שרשור שבועי

BabyShambles

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חזור בך!11צתכגדיא

Gadook

New member
The boys a SLAG

שיר השבוע מmtv2: White stripes- Icky thump שיר השבוע לא מmtv2: Paramore- Misery business להקת השבוע: Paramore קליפ השבוע: Paramore- Misery business דיסק השבוע: TBS- Louder now הפתעת השבוע: אתמול, לישון על החוף.. ביאוס השבוע: אופיר. אחרי גירושים ופרידות וחיים.. הוא עדיין היחידי שמצליח לערער אותי. תמונת השבוע: אני וידיד, שיעור חברה ותוצאותיו. סרט השבוע: Happy Feet? סדרת השבוע: 4400 ערוץ השבוע: VOD
ספר השבוע: פרנהייט 451

nesta girl

New member
../images/Emo199.gif

שיר השבוע מmtv2: קלאקונס - its not over yet שיר השבוע לא מeagles become vultures - converge :mtv2 להקת השבוע: converge קליפ השבוע: - דיסק השבוע: you fail me - converge הפתעת השבוע: LFTL הגיע ביאוס השבוע: לא האחד שרציתי =\ תמונת השבוע: מהירה.. סרט השבוע: ממ ברת'..? סדרת השבוע: מגרש ביתי ערוץ השבוע: יס סטארס 1 ספר השבוע: -

GaIi4697

New member
בו

שיר השבוע מmtv2: לאיודעת
שיר השבוע לא מmtv2: ג'סי? [של עברי דא] להקת השבוע: נממ דה קיור קליפ השבוע: ג'סי!!1 סקסקסקס דיסק השבוע:
הפתעת השבוע: המ
ביאוס השבוע: קורס קיץ..? תמונת השבוע: סרט השבוע: המממ
שלושעשרה? נייטמר און אלם סטריט 6?>< סדרת השבוע: פמילי גאיי/פוסטרס הום/פרנדס ערוץ השבוע:
ספר השבוע: התמימים?

Luna Sphere

New member
בדר"כ אני לא צוחקת מדברים מפגרים

(על מי אני עובדת -__-) אבל זה פשוט... מפגר

GaIi4697

New member
אה../images/Emo12.gif

אם כן, אז זה מבית פוסטר לחברים דמיוניים [foster's home for imaginary friends] זה לא מפגר
את צריכה לראות את הפרק ולהכיר את הסדרה
[זה הפרק:
חלק 1 חלק 2 חלק 3 ] [אם יש לך כוח
] [בקשר להכיר את הסדרה צריך לראות תפרק הראשון אומשהו
] [אבל אני יכולה לקצר לך
] [זה כאילו שהמ
כשלילד יש חבר דמיוני והוא לא צריך אותו יותר, אז החבר הדמיוני הולך לבית הזה
] [וילדים גם יכולים לאמץ משם חברים כזה
] [בגלל זה גם השגיאות כתיב למקרה שלא הבנת
]

Unaffected

New member
^^

שיר השבוע מmtv2: from yesterday שיר השבוע לא מmtv2: life is a song להקת השבוע: less than jake קליפ השבוע: ארג,לאדעת. דיסק השבוע: דיסק כזה שהמחנכת הכינה לנו לסוףשנה. הפתעת השבוע: הגשה 98 בלשון ^^ ביאוס השבוע: היה חושרמוטה משעמם כי אני מהיחידים שטרחו לקום בבוקר? וגם נגמר או.סי וזה עצוב >: תמונת השבוע: איןליכוחלתגובהרגילה סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: או.סי
ערוץ השבוע: יס סטארז 1 ספר השבוע: השטן לובשת פראדה

i love TAI

New member
../images/Emo99.gif

שיר השבוע מmtv2: טינייג'רז MCR שיר השבוע לא מmtv2: Fergie- Big girls don't cry... [אני יודעת.. גמלי זה מוזר הרי זאת פרגי אבל השיר ממש ממש יפה! למרות שאני לא סובלת אותה מאז שהיא פיתה את קריירת הסולו שלה אבל לשם שינוי יצא ממנה משהו טוב!! אני ממש התאהבתי בשיר ובככל העובדה שמיילו ביר תורמת רבות
] להקת השבוע: TAI קליפ השבוע: Fergie- Big girls don't cry דיסק השבוע: TAI הפתעת השבוע: לא היו הפתעות ממה שאני זוכרת אבל מה שכן זו תקופה ממש כיפית!! ביאוס השבוע: ---- או שיש לי זיכרון מאוד קצר תמונת השבוע:-------------------> וואפל באר
סרט השבוע:נממ נממממ... אני לא יודעת לא ראיתי כל כך סרטים נדמה לי... סדרת השבוע: HEROES ואוווו הסדרה כל כך טובה!!! ראיתי אותה בשלושה ימים
ערוץ השבוע: Xטרא הוט ספר השבוע: "כל החיים לפניו"
[בגרות בספרות ביום שלישי :'(]

i love TAI

New member
RE-DO

התחרבש לי הקטע על פרגי התיקון: שיר השבוע לא מmtv2: Fergie- Big girls don't cry [אני יודעת.. גמלי זה מוזר הרי זאת פרגי אבל השיר ממש ממש יפה! למרות שאני לא סובלת אותה מאז שהיא פיתה את קריירת הסולו שלה אבל לשם שינוי יצא ממנה משהו טוב!! אני ממש התאהבתי בשיר ובככל העובדה שמיילו ביר תורמת רבות ]

Rose131

New member
זה ספר יפה!../images/Emo7.gif

[הו, מחר אני כנראה הולכת לוופל בר
]

למעלה