אבל בלי קשר חיים חוצפן, עם או בלי הטייסטרססורי.
אבל בלי קשר חיים חוצפן, עם או בלי הטייסטרססורי.
הבין שהוא המנצח של העונה ולא יודע מה לעשות עם הכסף.למה הצלופח מצוברח?
חיים כועסי עליולמה הצלופח מצוברח?
@Christina 1001 הבעל שלך מאוהב בשביקנו שביק יאללה
צפה בקובץ המצורף 114005
בוטוקסתגידו הדר היא ממוצא אסייאתי? יש לה משהו בפנים כזה שונה משהו היספני כזה
אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתבוטוקס
אתה מבין שזה לא נכון ?אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
בוטוקס?תגידו הדר היא ממוצא אסייאתי? יש לה משהו בפנים כזה שונה משהו היספני כזה
היא לא נראית אסייתית בגלל בוטוקס...בוטוקס?
עינבי פוסטמהעינב במשימה - מלאני החברה הכי טובה שלי בבית.
מלאני - מתעלמת מהקיום שלה מאז ומבלה כל היום עם פרידה ויוסי.
כאילו ברצינות,בשבועות האחרונים כל פעם שפתחתי את הלייב עינב ומלאני כמעט תמיד היו יחד,עושות ספורט,מבשלות,יושבות...
דווקא לפרידה ומלאני היה ריחוק מסויים מאז שדי.ג'יי נכנס. איך משם זה הגיע למצב שלא ראיתי אותן מחליפות מילה כבר כמה ימים? היה משהו שלא ראינו או שפשוט מלאני תפסה את הצד של פרידה ועשתה לעינב את מה שעשתה להדר?
עינב במשימה - מלאני החברה הכי טובה שלי בבית.
כאילו ברצינות,בשבועות האחרונים כל פעם שפתחתי את הלייב עינב ומלאני כמעט תמיד היו יחד,עושות ספורט,מבשלות,יושבות...
דווקא לפרידה ומלאני היה ריחוק מסויים מאז שדי.ג'יי נכנס. איך משם זה הגיע למצב שלא ראיתי אותן מחליפות מילה כבר כמה ימים? היה משהו שלא ראינו או שפשוט מלאני תפסה את הצד של פרידה ועשתה לעינב את מה שעשתה להדר?
כן, פרידה ומלאני התרחקו אחרי שדיג'יי נכנס, דיברו על זה, הכל טוב, קרובות מתמיד.עינב במשימה - מלאני החברה הכי טובה שלי בבית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.