שרשור שאלות חסרי ניסיון מיני -להגיב לאשכול זה בבקשה

מעמקים39

New member
מה אתה אומר לה ״נהפוכו״?

היא לא עשתה שום נזק לתדמית שלה. היא לא פחות ״שווה״ או פחות ראויה בגלל זה. מה אתה מכניס לה לראש שטויות? רק מצער שנשבר לה הלב ושחוותה מגע כואב בלי אהבה. זה הדבר היחיד שמצער כאן. החשיבות המטופשת שאתה נותן לבתולים של אישה מאכזב מאוד! אישה טהורה נמדדת על פי תכונותיה ולא על פי חוויות שעברו על גופה. אתה מרגיז אותי. תיכף אתחיל לנשום נשימות.

Berethor

New member
את לא זאת שקובעת מה נכון ומה לא נכון

כן אני נותן חשיבות "לעבר נקי" של אנשים, ואני נותן חשיבות למה עושים ועם מי עושים, לדעתי החוסר חשיבות שלך לדברים האלה היא זאת שמטופשת פה, והיא זאת שמובילה אנשים לא מעטים למקומות מאוד אפלים בחיים, שאחר כך קשה מאוד לתקן את הנזק מהם. את מאמינה "בלתקן אנשים", אני מאמין בכך שעדיף לאדם להימנע ככל הניתן מפגיעה וטראומות מסוגים שונים, לא כל דבר רע אדם צריך ללמוד על בשרו, כי יש לכך מחיר כבד בהרבה מהמקרים. אמונות דומות לשלך הם אלו שהביאו עליה את הצרות "ופגעו לה בתדמית", כדברך, ככה זה שלא נזהרים מספיק, וככה זה שלא מבינים שיש דבר כזה ניסיון שלילי, ממנו מי ששומר נפשו מתרחק.

מעמקים39

New member
אתה בכלל לא מבין אותי ואת דעותיי

ממתי אני מעודדת יחסים רדודים בלי עומק? מה אתה ממציא עליי המצאות? אני הראשונה כאן להאמין באהבה ורק מגע של אהבה מקובל עליי. אבל אתה התלוננת על זה שהיא אינה בתולה ולכן היא בעיניך פחות טובה, כמו סוג ב׳. זה מה שהגעיל אותי בתגובתך. אתה מוריד לנשים לא בתולות נקודות. קרום הבתולים שלהן חשוב לך. זה שיקול בעיניך. אתה למעשה פוסל נשים לא בתולות בטענה שהן לא ממש טהורות. זה נורא. זה חשוך. ואני כן קובעת מה נכון ומה לא! ואני קובעת שאתה טועה ומטעה ומעצבן!

אל תהיי עצובה

זה שהוא רואה בבתולין קדושה וערובה לאישה עם מעלות אופי, לא אומר שאין נשים עם נסיון מיני שהן לא פחות מנסיכות אצילות וכמובן בנות זוג נאמנות.

יש אנשים שאחרי גיל מסוים (אפילו אם זו אדריאנה לימה) רואים בבתולין פרי מתוק שמתחיל להרקב.
אל תתקחי ללב, בסופו של דבר גם אם אישה היתה עם כל העיר, אם היא אוהבת ומכבדת את עצמה, היא סוג אלף.

Berethor

New member
נחמד לראות עד כמה את מבינה אותי

אם כי אני לא מסכים איתך על כך שאפשר להיות "עם כל העיר" ולהישאר "סוג אלף", לא אוכלים תעוגה ומשאירים אותה שלמה. מי שחושבת שלניסיון של הרבה קשרים כושלים אין מחיר, טועה בגדול מבחינתי.

noamlah

New member
אוקיי, כמה דברים

אם אתה באמת מעוניין לדבר על זה בצורה בוגרת ולא רק להרעיף אידיאולוגיה:

1. אתה טוען שלניסיון של הרבה קשרים יש מחיר
מהו אותו המחיר שהבחורה משלמת?
אם אני כאדם יושב עם מישהי בבית קפה האם אני יכול להבחין אם הייתה עם הרבה גברים או לא?
רואים את זה איכשהוא על הבעות הפנים שלה? בנושאי העניין שהיא מביאה לשולחן? איפה בדיוק אותו מחיר מתבטא?
לא ברמת המעמד שלה אלא ברמת האישיות שלה, איך היא בדיוק לא אותו אדם אחריי שהחליטה לנסות איזה סטוץ שהיה לה מהנה ולא טראומתי?

2. על מה אתה מבסס את אותה תיאוריה?
היכן חקרת את העניין ומצאת שמי שמחכה לאחד היא יותר איכותית בפרמטרים אובייקטיבים ממי שרוצה להתנסות עם כל מיניי אנשים?
עם כמה בנות דיברת על נושא המיניות? עם כמה בנות אתה נמצא בקשר אינטימי (ידידות, חברות טובות וכה') שנותן לך כניסה אל תוך תחום המיניות הנשית והמחירים שהיא גובה?

אתה מדבר על איכות וטוען "זאת דעתי" אך כשמדובר באיכות לא מספיקה דיעה בעניין, צריך גם ידע על מנת לבסס אותו
אני יכול להגיד שמבחינתי עורב לבן יותר יפה מעורב שחור וזאת אמירה לגיטימית
אני לא יכול להגיד שעורב לבן יותר איכותי מעורב שחור ולהרצות על כך בפניי פורום נרחב, בשביל זה אני צריך להיות חובב ציפורים שבדק את כל הפרמטרים ויכול להגיד במה מתבטאת אותה איכות

ולפניי שתצקצק בלשונך ותגיד "לא מונוגמי" וכה'
דע שהייתי כמוך
אני דיי חסר נסיון מיני (מכל מיניי סיבות, לא אפרט עכשיו) והפנטזיה הכי גדולה שלי בעבר הייתה למצוא עוד אחת כמוני, להתאהב בה ולהשאר האחד שלה והיא תישאר האחת שלי לכל החיים. חוויתי קשר עם אחת כזאת ולא הסתדר והבנתי שחוסר פתיחות למין הוא אלמנטי הטומן בתוכו הרבה רבדים מעבר ל"אני מחכה לנסיכ/ה שלי", הבנתי שמין הוא צורך טבעי של בני אדם ולא חותמת לזוגיות ולמדתי להעריך אנשים על פי התכונות האישיות שלהם ולא על פי הנסיונות

אם אפגוש מישהי שהייתה עם 60 אנשים, האם זה אומר שיש יותר סיכויים שהיא תבגוד בי מאשר מישהי בטולה שהייתי פוגש? יכול להיות, גם אני כמוך לא עשיתי מחקר אמפירי אז בוא נשנה קצת את השאלה כדיי שכן אוכל לענות עליה

אם אתאהב במישהי, האם תשנה לי העובדה שהייתה עם 60 אנשים לעומת בן אדם אחד או שניים?
יכול להיות שזה יגרום לי לתחושת חוסר ביטחון מסויימת, לא נראה לי שזאת תהיה סיבה בשבילי לחתוך את הקשר (שוב, לא הייתי בסיטואציה אז אני לא יכול לאמר לך)

האם את העובדה שזה יגרום לי לתחושת חוסר ביטחון מסויימת אני יכול לייחס לאופייה וטבעה של בחורה זו?
לא, זו בעייה שלי שאני מרגיש את החוסר ביטחון הזה ואני צריך להבין מאיפה הוא מגיע

האם זה אומר שהיא סוג ב'?
לא, אולי זה שקשה לי להתמודד איתה אומר שאני הסוג ב' מבינינו

יכול להיות שלא אראה ממך תגובה
אך אם אתה קורא ובוחר להגיב אז בבקשה, נסה לחשוב
אל תהיה קצר רוח ותגיב ישר ב"לדעתי כך וכך וכך", נסה להיות פתוח לשינוי ולדיעות קצת שונות משלך
זה דבר מאוד מקדם בחיים האלה ואת זה אני דווקא כן יכול להגיד לך מנסיון
לא, אולי

noamlah

New member
ובקשה חשובה לתפוז אנשים

למרות שמתפתח פה עכשיו דיון שמאוד מעניין ואתם חושבים שיקדם לכם את האתר בבקשה אל תשימו את השרשור הזה בעמוד הראשי
תודה מראש

Berethor

New member
אל תחלק הוראות במסווה בקשות לאנשי תפוז, וזה גם מאוחר מדי

בדומה לאיך שזה כבר מאוחר מדי בשביל המספרת לתקן את הטעות שהיא עשתה עם הפעם הראשונה עם הידיד, אבל לפחות יצא מזה נושא שיחה מעניין, ולקח גם לאלו שעוד לא נפלו בזה.

Berethor

New member
אל תכביד עלי במילים, ואל תילך איתי סחור סחר

אמרתי כבר מספיק בדיון הזה בשביל שכל אדם עם מספיק יכולת הבנה יבין את חוות הדעת שלי בנושא, ומי שלא מבין אז מצטער בשבילו. אני לא מתכוון להעמיק מדי בתשובות שלי עליך, גם כי ברור לי שאתה סתם מציף אותי בשאלות, וגם משום שהתשובות לכך הן מורכבות מדי. 1. יש דרכים לברר על העבר של בחורה, גם אם חוקרים מספיק וגם לפי האישיות שלה. 2. האידיאולוגיה שלי בנושא מבוססת על ידע רב בצירוף עם דברים שאני מאמין בהם, לא אפרט על כל המקורות שלי, ואני גם לא מתכוון לרשום את כולם בפניך, גם משום שמישהו כמוך לא שווה את ההשקעה הזאת מצידי, ואני מריח אנשים עם אישיות בעייתית למרחקים. לא ממש אכפת לי מה רקע שלך, משום שברור שמאז זרמו הרבה מים בביוב, וממישהו מונוגמי כביכול, הפכתה למישהו שתומך בהוללות מינית, זה רק מחזק את דבריי בקשר לכך, שניסיון שלילי יכול לדרדר אנשים. כן בהחלט ישנה לי אם מישהי שיש לי רגשות עליה הייתה עם 60 אנשים, וסביר להניח שהפסול אותה על העבר הבעייתי הזה שלה, אני בדרך כלל לא נותן לרגשות או יצרים לשלוט על המוח שלי בנושאים כל כך חשובים, בדרך כלל אני הולך על הבחירה הרציונלית ביותר, ולא על הבחירה הרגשית או היצרית, כאשר יש צורך לבחור בין הדברים. סוג ב' זה אתה אמרתה, אבל אכן כך הדבר. אתה מנסה להביא לי את זה בהפוכה אבל זה לא ילך לך, הבעיה היא אצלה ולא אצלי. על אותו עיקרון גם תגיד שמישהי שלוקחת סמים זה לא בעיה אצלה אלא אצל מי שמפריע לו לצאת עם צורכת סמים, הטריקים האלה לא יעבדו על מישהו כמוני.

noamlah

New member
סבבה

כל מה שנותר לי לאחל לך הוא למצוא את אותה מישהי "המתאימה" לך מבחינה רציונאלית שתלך אתך לחופה ותשכב אתך
ואז כשהיא תראה שעומד מולה אדם שחצן, קנטרן, שיפוטי וחסר אמפתיה לכל ייצור אנוש היא תחליט שלא מתאים לה יותר הקשר המונוגמי אתך
ואז תחפש אהבה וקרבה ותידחה על ידי הקרובים לך כי כבר לא תהיה מונוגמי, תהיה לך התנסות וזו תהיה התנסות שלילית אשר תשחיט לך את הנפש
בהצלחה ברטור

Berethor

New member
סבבה

מהפה שלך לשטן, כן הייתה חייב להרוס את הסוף של הסיפור, ולנסות לדרדר אותנו.

כי אני מבינה אבל לא הייתי עושה את זה בעצמי פשוט

אני מבינה מה אתה חושב ומקבלת את זה כי זה יכול להראות על משהו. אבל בעיני יש בנות איכותיות שיש להן נסיון ואז זה פשוט הבדל של למי יש קרום ולמי אין. אז בגלל שיש בנות טובות לכאן או לכאן זה פחות משנה לי. קשה למצוא בחורה בתולה ככל שעובר הזמן והגיל כמו שקשה למצוא בחורה איכותית שיש לה נסיון והכוונה לא כי יש לה נסיון אלא כי למצוא בכללי. אני לא מצטערת על העבר המיני שלי ולא מרגישה פחות שווה ואיכותית למרות שלא מעט מחברותיי הן בתולות. גם כשאני מספרת או הייתי מספרת להן על חוויות מיניות חלקן זה ממש מעניין וחלק, המסרתויות יותר כמובן הטיפו אז אני מכבדת וזה מיותר לספר. אז בקיצור, הנסיון המיני שלי לא גורע מהאיכות שלי בעיני, בן זוגי זוכה לאמון ואהבה וחברה איכותית בעיניו. ו..מזל גדול לבחורה מינית כיפית ולא יבשה וכבדה. אבל הכי חשוב, מכובדת בעיני עצמי למרות העבר המיני בגלל שבעיני תכונות אופי כמו שילוב של רגישות חוזק ואינטליגנציה הן מעידות יותר כמו אצל בן זוג שיש לו נסיון עבר עשיר. אבל שוב, יש תמצית אמת או הגיון באידיאולוגיה שלה אבל בעיני יש יוצאים מן הכלל.

דבר נוסף

אני מניחה שאתה חושב שגם עוצמת האהבה פוחתת לבן הזוג כשיש יותר נסיון. האם זה באמת הגיוני? אולי ההתבגרות הטבעית שמפסיקים לחשוב מהבטן משפיעה. ברור לפחות לרוב שאהבה תלויה בהתאמת אופי מאשר בנסיון. אם כל הבנות שהיית פוגש היום היו בתולות אז פתאום היו מתאימות לאופי שלך? זה כמו הניסוי הזה שמצלצלים בפעמון לכלב כשיש אוכל אז הוא מחכה לפעמון ולא לאוכל עצמו. איזה תכונות אתה מקנה לבחורה בתולה? האם זה הבתולין עצמן או התכונות שאמורות לא בהכרח להיות נלוות. לסיכום, אפשר לייחס לבנות האלה המון מידות טובות ומעלות אך בגלל שקיימות בדיוק אותן בנות עם נסיון ואף יותר (כי אם כבר מצאנו בתולה זה לא בטוח שאופיה נעים או אפילו יש לה את האצילות המיוחסת ראה בנות שבגיל 30 בכל כוחן נפטרו מזה, אז בגיל 28 הן היו בתולות מתוקות קדושות עם אופי חסוד? אולי סתם בבית עם לימודים ועקשנות) ואז מה שמפריד זה ענין טכני. זה אני, לא מנסה לשנות את דעתך מקוןה שתמצא את הבחורה המושלמת.

Berethor

New member
לדעתי את מערבבת פה בין כמה נושאים שונים

ההתאמה היא בנוסף ולא במקום, בשביל התאמה לא צריך להיות "עם כל העיר", גם אדם אחד יכול להיות מתאים, את תשאלי אותי איך אפשר לדעת עם מתאימים מבלי להיות ביחד? אז אני יענה לך, על אותו עיקרון כמו שקונים רכב חדש או דירה חדשה, אני מתייחס לזוגיות ולמיניות כדבר רציני ולא כמו הליכה לשרותים מה שנקרא, במיוחד לא בכל הקשור לבחירה של בת זוג, בקשר עצמו המיניות היא כבר יותר דבר "טריוויאלי" כמובן. האם זה הגיוני שעוצמת האהבה פוחתת שיש הרבה אקסים? בטח שזה הגיוני, מכירה את המשל של כבשת הרש? שלאדם יש הרבה ממשהו הוא בדרך כלל מחובר עליו פחות, לטוב ולרע. בנוסף לכך כמה באמת כבר יכול "להתרגש" ממשהו שכבר הפך בשבילו לדבר של מה בכך, וזה לא רק המין זה כבר אפילו הכרויות עם "פרטנרים" חדשים. הפעם או הפעמים הראשונות, זה לעולם לא כמו הפעם העשר, המאה או האלף. מין זה ממש לא "עניין טכני" מבחינתי, אם הייתי חושב שהוא עניין טכני כל כך, גם אני הייתי מעודד הוללות מינית כנראה, החשיבה שמין זה עניין טכני בלבד, היא חלק מהחשיבה שיש לנשים שכבר לא בתולות. כפי שכבר אמרתי, לא אוכלים תעוגה ומשאירים אותה שלמה, מי שבוחרת בדרך חיים של "מין ללא מחשבה", יש לזה מחיר, שלא תחשוב שהיא יכולה לקבל את כל "דבש" מבלי כל "העוקץ" שבדבר, זה לא עובד ככה. להיות בתולה או מישהי שכבר הייתה עם הרבה גברים, משפיע רבות על האישיות של האישה בדרך כלל, זה גם יכול לשנות את האישיות לטוב ולרע, וגם מראש מי שבוחרת על דרך חיים שכזאת, זה יכול להגיד רבות על האישיות שלה מכתחילה. אגב לא טענתי שכל הבתולות הן מושלמות, אבל אני לא מתכחש לכך שיש בזה הרבה טהרה ובצדק. אלו שמנסות "להיפטר מבתולין" בכל מחיר, הן אלו שלא מבינות תערך הרב של הבתולין שלהן, וחבל שכך, לפעמים הן מבינות את זה רק שכבר מאוחר מדי, חלק מזה בהשפעת "התרבות המערבית" המתהוללת, כפי שציינתי, בנושא הזה אני מעריך יותר את "המסורת".

Berethor

New member
אז זהו שזה ממש לא רק עניין של "למי יש קרום ולמי אין"

אחרת אפשר היה בקלות יחסית לתקן את הטעות בעזרת "ניתוח קוסמטי" וכן אני מודע לכך שקיים ניתוח כזה בנושא, ולא אני לא ממליץ עליו. הבעיה בנושא היא בעיקר נפשית, וזה לא ניתן "לתקן", גם לא בעזרת ניתוח, כל העניין הזה של מין עם אנשים רבים, פוגע או מדרדר את "הנפש" לדעתי, כך "שהנזק" הוא בעיקר נפשי ופחות פיזי, כמו ברוב הדברים השליליים שקשורים במיניות. מבחינה פיזית הסיכון העיקרי "בהוללות מינית" זה סיכון מוגבר למחלות מין, גם לאדם עצמו, וגם למי שאיתו בקשר מיני, ואל תספרו לי שיש אמצעי מניעה, כי אני יודע את זה, אבל אפילו עם אמצעי מניעה קיים סיכון לכל מיני "מחלות מיניות", לא דווקא איידס. יש והיו לי, לא מעט ידידות גם בתולות, וגם ההפך הגמור מבתולות, אז גם אני מכיר את הנושא הזה גם מקרוב, ומה לעשות לא הייתי סומך על מישהי שבן זוג הנוכחי שורד אצלה בדרך כלל לא יותר מכמה חודשים, וזה עוד במקרה הטוב, בתור בת זוג, אני לא כזה אופטימי או נאיבי כדי לחשוב שאיתי זה יכול היה להיות שונה, כך שאני מעדיף להישאר רק ידידים עם מישהי כזאת, אפילו אם היא מצידה מעוניינת "ביותר מזה" איתי. אז את יכולה לראות בזה שילוב של רצון שבת הזוג תהיה רק שלך יחד עם הבנה שאם זה לא הלך עם אחרים, מה הסיכוי שזה ילך עם הנוכחי, אני מעדיף שיהיה לבחורה חוסר ניסיון מאשר היסטוריה של כישלונות, ויתכן שגם טראומות שונות בעקבות זה. לא טענתי שיש בעיה עם כל מי "שמנוסה מדי", אבל כן אני רואה בזה "חסרון" יותר מאשר "יתרון", אבל כמובן שמה שקרה כבר קרה, וכבר אין דרך להשיב את הגלגל לאחור, אפילו אם היית מתחרטת על מה שקרה. אין לי טענות לגבי המיניות של נשים "מנוסות", למעשה זה הסיבה העיקרית שיש גברים שמעדיפים נשים מנוסות, אבל "למיניות הזאת" בהרבה מקרים גם יש צד אפל לדעתי, במיוחד שהיא מופנת להרבה גברים ולא רק לבן זוג אחד ויחיד.

תראה

תכלס בגדול אני מסכימה איתך אבל בהסתיגות משום שחלק ניכר ממה שאתה מקנה לבתולין הוא אופי. כמו שהזכרתי למעלה את ניסוי הפעמון. אז בגלל שאין בן אדם מושלם (היא יכולה להיות בתולה יפה ומקסימה ואולי עבר משפחתי וכד' או גבר מקסים רומנטי נאמן אבל קנאי קיצוני,מקווה שנסכים על זה לפחות). אז מעדיפה שזו תהיה הנקודה החלשה שלי כמו שאחפש גבר עם אופי שמבחינתי נדיר כמו בתולין. אני לא חושבת שמס פרטנרים גורם לשחיקה אלא לצמיחה. לא הייתי יודעת מב אני רוצה בלי נסיון, ודיברנו על זה בעבר. אם קבלתי את הרושם הנכון, בחורה שמתאימה לך צריכה להיות עם אותן דעות כלליות כמו שלך. וכמובן את הקריטריון מס' 1:) תגיד, אם לא אכפת לך שאני שואלת, איך אתה מחפש את הבחורה הזו? הרי אתה לא דתי נכון?

למעלה