שרשור שאלות חסרי ניסיון מיני -להגיב לאשכול זה בבקשה

Berethor

New member
מאיפה את בטוחה כל כך שאין אנשים מושלמים?

והאם זה אומר שצריך להיות "נואשים" ולקחת כל מה שמוצאים? חוץ מזה על סמך מה החלטת שאני מחפש מישהי "מושלמת"? אז זהו שאני לא מחפש מישהי מושלמת, אני כבר הגעתי להבנה שהסיכוי למצוא מישהי מושלמת הוא אפסי, אם כי בעבר "הרחוק" באמת רציתי מישהי מושלמת. אני מחפש מישהי מספיק טובה, ואני מתקשה לראות במישהי שהייתה עם המון גברים מישהי מספיק טובה, דרך אגב בדרך כלל לעבר הבעייתי הזה מצטרפות עוד הרבה בעייתיות אחרות, אני לא חושב שבמקרה, כך שבכלל אין הרבה "דילמה" בנושא, שאין התאמה עם אחת כזאת מבחינתי. באופן עקרוני מושלם זה משהו אפשרי, פשוט הסיכוי למצוא משהו מושלם הוא מאוד נמוך, במילים אחרות, מושלם זה משהו מאוד נדיר, אבל גם מאוד איכותי. את לא חושבת שמספר הפרטנרים גורם לשחיקה אלא לצמיחה, אני חושב בדיוק ההפך ממך בנושא, לפחות ברוב המקרים, לפחות בכל הקשור לזוגיות ומונוגמיה, אז אלא אם כן הכוונה היא לצמיחה במקצוע של שחקנית פורנו, אני לא רואה "בעבר מיני עשיר" שום יתרון אלא בעיקר חסרון. אני מאמין בכך שעדיף לאדם לפסוח על בורות ולא ליפול עליהם, לא כל דבר צריכים ללמוד בדרך הקשה והכואבת. את טוענת שלא היית יודעת במה את רוצה מבלי "לנסות אותו", אבל אני סבור שיש מספיק אנשים שכן יודעים במה הם רוצים מראש, מלבד זאת, אנשים שלא יודעים מה הם רוצים, נוטים לא לדעת את זה גם בהמשך, מה שבין היתר גם מביא לפרדות אין סופיות ולבגידות. אני סקפטי לגבי היכולת של אנשים להשתנות לטובה, בדרך כלל ההפך הוא הנכון לדעתי, במיוחד בנושא המיני או/ו הזוגי. כן בחורה שמתאימה לי עדיף שתהיה עם דעות כלליות דומות לשלי, אני לא מאמין בקונספט של "הפכים נמשכים", אלא ההפך מכך, אם כי כמובן יש דברים אפשר ואף רצוי להיות שונים בהם, אבל אלו בעיקר דברים שקשורים בחלוקת תפקידים, ולא דברים שהם מהותיים. איך אני מחפש בחורה שמתאימה לי זאת שאלה קשה, אני מניח שאני לא משקיע מספיק מאמצים בנושא למען האמת, אבל אני עושה מה שאני יכול כרגע. כן אני לא דתי, אבל יש נושאים שאני מעדיף בהם את המסורת, אין לי בעיה לחלוק על המסורת איפה שאני לא מסכים איתה, ולתמוך בא איפה שאני כן מסכים איתה. אני גם ממשיך להחזיק בהשקפה שעבר מיני לרוב משפיע על האישיות.

לא או שלמות או פשרות

החתירה לשלמות יכולה להיות דבר חיובי כל עוד מבינים מתי זה הופך לא מציאותי. באמת יכול להיות שתמצא מישהי אופטימלית עבורך, אבל אפילו בסרטים המצוירים ששם כולם מושלמים חייבים להיות מכשולים, רק ככה הסיפור מושלם. טוב נראלי שזה כבר נהייה סתם חפירה:)

Berethor

New member
אני מעדיף לראות צרות בסרטים ולא במציאות

לא באמת חייבים להיות מכשולים או צרות, בסרטים יש כאלה בשביל "האקשן", זה לא אומר שגם במציאות זה "נחוץ", למעשה הרבה מהתרחישים הבעייתים בסרטים, עדיף שלא יקרו לאדם במציאות, אלא אם כן הוא מסוג האנשים שמחפשים צרות, או לא יודעים איך להיות זהירים מספיק. לצרות במציאות יכול להיות מחיר כבד, גם משום שהסיכוי לצאת מהן בצורה טובה או סבירה הוא בדרך כלל נמוך יותר מזה שבסרטים, וגם משום שהן יכולות להביא לטראומות שונות. חוץ מזה אני בוחר עם איזה מכשולים אני מוכן להתמודד ואלו אני רואה כאבודים מראש או בעלי סיכוי נמוך מדי להצלחה, אני מאמין שאם כבר נאלצים להמר על דברים בחיים, או על אנשים בחיים, אז עדיף שזה יהיה בהימור מחושב. בכל מקרה זה נכון, נהייה פה קצת "חפירה", משום שהסברתי לך כבר שאני לא חושב שאני ימצא מישהי מושלמת, אבל אני גם לא לוקח כל מה שאני מוצא, במיוחד בנושאים שהם בעייתים במיוחד מבחינתי, ככה זה אצלי.

אם זה כבר חפירה אתה לא חייב לענות

אבל גם מדעית צמיחה מחויבת בהקרבה בשינוי. בכל מקרה שאלה אחרונה לי אליך- What drives you?

noamlah

New member
בפרק הבא של כלבוטק

ניסיון שלילי ונזקיו השונים
נמצאת איתנו כאן נ'. נ' החליטה שהיא רוצה להתנסות וכתוצאה מכך עכשיו היא אינה בטולה והרב ברטור ייראה בה מכשול לבת זוג

התדמית שלה נפגעה על ידי קומץ אנשים לא משמעותי שאוחז בדיעות כשלך
זאת דעתך, דעתך היא דעת מיעוט ומזל שכך

מעמקים39

New member
השאלה היא איך מוציאים את ברטור מהחושך

כי מבלי שהוא שם לב, הוא יושב שם לבד בחדר חשוך עם דעות חשוכות להפליא. מה עוד אפשר לעשות למענו בכדי להצילו מעצמו?

Another Girl

New member
אי אפשר, מניסיון.

אפשר רק לקוות שאולי החיים בשלב כלשהו ילמדו אותו אחרת.

Berethor

New member
תשובה

אם לא ציינתי חתונה אז כנראה שזה לא נחוץ מבחינתי, אבל גם המנהג של רק אחרי החתונה מכובד מבחינתי.

JackHarper

New member
נסיון מיני

זה טכניקה, זה להסיר את הפחד מהלא נודע מה שיכול לסייע לך בקשרים הבאים שלך.
&nbsp
טוב שעשית את זה.
&nbsp
לגבי השברון לב, זה קורה לכולם ואם הבחור לא הצליח להבין אותך הוא כנראה לא התאים לך וטוב שזה נגמר מוקדם מין המאוחר. יהיו עוד כאלו.
&nbsp
תמשיכי לצאת ואולי כדאי לך להתנסות יותר, למצוא את האנשים האלו שיוכלו להעניק לך קצת יותר נסיון גם אם הם לא ה Husband Material שאת שואפת אליו, הטכניקה תשתפר, החששות שלך יתפוגגו ואת תהיי חופשיה יותר בדייטים הבאים.
&nbsp
קחי את זה יותר בקלות מה שנקרא.

רואה 6 6

New member
אל תדאגי,תמשיכי בנחישות בדרך.

נגזר עליך ללמוד את הכל בגיל 30 אבל אין לך ברירה אלא לצבור את הנסיון הנחוץ לך כעת. אני מקוה שלא נכונו לך הרבה שברוני לב ומאידך,יש הרבה מה להנות כאן.
תשתדלי לראות את הדברים דרך העדשה הזאת.

תחשבי על עצמך

כאל מתבגרת טינאיג'רית שחווה עכשיו את רכבת ההרים של הענין הזה בפעם הראשונה. אל תתני לראש ולמחשבה שבטח פתחת עם ההתעסקות בדברים שדורשים משמעת עצמית לעצור אותך. תני לעצמך להתפרק ללמוד לחוות להמשיך ולהכיר והכי חשוב להקשיב ללב. כמו שאת רואה יש גברים שחוסר נסיון בשבילם זו מעלה. תקבלי את עצמך כדי שתוכלי למצוא גבר שמתאים לך בול. וזכותך המלאה לא להתנשק אם לא מתאים לך וזכותו שזה יהיה גדול עליו שאת לא קלילה וזורמת, רק הרווחת.

קודם כל

יש לך אומץ ועשית כבר את הצעדים הראשונים של קפיצה ל"בריכה". את יודעת שזה נעים ואת יודעת שאת רוצה את זה.
להתקרב פיזית ורגשית לאדם אחר זה לא פשוט- למרות שנראה לך שכולם עושים את זה בטבעיות ורק את לא.
לא כל אחד שתרצי ירצה אותך ולא כל אחד שירצה אותך את תרצי. ככה זה בעולם שלנו.
&nbsp
הבחור שרצית יצא ממש בסדר לדעתי. הוא אמר לך שאין לו את הסבלנות שנדרשת על מנת להיות עם מישהי/ו שהוא חסר ניסיון.
נכון שזה כואב ולא נעים- אבל בסופו של דבר, את רוצה לידך גבר שיש לו סבלנות, ומקבל את חוסר הניסיון שלך כחלק מה"חבילה" שלך.
&nbsp
להרגיש אהבה, אושר ושמחה אומר להרגיש, לפתוח את הלב. וכשמרגישים -מרגישים גם כאב. זה הדיל.
&nbsp
אל תתיאשי, אל תאטמי את עצמך!
החיים האלה לא שווים כלום אם אנחנו מסתובבים אטומים וחסרי רגש.
&nbsp
תנסי עוד, תצאי עם עוד בחורים, ותמצאי בסוף את זה שכן יש לו את הסבלנות הנדרשת.
&nbsp

noamlah

New member
כל הכבוד לך

זה שהיית פעם אחת עם מישהו לא אומר שעכשיו השער פתוח וכל העיר יכולים להכנס
את מחליטה עם מי את אינטימית ועם מי לא. זה לא אומר שאת ילדה קטנה, זה אומר שאת מאוד בוגרת
כשרצית סקס הלכת על זה, כשרצית לנסות קשר הלכת על זה וכשלא התאים לך חתכת, למרות שאני מאמין שהיה קשה לא לרצות את אותו ידיד
ידעת מה את רוצה וגם אם הבחור הזה ידעת מה את לא רוצה, לא רצית להתנשק איתו באותו רגע, הגוף שלך לא היה מוכן לזה וגם הסברת לו למה
זה שהוא לא רוצה להתמודד וזה נראה לו קצת כבד ומוזר זה זכותו וטוב מצדו שהוא אומר לך את זה ולא מתחמק. נסיון מתחיל אצלך, את מקבלת ביטחון וזה ימשיך הלאה, את לא תישארי לבד כי את פועלת בכיוון. ביישנית את כבר לא כי אם היית ביישנית כנראה היית מנשקת אותו במקום לאמר לו מה מפריע לך
בהצלחה לך

הוא לא הבין אולי כי גם לו הכל היה טוב ויפה

אבל הוא רצה שיהיה טוב ויפה עם ביטויי אהבה פיזית. דחית אותו, אז הוא דחה אותך. יתכן שנפגע מדייטים כל כך טובים ומושקעים ואז את לא רוצה להתנשק. הוא לא בא לחלק לך ציונים על הנשיקה והוא לא בא ללמד אותך, הוא בא להכיר אותך וללמוד אותך וזה חלק מההכרות כשמדובר בהכרות למטרות רומנטיות/זוגיות וכו'... יתכן שלהלחץ ולחזור אחורה יקרה שוב ושוב כמה פעמים עם אנשים שונים. אם יהיה המשך איתם או לא זה תמיד גם חלק מהאחריות ובמושכות שלך. באם תוציאי ממך תגובה שונה שתוביל לנסיונות חוזרים. כמו שכתבת על הסקס, סובלים ונהנים..אבל את חייבת לנסות כדי לדעת. להשתכר כדי להשתחרר זה שקר במקרה שלך. את תרצי לנסות להגיע להשלמה עם עצמך ולמצב שנוח לך עם עצמך במצבים לא מוכרים כאלו.

אייבורי

New member
אל תדאגי

&nbsp
את אמנם בפיגור של לא מעט שנים, אבל יהיו מספיק בחורים עם סבלנות.
אני חושב שאת צריכה לקבל את העובדה שיהיו דחיות
לזכור שהלב לא נשבר, הוא רק מתכווץ קצת ואז חוזר לעצמו.
וזוגיות זה כיף.
&nbsp
דבר נוסף, נראה לי שבמשך שנים התחבאת מאחורי העובדה שאת בתולה
ולא חקרת את המיניות שלך, אולי הגיע הזמן לחקור קצת
לנסות לגלות מה מגרה אותך ומה לא, זה יכול לעזור לך להתפקס.
&nbsp
&nbsp

davka1

New member
"לחקור את המיניות"

למה הכוונה? אתה חוקר את המיניות שלך? איך? אתה חוקר איזה מאכלים אתה אוהב? או חוקר מאיזה בילויים אתה נהנה?
אני לא סובלת את הביטוי המטומטם הזה. מדוע נשים תמיד "חוקרות את המיניות שלהן"?
אם אתה רומז שהיא צריכה לאונן, אז אני לא חושבת שיש קשר בין בתולין לבין אוננות. רוב הבתולות מאוננות להנאתן.

אייבורי

New member
בוודאי שאני חוקר את המיניות שלי

&nbsp
העובדה שאת לא אוהבת ביטוי, לא הפכה אותו למטומטם
אלא אולי מצביעה שאינך מבינה את הכוונה שלו.
&nbsp
חקירת מיניות, היא בדיקה מה מדליק אותך, אפשר לראות פורנו
אפשר להתעניין באתרים שונים ומשונים ולנסות לפנטז עליהם.
אפשר לבדוק איפה נעים יותר ואיך נעים יותר, אם היא אוהבת עדין או חזק
יש מלא ציוד שניתן לקנות ולבדוק
ובוודאי שאפשר ללמוד את המיניות שלנו עם פרטנר נעים.
&nbsp
רק שתדעי, לשכב על הגב ולאונן על מיסיונרית זה נחמד אבל העולם הוא גדול ופתוח

למעלה