שרשור שבועי

פעם ראשונה שלי D= ../images/Emo163.gif

שיר השבוע מmtv2: לא רואה.
שיר השבוע לא מmtv2: האהא Converting Vegetarians-Infected Mushroom
להקת השבוע: אינפקטד מאשרום!! חח קליפ השבוע: לא רואה
דיסק השבוע: ממממממממ לאדעתתתתתתתת הפתעת השבוע: 88 בהיסטורי ביאוס השבוע: הממ סתם [: תמונת השבוע:EMOOOOOOOOOOOOOO

~דיי רומנטיק ללהלה~ ../images/Emo115.gif

שיר השבוע מmtv2: the river-gc אם משדרים אותו שם בכלל.אם לא אז IDLY כי פשוט חורשים עליו אומשוX: שיר השבוע לא מmtv2: purify-lacuna coil להקת השבוע: lacuna coil, AFI קליפ השבוע: the river עם ג'פריכפרי
דיסק השבוע: unleashed memories-lacuna coil הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: =\ תמונת השבוע:

BabyShambles

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע מmtv2:ספיט אט סטארס- ג'ק פנאטה. עדיין. הו כן וגם טייק מי וואט של פרנץפרידננד ובכלל- הרבה פרץפרידננד שיר השבוע לא מmtv2:כל vicious delicious של אינפקטד מאשרום, כל civilian של בוי קיל בוי, כל דירטי פריטי טינגס, כל קייזר וכל ארקטיקמנקיז להקת השבוע:בוי קיל בוי וקייזר. קליפ השבוע:טונייט, טונייט- סמאשינג פאמפקינס. תמיד אהבתי את הקליפ
ואת השיר.
דיסק השבוע:civilian של בוי קיל בוי וvicious delicious של אינפקטד. הפתעת השבוע:לא יודעת, הרבה? ביאוס השבוע:סתם משהו. תמונת השבוע:

Jonny Sniper

New member
.................whatever................

שיר השבוע מmtv2:יו האמת שלא כזה ראיתי טלוויזיה השבוע. שיר השבוע לא מmtv2: Lady Bouncer -Dirty Mary להקת השבוע:קיל חנה קליפ השבוע: לאדעת. דיסק השבוע: לאדעתץ הפתעת השבוע:ממ..אתמול היה אחלה שישי! ביאוס השבוע: פידחתי את עצמי אתמול למוות חח תמונת השבוע: אוח..הסרט "קרייזי"אחד הטובים.

Jonny Sniper

New member
לאלאלאלא

יש לי יס אבל ראיתי לפני כמה ימים היום אני רואה אותו שוב בסעהגכה אין על הסרט הזה

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifק"קרייזי" איזה סרט טוב!!!!!!!../images/Emo124.gif

הייתי בטוחה, עוד סרט בצרפתית..אבל זה היה מדהים. השחן הזה פשוט
ובלי ספק, אחד הסרטים הכי טובים שראיתי

MoonyAvFreak

New member
האאא גם אני ראיתי אתמול!$@(

באמת סרט יפה. אוחח איזה שקסי ההוא. XD

shim1110

New member
היי....

שיר השבוע מmtv2: אול אמריקן ריג'קטס-סווינג סווינג שיר השבוע לא מmtv2: ויקטמס אוף לוב-גוד שארלוט להקת השבוע: גוד שארלוט קליפ השבוע: דה קיל-30STM דיסק השבוע: פאניק! אט דה דיסקו
הפתעת השבוע: 74 בהסיטוריה! והמורה שונאת אותי! ביאוס השבוע: אממממ....אין! תמונת השבוע:

CitizenErased

New member
../images/Emo6.gif

שיר השבוע מmtv2: no mtv2 here
שיר השבוע לא מmtv2: hmph.. umm.. dunno! lol להקת השבוע: Muse.. cos they're still the best live act in the world קליפ השבוע: Haven't seen any for a while!
דיסק השבוע: Kaiser Chiefs - Employment cos I finally bought it
הפתעת השבוע: Frank from MCR is still a honey
ביאוס השבוע: I don't wanna go back
תמונת השבוע: I have a few which I will put up when I'm back on 2nd May

Rose131

New member
מה מפתיע בזה שפראנק עדיין חמוד?XD

ומה את מתלוננת שאין לך קליפים?! יש לך את הפאקינג הופעה חיה
(

למעלה