שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

Luna Sphere

New member
כבר עבר שבוע?

שיר השבוע מMTV2: נלך על The Illness של גודבוקס שיר השבוע לא מMTV2: אממ Prime Time Kid- Bromheads Jacket להקת השבוע: שמעתי הרבה אנאמי קליפ השבוע: אממ She's Got You High דיסק השבוע: לא קניתי שום דיסק השבוע.. הפתעת השבוע: קיבלתי ציון גבוה בלשון ביאוס השבוע: לא עשיתי את מה שהייתי צריכה לעשות... תמונת השבוע ג'יז איזו תמונה מפחידה

Luna Sphere

New member
חבורה של מפגרים את האמת...חח

אני יודעת..אבל יש לו חברה והם נראים די מאושרים -____-

נמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: פרלר וורלד - אליוט מיינור שיר השבוע לא מmtv2: Pink - Family Portrait Pink - Don't Let Me Get Me להקת השבוע: אומן, פינק קליפ השבוע: Fall Out Boy - Thnks Fr Th Mmrs דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: כמעט לא היה בצפר
, הפסקתי לעשן?, הצגה על אנה פראנק עם גיא זוארץ
ומלא עם החברות ^^ ביאוס השבוע: הלכתי בחלק מהימים לבצפר למרות השביתה, זה היה ברור שיבריזו לי ליום העצמאות תמונת השבוע: C בעיגול D:

Brianstorm

New member
../images/Emo83.gif.

שיר השבוע מmtv2: everything is avrage our days-kaisr chiefs שיר השבוע לא מmtv2: כל שאר השירים של הקייזר צ'יפס והמון ארקטיק מאנקיז להקת השבוע:
קייזר צ'יפס
קליפ השבוע:כמו שיר השבוע דיסק השבוע:כ-ל הדיסקוגרפיה של קייזר הפתעת השבוע:מממ..שהיה שבוע נחמד ביותר. ביאוס השבוע:מממ לא זכור לי אחד. תמונת השבוע:ריקי

BabyShambles

New member
"כ-ל הדיסקוגרפיה של קייזר"

שזה כולל את כ-ל השני הדיסקים שלהםXD אוווח ריקי

Luna Sphere

New member
מתי ריקי היה בNMTB?!?!?!

אעע!! ואת האמת דיסקוגרפיה יכול להיות גם סינגלים וכל הבי סיידס הנלווים אליהם.... וEPs וכו'

Brianstorm

New member
הו נכון לא חשבתי על זה.

והוא היה פעמיים,פעם אחת התארח ופעם שניה הנחה,מצאתי רק את הפעם השניה, אני יעלה לזה קישורים לפורום כשיהיה לי זמן^^.

lestatgirl

New member
אוי לא ראיתי שהוא התארח, ראיתי שניק התארח

שהוא מנחה זה כ"כ מצחיק עם ריאן מהקריבס שטוען שהוא המציא את לייב 8

Brianstorm

New member
"אי פרדיקט א לאף ריוט! (יש פה גם קישור!)

אי פיל סו דירטי" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD צחקתי שעות מהפרק הזה. כן ראיתי גם את הפרק עם ניק,וזה שמשחק את רובין הוד XDDDDDD למה בארץ אין לנו כאלה;;.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifכה..עוד שבוע עבר../images/Emo3.gif.ו....

ועוד 3 ימים לקליפ TEENAGERS
*כה...אני מתרגשת
) שיר השבוע מmtv2: evanescence-sweet sacrifice..ממש אבל..
(אני בשוק שאהבתי את השיר הזה..באמת
) שיר השבוע לא מmtv2: Maroon 5 - Makes Me Wonder..זה היה בM2?!..לא נראה לי.קיצר..שיר טוב.:} להקת השבוע:MCR..ו-LOSTPROPHETS...טוב נו וגם GC.. קליפ השבוע:30 Seconds To Mars - Capricorn..בהחלט
..אני כ"כ אוהבת את הקליפ הזה..מעולה... http://www.youtube.com/watch?v=lwMxb0NXXyo כל הבוץ בקליפ מזכיר לי קליפ של 'סמאשינג פאמפקינס'..תעזרו לי להיזכר..חח דיסק השבוע:LOUDER NOW של TBS
הפתעת השבוע:אני אשכרה נהנת מהאלבום החדש של אוונסנס
... ביאוס השבוע:גלגל"צ נחשב?
תמונת השבוע:ס'מגניב..וחרוש..חח

sapir lee

New member
למה שלא תהני מהאלבום של אוונסנס?

הוא מדהים
את הולכת להופעה? עוד שלוש ימים לטינאייג'רס?? אההההה זה קרובבבבבב איזה כיף

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifלה...אנ'לא הולכת לאוונסנס...חח

למרות שאימא שלי התלהבה ואפילו כמעט קנתה לי כרטיס, ואין לי מושג למה. אף פעם לא כ"כ אהבתי אותם..חח היא התבלבלה איתם ועם MCR...
עכשיו..לMCR..אני מחכה

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gif

לא ראיתי את הקליפ שאת מדברת עליו, אבל יש לי הרגשה שהקליפ ל הפאמפקינס זה Bullet With Butterfly Wings? אבל רגע, אני זוכרת שראיתי לפני איזה שנתיים קליפ של 30STM לEdge Of The Earth שגם מאוד הזכיר לי את הקליפ הזה...

Michalush MI

New member
|בוז../images/Emo45.gif!|..זהBullet With Butterfly Wings../images/Emo70.gif

אין לך מושג כמה אני מאושרת שסופסוף מצאתי את השם

למעלה