכל אומרת שמעכלת וזה שינה לה את נקודת המבט על דיג'יי היא צוחקת. פרידה מציגה את הדר כטורפת גברים אם זה היה מישהו אחר סתם חתיך הייתה אומרת להדר קחי אבל לא שמדובר בדיג'יי.
אני גם צנצנת אם היא קונה את החארטה שנקראת פרידה...אם למיכל יהיה את האומץ להגיד לפרידה את האמת בפנים
אני אשקול להצביע לה... כי היא רואים שהיא לא קונה את החרטא של אחי
הם כולם חכמים שהם יוצאים מהביתאני גם צנצנת אם היא קונה את החארטה שנקראת פרידה...
מה נשאר לפתוח חוץ מזה שפרידה הכי שחקנית? (שזה מה שכולם אמרו כשיצאו)הם כולם חכמים שהם יוצאים מהבית
בן, יהב, ברק.. קלטו דברים על דיירים שהם אף פעם לא פתחו בבית
ודיברו רק אחרי שיצאו
אני מחפשת מי שיפתח עליהם את האמת בתוך הבית
לא ידעתי שבן שזה דייר אחד נחשב לכולםמה נשאר לפתוח חוץ מזה שפרידה הכי שחקנית? (שזה מה שכולם אמרו כשיצאו)
גם ברק ויהב דיברו על זהלא ידעתי שבן שזה דייר אחד נחשב לכולם
זה עדיין לא כולם זה 3 מתוך לפחות 15 מודחיםגם ברק ויהב דיברו על זה
יאללה תעמיד אותי להדחה...זה עדיין לא כולם זה 3 מתוך לפחות 15 מודחים
יש לי לפניך כמה מעומדים יותר חזקים שמאיימים על מיליון ואני מקנא בהםיאללה תעמיד אותי להדחה...
לא כולם .. דיירים מסויימים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.