שרשור שאלות חסרי ניסיון מיני -להגיב לאשכול זה בבקשה

ניסיון זה לפעמים זה אובר רייטד, אם יש רצון ופתיחות

אז לומדים מהר מאוד.
מה שאני רוצה להגיד זה שזה בעיקר מחסום שלך עם עצמך, אם בן זוג שיהיה לך טוב איתו ויהיה קשוב אלייך הניסיון לא יישחק תפקיד כי מהר מאוד צוברים ניסיון יחד.
לכן אל תחשבי על זה יותר מידי ואל תעשי מזה עניין עם עצמך, בן זוג שירצה אותך יהיה איתך עם או בלי ניסיון וישמח ללמד אותך וללמוד איתך.

new face

New member
לדעתי זה טוב שעשית את זה

נסיון בכול דבר זה תמיד טוב. גם אני עשיתי דברים עם מישהו לא הכי רציני ובכלל לא היינו חברים ואני לא מצתערת. אני מצתערת שלא עשיתי את זה קודם.

LolliP0p

New member
הבעיה שלך במקרה הזה לא קשורה

להעדר נסיון מיני כי אם לכך שאת פשוט לא מבינה גברים..

כלומר מבחינתו היה לכם יופי ודייטים מעולים והוא היה ג׳נטלמן ולא עט עליך עוד בדייט הראשון אלא ניגש לנשק אותך רק בדייט השלישי(!) לאחר שהרגיש ביטחון לעשות זאת - ואת נרתעת, דחית אותו..
ובאותו רגע משהו התנפץ אצלו.. הוא הרגיש דחוי, לא רצוי, מושפל וכו׳..
הוא מבחינתו לא מבין אם כלכך טוב לכם , למה דחית אותו? זה לא מסתדר והוא די צודק..
ולנסיון שלך או להעדרו אין קשר לזה שהוא חתך, כי זה לא האישיו..
פשוט גדולה עליו התחושה שאת לא סגורה על עצמך.. כן רוצה, לא רוצה, כן רוצה אבל לא יכולה וכו׳..
מבינה כמובן את הפגיעה שלך, אבל באמת לא חושבת שהעזיבה שלו קשורה לגילוי שלך כי אם לכך שאין לו ראש לתסבוכות האלו..
הוא רק רוצה קשר פשוט של שני אנשים בוגרים.
קשר שלא ייאלץ אותו לשבור את הראש כל פעם שהוא רוצה לנשק או לגעת בך ולחשוש שתדחי אותו..
כי מן הסתם גם גברים נפגעים כשדוחים אותם..

את פשוט צריכה להתגבר על זה.. כאילו תגידי פאק איט ותעשי מה שבא לך, את לא ילדה, את מעל 30 ומותר לך ..
את לא יכולה לתת לנושא הזה לנהל אותך ולדפוק לך קשרים..
ברור לי שמאחר וההתנהגות הזאת מושרשת אצלך זה לא כזה פשוט, אז אולי טיפול כלשהו שיעזור לך להשתחרר מזה..
כי ברור לך שלא מדובר כאן בכבלי בתולין כי אם בכבלים מנטאליים שכבר אין להם מקום בחייה של אישה בוגרת.

בהצלחה!

ו..סורי על ההתפרצות לכאן.. סתם קראתי את הפוסט שלך בראשי ורציתי להגיב לך..

לירון 363

New member
ממש הזדהיתי עם ההודעה שלך

אפילו גרמת לי לכתוב הודעה משלי בנושא :)
&nbsp
&nbsp
אני חושבת שהדבר הכי חשוב הוא לנסות. זה מגדיל את הסיכויים...
אני מאמינה שיהיו גברים שזה ירתיע אותם, יהיה גברים שזה ידליק אותם ויהיו גברים שזה לא יהיה אישיו מטורף עבורם.
&nbsp
יודעת שזה לא פשוט. מאחלת לך הצלחה

אני באותו מצב בן 21

היי עד לאחרונה הייתי דתי כך שלא נוצר לי עדיין שום קירבה מינית אפילו לא נשיקה, רציתי לדעת איך זה נראה מהצד האם זה באמת כל כל מרתיע בחורות? והאם זה משהו שחייבים לספר בתחילת קשר?

דובי1401

New member
זה לא משהו שמספרים בתחילת קשר.....

תכיר מישהי , תזרום ... אל תספר לה שהיא הראשונה ותלמד תוך כדי זה לא תורה מסיני...
&nbsp

שלום

לא צריך לספר שום דבר, אבל לא רצוי לשקר. אם הבחורה תאהב אותך כי תחשוב שאתה אדם נחמד, תרצה להיות אתך בקשר רגשי. התמקד בקשור ליחסיכם ואל תמהר לספר דברים לא לעניין כדי לא לקלקל.
&nbsp

זה לא מרתיע, אבל השאלה אם זה לא יקשה עלייך להיות בזוגיות

מהבחינה שרגילה ללבד, ויהיה לך קשה לחלוק ולהתחשב בבן זוג שייכנס לעולם שלך פתאום אחרי שרגילה לעשות הכל לבד.

Shamy

New member
שרשור שאלות חסרי ניסיון מיני -להגיב לאשכול זה בבקשה

למעלה