לדעתי את מערבבת פה בין כמה נושאים שונים
ההתאמה היא בנוסף ולא במקום, בשביל התאמה לא צריך להיות "עם כל העיר", גם אדם אחד יכול להיות מתאים, את תשאלי אותי איך אפשר לדעת עם מתאימים מבלי להיות ביחד? אז אני יענה לך, על אותו עיקרון כמו שקונים רכב חדש או דירה חדשה, אני מתייחס לזוגיות ולמיניות כדבר רציני ולא כמו הליכה לשרותים מה שנקרא, במיוחד לא בכל הקשור לבחירה של בת זוג, בקשר עצמו המיניות היא כבר יותר דבר "טריוויאלי" כמובן. האם זה הגיוני שעוצמת האהבה פוחתת שיש הרבה אקסים? בטח שזה הגיוני, מכירה את המשל של כבשת הרש? שלאדם יש הרבה ממשהו הוא בדרך כלל מחובר עליו פחות, לטוב ולרע. בנוסף לכך כמה באמת כבר יכול "להתרגש" ממשהו שכבר הפך בשבילו לדבר של מה בכך, וזה לא רק המין זה כבר אפילו הכרויות עם "פרטנרים" חדשים. הפעם או הפעמים הראשונות, זה לעולם לא כמו הפעם העשר, המאה או האלף. מין זה ממש לא "עניין טכני" מבחינתי, אם הייתי חושב שהוא עניין טכני כל כך, גם אני הייתי מעודד הוללות מינית כנראה, החשיבה שמין זה עניין טכני בלבד, היא חלק מהחשיבה שיש לנשים שכבר לא בתולות. כפי שכבר אמרתי, לא אוכלים תעוגה ומשאירים אותה שלמה, מי שבוחרת בדרך חיים של "מין ללא מחשבה", יש לזה מחיר, שלא תחשוב שהיא יכולה לקבל את כל "דבש" מבלי כל "העוקץ" שבדבר, זה לא עובד ככה. להיות בתולה או מישהי שכבר הייתה עם הרבה גברים, משפיע רבות על האישיות של האישה בדרך כלל, זה גם יכול לשנות את האישיות לטוב ולרע, וגם מראש מי שבוחרת על דרך חיים שכזאת, זה יכול להגיד רבות על האישיות שלה מכתחילה. אגב לא טענתי שכל הבתולות הן מושלמות, אבל אני לא מתכחש לכך שיש בזה הרבה טהרה ובצדק. אלו שמנסות "להיפטר מבתולין" בכל מחיר, הן אלו שלא מבינות תערך הרב של הבתולין שלהן, וחבל שכך, לפעמים הן מבינות את זה רק שכבר מאוחר מדי, חלק מזה בהשפעת "התרבות המערבית" המתהוללת, כפי שציינתי, בנושא הזה אני מעריך יותר את "המסורת".