שרשור שאלות חסרי ניסיון מיני -להגיב לאשכול זה בבקשה

Berethor

New member
זאת אחת הסיבות שעדיף לעשות את זה עם "האדם הנכון" ולא סתם ככה

מה שהשגת זה בעיקר ניסיון מיני שלילי "ולב שבור", זה שעכשיו את כבר לא בתולה יותר, למעשה לא נתן לך שום דבר טוב, נהפוכו.

לירון 363

New member
כן ולא

הלכתי על זה כי חשבתי שאחרי זה יהיה לי יותר קל. בעיקר כדי שאוכל להגיד לגברים שיש לי מעט ניסיון (ולא חוסר ניסיון בכלל) - מאוד הייתי נבוכה מהעניין הזה ולכן דחיתי גברים שהתחילו איתי.
&nbsp
&nbsp
זה אומנם לא תרם לי כפי ששיערתי, או באמת גרם לי להרגיש כאילו יש לי ניסיון, אבל זה גם לא היה "ניסיון מיני שלילי". אותו ידיד היה מקסים מהכיוון שלו, ולא יצאתי עם משקעים משם.

Berethor

New member
למדת לקח חשוב ממה שקרה, מה שחשוב יותר זה זוגיות ולא הניסיון

לך זה כבר לא ישנה הרבה כמובן, אבל זה משהו שרצוי שחסרי ניסיון אחרים יבינו, "ניסיון מיני" זה לא פתרון קסם. אם אין זוגיות זה לא שווה כלום לדעתי. לגבי ההרגשה שלך, טוב זה לא כאילו יש לך ניסיון, טכנית כבר יש לך ניסיון, שהרי את לא בתולה יותר, לטוב ולרע, זה שאין לך "המון" ניסיון זה כבר משהו אחר. פעם ראשונה עם ידיד עדיף מסטוץ, אבל לא ממישהו שאת אוהבת, לדעתי.

noamlah

New member
נודניק

הבחורה ביקשה ייעוץ מה לעשות, לא ביקשה שמישהו יבוא ויגיד לה "נו, נו, נו" וינצל את המקרה שלה כדי להרעיף את האידיאולוגיה שלו
קצת אמפתיה לא תזיק להבא, תודה

Berethor

New member
אם אני נודניק, אז אתה חנפן

הבחורה ביקשה לשתף ולא ביקשה "יעוץ", פה זה גם לא פורום תמיכה, ואני חופשי לומר את דעתי האמיתית על המקרה.

מעמקים39

New member
אתה כותב דברים יפים ואז מקלקל עם שאר בזיונות

יפה שהבנת שעדיף ליצור מגע מאהבה ולא סתם מגע טכני ואז קלקלת עם ״את לא בתולה לטוב ולרע״ איזה רע? מה קרה? היא פגומה עכשיו? משומשת? מה עובר שם בראש שלך ואיך זה מסתדר עם הפמיניזם שלך? האם גבר חייב ״לסמן״ את האישה ולתקוע בה את הדגל שלו ראשון ורק אז ירגיש שהיא באמת שלו? ברטור אתה זקוק בדחיפות לחינוך מחדש. בדחיפות! סור למשרדי!

Berethor

New member
צריך לשבור את המיתוס של "ניסיון זה דבר טוב", זה מיתוס מסוכן

יש ניסיון טוב ויש ניסיון רע, במקרה שלה היא צברה בעיקר ניסיון מיני ורומנטי שלילי. את משתמשת במילים "בוטות" לתיאור המצב, אבל כן מה שאמרת הוא נכון לדעתי. איך זה מסתדר עם הפמיניזם שלי? הכל מסתדר אם מסדרים אותו כמו שצריך. כל מי שיש לו דעות פמיניסטיות צריך לתמוך גם "במין ללא מחשבה" או בהוללות מינית? ממש לא, כפי שכבר ידוע אני מאמין בהתנהגות נכונה ובמונוגמיה אמיתית, ולכן בהחלט עדיף שהפעם הראשונה שלה הייתה עם מי שמתאים לה/בן זוג/ מי שהיא אוהבת, ולא סתם ככה, העיקר לעשות את זה עם מישהו, אפילו שכפי שציינתי זה יכול היה להיות יותר גרוע, אבל זה יכול היה להיות גם הרבה יותר טוב. את רואה את עצמך כאישה מאוד "רומנטית", אבל אין שום דבר רומנטי בחוסר מונוגמיה.

מעמקים39

New member
תקשיב אתה מוריד אותי מהפסים

מי תומך במין ללא מחשבה והוללות? מי? לעזאזל? מי אמר כזה דבר? מי טען שיש לצאת להרפתקאות עם אנשים רק כדי להגיע לאיזה ניסיון מיני? אני לא תומכת בדברים האלה ואף מתנגדת להם נחרצות! אבל מה שחשוב שתדע שאם אישה כבר עשתה מה שעשתה ואיבדה בתוליה הטפשיים באיזה אירוע רדוד או חלילה בכפיה, זה לא מוריד מערכה. הבנת או שאתה ממשיך לעצבן אותי?

Berethor

New member
הבנתי אותך, אבל אני לא מסכים איתך, כמו שקורה הרבה

מבחינתי זה בהחלט מוריד, ולא מוסיף, ועצם כך שהיא הייתה בתולה עד גיל מאוחר ואז בזבזה את זה על מישהו שהיא אפילו לא אהבה אותו או נמשכה עליו, זה בהחלט פספוס, גם בשבילה וגם בשביל מי שיהיה איתה בזוגיות אם תמצא זוגיות. אם את ממשיכה להתעצבן אז אין טעם שתמשיכי בדיון הזה איתי, זכרי שאני לא חייב להסכים איתך, לא בדיונים ביננו, ולא בשום דבר אחד, כפייה לא בבית ספרנו. כל אחד אמר את דעתו, זה שהדעות "לא תואמות", זה עניין אחר.

noamlah

New member
מי קובע מה שלילי ומה לא שלילי

היא בעצמה אמרה שהיה לה כיף (מענג) עם אותו ידיד ושחוויה זו נתנה לה דחיפה לצאת עם בחור נוסף ולחוות שני דייטים מדהימים לטענתה. זה שזה נגמר זה לא באשמת הניסיון שלה. מי שתקבע אם הנסיון היה שלילי או לא זו רק היא

אין שום דבר רומנטי בחוסר מונוגמיה? יש גברים שחושבים כמוך, מאוד רומנטיים שהחליטו להיות עם האישה שלהם לעד ואפילו למות יחד איתה רק שלא ייקרה מצב שהיא תהיה עם מישהו אחר ותקרה חוסר מונוגמיה, מאוד רומנטיים, אתה יכול לקרוא עליהם קצת בעיתונים אם בא לך.

Berethor

New member
אני יקבע מה שבא לי, זאת דעתי ואני נשאר איתה

זה שאינך אדם מונוגמי, זה אני יכול להריח למרחקים, לכן ברור שיש לך אינטרס לעודד תופעות שכאלה.

noamlah

New member
מאוד מונוגמי לגבי עצמי

לגבי הסביבה אני בעד שכל אחד יעשה מה שטוב לו

NEO83

New member
לא ברור לי

למה מה שהיא השיגה זה ניסיון מיני שלילי? ואיך זה בדיוק פגע בה?

littlerunaway

New member
יש כאלה שחושבים

שכל ניסיון מיני שלא נגמר בחתונה הוא שלילי (לא אני, הבחור מעליי שהגבת לו).

אבל הם גם מדברים רבות

על החשיבות בהתאמה מינית.
מעניין אותי לדעת איך זה מסתדר עם הרעיון הראשון.
איך בדיוק מבררים התאמה מינית אם לא עושים סקס עד החתונה?

Berethor

New member
איך מבררים? יש דרכים בטוחות יותר לברר

האם כדי לדעת מי מתאים לך צריך להיות עם כולם? התשובה לכך היא כמובן שלא, איך יודעים שהמחט "דוקרת"?

למעלה