שרשור שבועי

t a o t a o

New member
נו, די

כבר דיברנו על זה... תשלימי עם העובדות. החיידקים של פרנק = 33333333333333>

M a a y a n K

New member
עם כל הכבוד...

למי אכפת מהחיידקים שלו?! הוא מוזמן להזיע עליי מתי שהוא רק רוצה...

dandiT

New member
לא היתי פה מלא זמן...

שיר השבוע מmtv2: אממ.. 4AM פורבר - לוסטפרופסט שיר השבוע לא מmtv2: The used - Im a fake The used - Take it away HIM - The beginning of the end HIM - Beautiful להקת השבוע: HIM דיוזד קליפ השבוע: הזה של פיונראל פור אפרנד... דיסק השבוע: HIM - And love said no הפתעת השבוע: אממ... לודעת
ביאוס השבוע: שאבא שלי חסם לי ת'מחשב -.-" תמונת השבוע: נאמ

להיות אחראית על אמנים זה אחלה!!

שיר השבוע מmtv2: Funeral For A Friend - Into Oblivion שיר השבוע לא מmtv2: Flyleaf - Cassie חילוף חומרים - חילוף חומרים להקת השבוע: Flyleaf Paramore H.I.M Funeral For A Friend קליפ השבוע: Queens Of The Stone Age - Burn the Witch דיסק השבוע: הפתעת השבוע: יש לנו יותר מ8 מופעים לערב!!!! ייייאייי!!!! ביאוס השבוע: אמריקן פיצה לא רצו לתת לנו חסות תמונת השבוע:

Rose131

New member
בלהבלה

שיר השבוע מmtv2:אמ. רובי?D: שיר השבוע לא מmtv2:אממ. november rain של גאנז להקת השבוע: לאדעת נו
קליפ השבוע: ע"ע שירי השבוע דיסק השבוע: אמממ. לאדעת
הפתעת השבוע: ים המלח מלוח! ביאוס השבוע: ים המלח מלוח?
תמונת השבוע: *תמונה אקראית*

T y r

New member
..

שיר השבוע מMCR-I dont love you anymore: mtv2 שיר השבוע לא מOasis-Cast no Shadow :mtv2: להקת השבוע:Kasabian,PATD לא החלטתי קליפ השבוע:Cutt off-Kasabian דיסק השבוע:Kasabian - Empire הפתעת השבוע: בלי קביים ביאוס השבוע:צולע תמונת השבוע: אין לי כח

T y r

New member
צודקת :S

חח כע האינמור בא בטעות, הזיות של לילה סלחו לי

Rose131

New member
יוו*O*

איך אני גאה בך על שיר השבועXD טינאג'רס יוצא עודמעט!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: - להקת השבוע: לוסטפרופטס ו-דה אנאמי. קליפ השבוע: - דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: ביאוס החיים אולי.. 23.4 [משהו כמו 15-20 שעות אחרי ההמראה שלי מלונדון] יש פגישה עם לוסטפרופטס מרחק 15 דקות הליכה מהמלון שאנחנו בו.. הוו כן. וכמה שעות אחרי זה הופעה של 30שלמ.! זנות.זנות. אהה ויוצאים כמה סינגלים ודיסקים חדשים ב23.4 ;; תמונת השבוע: אני ודה אנאמי D:::::::::::::: נ\http://i58.photobucket.com/albums/g255/x_Scream_Your_Heart_Out_x/IMGP0218-1.jpg

elknetld2kil

New member
נותן בראש

שיר השבוע מmtv2: פפא"פ - into oblivion. (שיר חמוד, אני מקווה שלא כל האלבום שלהם יהיה ככה) שיר השבוע לא ממט"ב2: Theory Of A Deadman - Point To Prove, Say I'm Sorry להקת השבוע: July For Kings, Strata קליפ השבוע: B4MV - Tears Don't Fall אקוסטי מגונזו דיסק השבוע: Theory Of A Deadman - ST הפתעת השבוע: שומדבר מיוחד ביאוס השבוע: החיים בכללי תמונת השבוע: אני לא בבית אז תעצמו עיניים ותתארו שני גברים עם שיער שחור וזהב מתנשקים אחד עם השני...

שלומה

שיר השבוע מmtv2:anything can happen... שיר השבוע לא מmtv2:enter shikari-enter shikri להקת השבוע:enter shikari קליפ השבוע:נו החדש של קייזר שיפס דיסק השבוע:enter skari-take to the skies הפתעת השבוע:לא יודעת. ביאוס השבוע:יום הזיכרון תמונת השבוע:

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo122.gif אני תמיד אעשה באיחור?!

שיר השבוע מmtv2: -סניליות-
שיר השבוע לא מmtv2: כל השירים מהאלבומים למטה >< במיוחד: seaside
pressure emergency there's a good reason..
להקת השבוע: פרמור. קוקס. פאניק.
קליפ השבוע: פוב- טנקס פור דה ממוריס.
דיסק השבוע: PANIC- A Fever You Can't Sweat Out KOOKS - Inside in Inside Out PARAMORE-All We Know is Falling
הפתעת השבוע: שהייתה לי הפסקה ממושכת של יותר מחצי שנה מפאניק! וביום בהיר אחד התחשק לי לשמוע אותם שוב וגאד
זה טוב;; והשביתות[: למרות שלא נהנינו מהן 100%.
ביאוס השבוע: יום הזיכרון. מלא מבחנים-עבודות.
תמונת השבוע: XD הפרצוף שפטריק עושה זה כמו האייקון-
XDDD

למעלה