שרשור שבועי

yaelrs

New member
ואני לא אוהבת אותך בכלל!! ;[../images/Emo192.gif

את פאקינג פגשת את קיליאן פעמיים!! ;[[ ונמרחת בזיעה של פראנק!!! ;[[[ סתם נו, כפרעלייך

M a a y a n K

New member
../images/Emo2.gif

נו מה יהיה? פעמיים? לירוןןןןן
אני שמחה לראות שאני לא היחידה שאוהבת אותו, חברה שלי אמרה לי שאני מוזרה אחרי שראינו אותו בבאטמן מתחיל...

AlexPooh

New member
../images/Emo210.gif

שיר השבוע מmtv2: Kings of Leon- On Call Cajun Dance Party - The Next Untouchable שיר השבוע לא מmtv2: In Flames - Free Fall Rammstein - Spring Rammstein - Sonne להקת השבוע: לא יודעת.. ראמשטיין אני מניחה. קליפ השבוע: של Kings of Leon דיסק השבוע: בלי דיסקים השבוע. הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: ציונים. תמונת השבוע:

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2: אממ מעכשיו אפשר להגיד - Good Charlotte - The River שיר השבוע לא מmtv2: Fall Out Boy - Bang The Doldrums להקת השבוע: GC?.. טוב נגוון.. The Academy Is... קליפ השבוע: Good Charlotte - The River דיסק השבוע: Santi של דה אקאדמי איז הפתעת השבוע: אממ.. שביתות נראהלי ביאוס השבוע: אין ממש.. תמונת השבוע.. איידן

lestatgirl

New member
../images/Emo170.gif

שיר השבוע מmtv2:הוויו SKAG TRENDY
שיר השבוע לא מmtv2:ניין בלק אלפס - אמ.. אינטרמישן להקת השבוע:ממ..ליברטינז? קליפ השבוע:נו החדש של הקייזרס זה היחיד שראיתי במילה דיסק השבוע:וויר סיינטיסט וויט לאב אנד .. הפתעת השבוע:זאת רק אני או שהיה שיר של האינרפול בהמספר 23? וכרטיס לרוק"צ ב99 ביאוס השבוע:ממ?. לא יודעת בצפר? מתמטיקה? תמונת השבוע:השער של הNME הם נראים כ"כ מאושרים ולא מקראק!

Luna Sphere

New member
../images/Emo10.gif

כן הם באמת נראים מאושרים....... בא לי מאוד על הגיליון הזה וגם על שבוע הבא שיש ראיון חושפני עם AM... שאלו את אל מתי הוא איבד את הבתולין... חהחהחהחהחהחה אמרו לי שמאט כמעט בלע את הלשון מרוב צחוק ><

lestatgirl

New member
יש מצב שאני אצליח להשיג ידי על הגיליונות האלה

צפי לעידכונים..

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Arctic Monkeys-Brianstorm חרישה מאסיבית... שיר השבוע לא מmtv2: לא יודעת... להקת השבוע: MCR קליפ השבוע: FOB-Thnks Fr Th Mmrs (אני מקווה שרשמתי את זה נכון...
) דיסק השבוע: Muse-Absolution הפתעת השבוע: ההורים שלי מוזרים ביאוס השבוע: נו אתם יודעים, התגייסתי וכל זה... תמונת השבוע:

M a a y a n K

New member
היי!!

אמממ...היה בסדר, לא עשינו הרבה כי בכל זאת היינו רק יומיים... יש איתי מלאאאאא ערסיות (בהתחלה זה היה קצת מפחיד,אבל מתרגלים, הן דווקא מצחיקות
) וכמובן, האוכל זוועתי וכנראה שעברו עליו כמה מלחמות לפני שהוא הגיע לחדר אוכל...
ואני פה ביום העצמאות!!!
איך היה בים המלח?

Rose131

New member
XD

נשמע נהדר להיות עם ערסיות בטירונות(
) האוכל אמור להיות זוועתי, לא? זאת כאילו המטרהXD תהני ביום העצמאותD: ים המלח.. לא עשינו הרבה כי בכל זאת היינו רק יומיים וחצי.. אבל נורא שרף לי להיכנס לים בברכיים ובמרפקים ובכל מקום שהעור שלי יבש ומתקלף בו ואאוץ'. אבל היי, היה מלצר חמוד במקדונלדס ממול המלון

chronophobia

New member
The Best Damn Thing ../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של Goodbooks שיר השבוע לא מmtv2: Darin Zanyar - step up Avril Lavigne - Hot Gogol Bordello - Santa Marinella Maroon 5 - Makes Me Wonder Jason Mraz - O. Lover להקת השבוע: Gogol Bordello קליפ השבוע: Maroon 5 - Makes Me Wonder דיסק השבוע: Avril Lavigne - The best damn thing הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: - תמונת השבוע: ->

SainTonix

New member
The best damn thing אלבום נחמד..

זאת אומרת, ציפיתי ליותר .. אבל משום מה הכל נשמע לי כמו עוד גרסאות של גירלפרינד =\ הוא סבבה כזה, אבל חשבתי שהיא תפציץ עם איזה משהו מגוון, הכל מהכל כמו פינק או החדש של הילארי.. קצת מבאס..

chronophobia

New member
אני אהבתי את האלבום../images/Emo101.gif

הוא לא מיוחד או משהו, סתם פופ כזה. אבל נחמד להקשיב למשהו לא "עמוק". זה אלבום בשביל סתם להעביר את הזמן :) לדעתי הוא יותר טוב מהקודם שלה.

למעלה