שרשור שאלות לאפרת כהן

לאפרתי החמודה!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

1.האם אחרי הצלומים של מיכאלה היה קיים אצלך פחד..שזהו כבר השיא מאחור וחששת שלא תמצאי עבודה? 2.איך היתה האווירה על הסט? 3.האם פעם קרה לך שנאלצת ללכת עם משקפיים וכובע רק בשביל שלא יזהו אותך? 4.הגעת למכאלה כי רצית להיות מפורסמת או בגלל שרצית לשחק וכתוצאה מיכך נהיית מפורסמת? 5.מה את מאחלת לעמך בהמשך הדרך? בבקשה תמסרי דש לשני מביהס רעות[שגם את למדת שם}אני מטורפת עליך את מהממת!!!

שאלות לאפרת.....

קודם כל רציתי להגיד לך שאת אחלה שחקנית וגם מדהימה אני אוהבת אותך ובהצלחה בהמשך שיחקת שיחקת מדהים במיכאלה....... אוקי השאלות: 1)איך לחזור לשחק בטלנובלה אחרי שנה?? 2)איך השחקנים? 3)אם מי יותר התחברת? 4) איפה נראה אותך אחרי הטלנובלה? 5)איך לשחק בטלנובלה בע"מ?ומיכאלה?? 6)איך זה להיות שחקנית? 7)איזה עצות את יכולה להביא למי שרוצה להיות שחקן\נית בנתיים זהו אפרת i love you

שאלות

1. איך היה לחזור לסט אחרי כל כך הרבה זמן שלא היית שם? 2. איך היה לראות שוב את השחקנים ששיחקו איתך במיכאלה?

שאלות לאפרת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif

מקווה שלא שאלו אותם כבר... 1.איך זה לחזור לשחק עם שחקנים שאת חלקם את מכירה (אפילו אם זה לקצת זמן)?
2.במה את חושבת שהשחקנים שמשחקים עכשיו בטלנובלה בעמ ושיחקו פעם במיכאלה (טלי,אלברט..) השתנו?
3.את מתגעגעת לאולפנים ולמיכאלה?
4.מה את חושבת על העצומות שעשו כדי שתבואי לשחק בטלנובלה בעמ?
5.מי לדעתך (אם את יודעת כי יש לך הרבה
) המעריצ/ה הכי גדול/ה שלך?
6.מה הדבר הכי מטורף שעשו למענך?
7.איך הגבת שאמרו לך שאת תחזרי לשחק את אסי?
8.מה את חושבת על זה שגרשון הוא בערך אותו גרשון ממכיאלה?
זהו..רציתי להגיד לך (בטח כמו עוד הרבה
) שאת שחקנית מדהימה
וכשראיתי אותך בפעם הראשונה במיכאלה נדהמתי מכישרון המשחק שלך
..את שחקנית ממש טובה ואני מקווה עוד להמשיך לראות אותך
מאחלת לך המון בהצלחה
מעיין
נ.ב אפשר ד"ש למעיין?

j e n n y lopez

New member
חחח שאלות לאפרת../images/Emo115.gif

מה את עושה עכשיו אחרי מיכאלה
ההית רוצה להישתתף בטלנובלה הבאה
איזה דמות ההית רוצה לשחק בטלנובלה בעמ
מה אהבת יותר ..את דורין או את רננה
-נטלי-

רררר למה זה לא שלח את השאר?../images/Emo46.gif

+
..הטספתי אחרי זה עוד 2 שאלות... 9.מה את חושבת על טלי שרון?
10.מה הדבר הכי מטורף שעשית?

שאלות לאפרת.....................

1 היית רוצה לשחק בטלנובלה בע"מ???? 2 איך היה לשחק 2 אנשים במיכאלה?? (אסי ומיכאלה) 3 איך זה לשחק את התפקיד הכי ראשי ?? 4 איזה מעריץ הכי ריגש אותך ?? (עם הוא הביא לך משהוא מרגש כ"ו.....)

אליעד699

New member
השאלות שלי

איך החיים אחרי מיכאלה?? האם את מתכוונת להוציא דיסק?? ומה התוכניות שלך לזמן הקרוב? מה עם הלייט נייט שהיית אמורה להנחות בערוץ 10?

shirkan21

New member
אפרת../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

אז קודם כל אני חייבת להגיד שמאז שמיכאלה נגמר,לא הפסקתי לאהוב אותך... לדעתי את שחקנית מדהימה,מקסימה ומוכשרת בטירוף. אני שמחה כל כך שיש לנו הזדמנות לראות אותך שוב,כי אם את לא יודעת כל הפורום אמר שהוא רוצה שאת תבואי להתארח כשדרור שאל אותנו... אוהבת אותך המון
שירה ג והשאלות שלי:
האם החמיא לך שבחרו אותך לבוא בתפקיד אורח?!
מה הרגשת לאחר הקדם אירוויזיון,כשידעת שגם אש יש מאחרוייך כל כך הרבה שבחרו בך!?
האם ברחוב את מקבלת את אותן תגובות שקיבלת בזמן שמיכאלה שודרה?!
את מרגישה שחסר לך הפעילות המטורפת של לקום כל בוקר מוקדם ולחזור בערב וללמוד טקסטים או שאת מרגישה טוב שאת יודעת שזה מאחורייך?!
מה הצעד הבא,מה המקום שאת רוצה לקחת אליו את המשחק שלך?!
את מרגישה שמיכאלה הייתה נקודת ציון חשובה ברזומה שלך?!או שזה היה בדיוק כמו עוד אחד מהדברים שעשית?!
את צופה בטלנובלה בע"מ?!
קודם כל מזל טוב,כי שמענו(
)שאת מתחתנת
.אז יש כבר תאריך?!
אם היו אומרים לך שרוצים שתשתתפי על בסיס קבוע בטלנובלה-היית רוצה לחזור לשגרה כזו או שבחיים את לא רוצה סדר יום מטורף כמו שהיה לך?!
יש משהו שהיית רוצה שהמעריצים שלך ידעו?!
מה דעתך על עניין הצנזורה בטלנובלה בע"מ?!את חושבת שזה צריך להיות מוגבל לגיל קטן יותר?! אוהבת אותך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון-שירה

שאלות!

-האם את צופה בטלנובלה בע"מ? - האם את בקשרים על שחקני הטלנובלה (גם מיכאלה וגם טלנובלה בע"מ)? - האם הסכמת ישר לשחק תפקיד אורח בטלנובלה בע"מ או היססת קצת? ותמסרי לי ד"ש בבקשה!!!!! ל- חולת טלנונובלות2

barlapid1991

New member
וידאו על אפרת בהופעה נדירה!! כנסו!!

http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?584334 וידאו עם אפרת כהן בוידוי נדיר !!!!!! בר

אפרתי ../images/Emo47.gif תפוז כנסו ../images/Emo13.gif

קודם כל אני רוצה להגיד לכן, תפוז, שאתם פשוט מדהימים
אתם מביאים לנו שוב את האישה הכי מדהימה בעולם
ובגלל שאני כל כך כל כך אוהבת אותה [
] אני לא רוצה להעמיס עליה בשאלות כי בטח כבר שאלו אותה מספיק .. יש לי רק בקשה אחת קטנה
אני מבקשת שתגידו לאפרתי שנופר אביחן אוהבת אותה באמת באמת מכל הלב
ושהיא בחורה מדהימה ושתמסור לי ד"ש
. זה הכל
אני מתחננת שרק תמסרו לה את זה .. תודה ע-נ-ק-י-ת, מנופר
.

../images/Emo105.gif../images/Emo36.gifשאלות לאפרת../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

1. מה התוכניות שלך לעתיד? 2. מה השאיפות שלך בקריירה ובחייים? 3. האם יש ספר\סרט שהשפיעו עלייך בצורה קיצונית? 4. מה את חושבת על טלנובלה בע"מ? 5. אם יציעו לעשות עוד טלנובלה, האם תסכימי? 6. איך היה להשתתף בקדם אירוויזיון? 7. איך היה לצלם את הסצנה בטלנובלה בע"מ? ואיך התייחסו אלייך ההפקה ושאר השחקנים? 8. עם מי את עדיין בקשר ממיכאלה? 9. את רואה טלנובלה בע"מ או טלנובלות אחרות? 10. ממתי ידעת שאת רוצה להיות שחקנית? 11. מה את חושבת על פורום טב"ע ועל פורומיכאלה? 12. מה את חושבת על דרור נובלמן, סיגל אבין ושי קפון? 13. האם תבואי שוב לבקר בתפוז? 14. למה את לא מבקרת בפורום? 15. האם היית רוצה לעשות תיאטרון? :mad: אם אפשר למסור דש לחן..:mad:
אפרת רק שתדעי שאת שחקנית מדהימה ואני מאוווווווד אוהבת אותך ומקווה לראות אותך יותר על המסך

girls3

New member
שאלות לאפרת כהן!!!

1. מה את אומרת על טלנובלה בע"מ
2 . האם עדיין מזהים אותך ברחוב
3. איך זה היה לחזור לפרק אחד בטלנובלה
4. האם הלכת לאודישנים של טלנובלה בע"מ
5. מה את עושה בימים אלו
6. אם את היית מתקבלת לטלנובלה בע"מ איזה דמות היית רוצה לשחק
ולמה
7. את רואה את טלנובלה בע"מ
8. כשראית את הפרק הראשון של טלנובלה בע"מ חשבת שהטלנולבה תעשה באזז גדול בפירסום
ושיעריצו את הטלנובלה כמו שהעריצו את מיכאלה
9.אם היו עושים סידרת המשך למיכאלה (מיכאלה 2) איך היית ממשיכה את הטלנובלה
10.האם את בקשר עם השחקנים של מיכאלה
11. איך הרגשת שלא זכית בקדם אורוויזיון ושירי זכתה
ואיך הרגשת ששירי זכתה מקום 4 באורוויזיון
אם את היית הקהל האם היית בחורת גם בשירי
12. מה את אומרת על כול הרעיון שגרשון הוא אחראי עכשיו על החומוס ועל דנה בלום רננה וכפיר... על פיצול האישיות של נפתלי ועוד... 13. מה את חושבת שמי צריך להיות ביחד דנה בלום וכפיר או כפיר ורננה
14. מה את חושבת על כול דמות ודמות (נפתלי/ג'ק, ניצה, עלמה, אודי, כפיר, רננה, דנה, מירי, גרשון, בטי, שרית, קייזרמן..) 15 איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים
שמחה שחזרת לטלנובלה למרות שזה לפרק אחד
מקווה שישאלו חלק מהשאלות שלי
ב-
מה- girls3

Shaaachar

New member
../images/Emo124.gifשאלות לאפרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo121.gif

קודם כל, תדעי שאת שחקנית מדהימה, את כובשת, יש לך יופי מיוחד וייחודי ואת פשוט מדהימה!!! השאלות שלי: 1. את לא מרגישה קצת החמצה בכל הקטע של ההצלחה של "טלנובלה בע"מ"? אחרי הכל, את כיכבת בטלנובלה מדהימה, אבל הרבה פחות מצליחה... מה ההרגשה? 2. כאיזה בן אדם את מגדירה את עצמך? מאושר, עצבני, או נחמד? 3. מה היית לוקחת איתך לאי בודד? 4. איך את מגיבה אם את הולכת ברחוב, ומישהי באה ומתנפלת עלייך בחיבוק?

למעלה