שרשור שבועי

Rose131

New member
^^

שיר השבוע מmtv2:דהבירדאנדהוורם שיר השבוע לא מmtv2:כלהשאר של דה יוזד, וכמה של HIM, וyou're so last summer של TBS. וגם שייניהאפיפיפול של REM. וגם אמ. לאדעת
להקת השבוע:נו דה יוזד כזה. לא?. או HIM. אמ. כן. קליפ השבוע:דהיוזדדהיוזד. דיסק השבוע:שקרים לשקרנים
הפתעת השבוע:כזה.. אין בצפר. ביאוס השבוע:אנשיםאנשים. תמונת השבוע: או משהו
סרט השבוע:הממ.
סדרת השבוע:אנג'ל. כלכך. ערוץ השבוע:לא ראיתי טלוויזיה נראהלי
ספר השבוע:בעיקרון "האדם מחפש משמעות"

Rose131

New member
מה מצחיק נו:(

זה ירד במיקוד של מחשבת אז לא התעמקנו בכל הנושא הזה וזה דווקא כן מעניין אז החלטתי לקרוא את הספר

Rose131

New member
אני בתהליכים.

קראתי ככה 20 עמודים בפעם אחת לפני איזה שלושה ימים ומאז לא יצא לי להמשיך

KRUEGER

New member
זה מה שקרה לי../images/Emo12.gif

ובחטא ועונשו הגעתי עד החצי כזה:S

D;../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: טינאייג'רס שיר השבוע לא מmtv2: Jeff Buckley - Yeh Jo Halka Halka Saroor Hai Jeff Buckley - The Way Young Lovers Do Portishead - Roades The Fratellis – Chelsea Dagger להקת השבוע: ג'פוש
קליפ השבוע: טינאייג'רס דיסק השבוע: Jeff Buckley - Live at Sin-e [Legacy Edition]
הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע: שמפרקים את הכיתה שלנו
תמונת השבוע:
סרט השבוע: דיסקו פיגס! סדרת השבוע: סטרדיי נייט לייב ערוץ השבוע: יס סטארס 1 ספר השבוע: לא ממש נגעתי השבוע בספרים

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifTHIS IS THE BEST WEEK EVER!

שיר השבוע מmtv2: החדש של קווינס אוף דה סטונס אייג'. למרות שהקליפ מגעיל אותי ברמות קשות. וגם החדש של "וויט סטרייפס":] שיר השבוע לא מmtv2: כל שיר אפשרי של ברייקינג בנג'מין להקת השבוע: מיוז
MCR, ברייקינג בנג'מין. קליפ השבוע: האמת, שהתחלתי לחרוש על The Bird and The Worm שוב:].. למי שבא לו http://www.youtube.com/watch?v=12dBCgAo-RA דיסק השבוע: PHOBIA, ברייקינג בנג'מין. והחדש של לינקין פארק:] הפתעת השבוע: MCR באים לארץ אין מאושרת ממני.. ביאוס השבוע: לא מצאתי עבודה לקיץ1!..הע!
תמונת השבוע:נחשו מי זה
..באמת... סרט השבוע: "מציאות נושכת" מושלם
סדרת השבוע: לא עולה לי כלום. אולי 'חברים' בביפ.חח..הפרקים עם ברוס וויליס כ"כ מצחיקים
ערוץ השבוע: M2..בהחלט:] ספר השבוע:

GD ROCKS

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2: ממ.. טייניגרס? שיר השבוע לא מmtv2: כל האלבום החדש של דה יוזד במיוחד: The Ripper אני מכורה אליו קשות. ומממ גם כל מיני של TBS להקת השבוע: התלבטות קשה בין דהיוזד, טייקינג, ומכר... אבל מכר לוקחים ובגדול אחרי הידיעה מאתמול. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=qi0R5tanrAk דיסק השבוע: החדש של דה יוזד הפתעת השבוע: אוקיי מה נראה לכם? ביאוס השבוע: שמתברר שאני שונאת בנאדם בצורה נוראית, ועוד פעם אהבתי אותם. אני כלכך שונאת פוזה. תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי בדיוק סרטים השבוע. סדרת השבוע: לא כלכך ראיתי סדרות השבוע D: ערוץ השבוע: ממ. מטיוי2 ספר השבוע: לא קראתי ספר כבר איזה חודש... חחח..

BabyShambles

New member
אני עייפה>_>

שיר השבוע מmtv2:
הקליפ החדש לListen up של The Gossip
ו What's A Girl To Do של Bat For Lashes [זה הקליפ הזה שאנשים שאלו עליו, עם זאתי שרוכבת על אופניים ומאחורי רוכבים ארנבים]. שיר השבוע לא מmtv2:
וואל, שוב די הרבה: Tell The King- ליבס Cant Stand Me Now- ליבס The Boy Looked At Johnny- ליבס Music When The Lights Go Out- ליבס What Katie Did- ליבס The Good Old Days- ליבס jacqeline- Franz Ferdinand Starts With One- Shiny Toy Guns Eyes Open- The Gossip Jennifer's Body- Hole 505- AM Isle Of Her- Klaxons Golden Touch- Razorlight Do It Again- QOTSA להקת השבוע:
הליבס. קליפ השבוע:
Listen up דיסק השבוע:
לא אחד מיוחד. הפתעת השבוע:
כנפה עושה לשלשל.... אל תנסו להביןXD ביאוס השבוע:
דונוו... תמונת השבוע:
זה כ"כ מגניב! סרט השבוע:
לא בטוחה שראיתי. סדרת השבוע:
סאות'פארק ערוץ השבוע:
M2 ספר השבוע:
עדיין מועדון האדיוטים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif את בעצמך העלת את זה לכאן פעם XDD

וואי.. ממש מזמן! טוב לא.. אבל ממש בשבוע הראשון של הפורום אומשהו.. חחחח

HagarStar

New member
ורוד! וגם ירוק!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ויש על אחד הקירות מלא פוסטרים! ולמה אני עונה בשמה?

למעלה