שרשור שבועי

../images/Emo160.gif

שיר השבוע מmtv2: קייזר צ'יפס - אבריטינג איז אבראג ניואדאיז. שיר השבוע לא מmtv2: דה ריבר - גוד שארלוט. להקת השבוע: קייזר צ'יפס, ארקטיק מנקיז. קליפ השבוע: קייזר צ'יפס - אבריטינג איז אבראג ניואדאיז. דיסק השבוע: לוסטפרופטס - "סטארט סומטינג". הפתעת השבוע: ש-MCR מוציאים את טינייג'רס כסינגל וזה מוכרז רשמית ולא שמועות. אאא ו... חיפה בשמינית גמר. ביאוס השבוע: פייבוריט וורסט נייטמר עוד לא יצא. |בוכה| תמונת השבוע: מייקי ווי מופיע בקליפ של LOSTPROPHETS שנקרא GOODBYE TONIGHT.

oshriti123

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif

שיר השבוע מmtv2: Foo Fighters - All My Life Arctic Monkeys - Brianstorm שיר השבוע לא מmtv2: אביתר בנאי - אבות ובנים BREAKING BENJAMIN - Diary of Jane Acoustic Cartel - Save us Saosin - You're Not Alone Tyler Hilton - You'll Ask for Me להקת השבוע: פוו פייטרס, ארקטיק, לוסטפרופטס ו...טוקיו הוטל רק בגלל חברה שלי>< קליפ השבוע: 4AM FOREVER דיסק השבוע: 30STM האחרון:) הפתעת השבוע: גיליתי שיש לי חברה ממש ממש טובה[: ביאוס השבוע: טייגר היה חולה!
הייתי די קרובה ללאדב אותו, היינו עד שתיים בלילה אצל הוטרינר[שהיה מדהים]..אבל עכשיו הוא בסדר:) אין לי מושג מה הייתי עושה אם היה קורה לו משהו תמונת השבוע: טייגר

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: The River-Good Charllote Into Oblivion (Reunion)-Funeral For A Friend Brianstorm-Arctic Monkeys Civil Sin-Boy Kill Boy The Great Escape-We Are Scientists Mr. Brightside-The Killers שיר השבוע לא מmtv2: Makes me Wonder-Maroon 5 Girlfriend-Avril Lavigne Orion-Metallica Cry Me A River-LostProphets להקת השבוע: Good Charllote Maroon 5 קליפ השבוע: The River-Good Charllote Makes Me Wonder-Maroon 5 Sheila-Jamie T דיסק השבוע: Good Morning Revival-Good Charllote הפתעת השבוע: שביתה, הכיתה שלי נבחרה לעשות פעילות או משו עם המשלחת מאטלנטה
ביאוס השבוע: יום השואה
תמונת השבוע:

sapir lee

New member
ME

שיר השבוע מmtv2: lostprophets - 4am forever שיר מדהים
linkin park - what i've done good charlotte - the river שיר השבוע לא מmtv2: MCR - all i want for christmas is you MCR - desert song MCR - the ghost of you Evanescence - Lacrymosa Evanescence - Tourniqeut להקת השבוע: MCR קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: שלפראנק נצמד ללירון...ואני לא מקנאה, בכלל לא.... ביאוס השבוע: עבודה במד"ח שמשגעת אותי תמונת השבוע: >> צ'סטר D=

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gif;__;

שיר השבוע מmtv2:
Lostprophets - 4am
. שיר השבוע לא מmtv2:
אא, Dream theater - The silent man Dream theater - Caught in a web Porcupine tree - Stranger by the minute HIM - Your sweet 666 AFI - The leaving song Queen - Bohemian rapsody 30Seconds to mars - Edge of the earth Alice in chains - Junkhead Coldplay - Clocks עברי לידר - צוכה בוחקת [תאשימו את גלי;__;] להקת השבוע:
דרים ת'יאטר, קווין, 30שניות, רדהוט. קליפ השבוע:
אמ. דיסק השבוע:
Dream theater - Awake Coldplay - A rush of blood to the head HIM - Razorblade romance 30Seconds to mars - 30Seconds to mars. הפתעת השבוע:
עוד שביתות. ביאוס השבוע:
נקרע לי הפוסטר של קורט
תמונת השבוע:
אין.

Moldy Peach

New member
../images/Emo117.gif

שיר השבוע מCajun Dance Party - The Next Untouchable :mtv2 שיר השבוע לא מmtv2: Vanishing Act - Fresh Air Television - Marquee Moon The Willowz - Cons & Tricks להקת השבוע: The Willowz / Vanishing Act קליפ השבוע: MM - Dashboard דיסק השבוע: The Willowz - Talk In Circles

Luna Sphere

New member
אוי ואבוי..

the next untouchable מזכיר לי תקרית מביכה... דיברתי עם איזה סולן של להקה והייתי בטוחה שזה cajun dance party אז אמרתי לו שראיתי אותם בMTV2 ושהם טובים וזה... ואז הוא כזה לא היינו בMTV2... אופס חחח אוי ואבוי

milkofamnesia

New member
What's Poppinating?!

שיר השבוע מmtv2: ביפי קלירו - שבת בית על, מודסט מאוס -דשבורד שיר השבוע לא מmtv2: רדיוהד - where i end and you begin דיזי רסקאל - pussyhole Sway - Flo' Fashion להקת השבוע: רדיוהד, sway (ראפר) קליפ השבוע: the streets - dont mug yourself דיסק השבוע: רדיוהד - HTTT הפתעת השבוע: סיימנו את הכתיבה וביום ראשון אנחנו נשלחים לגרפיקה ואז תהילת עולם, גאד איי לוב ביינד א ג'ורנליסט! ביאוס השבוע: העבוה ביאסה אותי מתמיד ואני כנראה לא נוסע לרוק עצמאות :(

MoonyAvFreak

New member
^__^

שיר השבוע מmtv2:המממ foals - hummer שיר השבוע לא מmtv2:הממממ runaway - avril lavigne? להקת השבוע: הממ...30 אולי קליפ השבוע: כמו שיר מטיוי2 דיסק השבוע:The best damn thing - Avril lavigne כןכן סוף סוף יצא היום. הפתעת השבוע: שיש לי את הדיסק. ושיש לי דלקת ריאות ביאוס השבוע:דלקת תמונת השבוע:

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ לאדעת, אין :p שיר השבוע לא מmtv2: Pixies - Hey The Smiths - I Started Something I Couldnt Finish Jeff Buckley - Grace MCR - Kill All Your Friends להקת השבוע: Pixies קליפ השבוע: לאדעת נו דיסק השבוע: Pixies - Doolittle הפתעת השבוע: כמה אפשר להסתבך בגלל טעות אחת קטנה. :| ביאוס השבוע: הטיול אתמול. אין ספק שזה היה אחד הימים הגרועים ביותר בחיי. תמונת השבוע:
|ריר|

chronophobia

New member
אני יודעת...../images/Emo101.gif

אבל אני התרגלתי להגיד סיליאן כל הזמן :{ קיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאןקיליאן

למעלה