שרשור שבועי

Sweet Calamity

New member
הו!נכון!איך שכחתי?! ../images/Emo115.gif

אניוואי..אולי בגלל זה זה לא עובד

Rose131

New member
תפתחי דף בצייר ותבהי בו../images/Emo12.gif

הקיר שלי סגול בהיר אז גם אצלי זה לא עבד עד שלא פתחתי בצייר דף לבן

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifזה לא יוצא../images/Emo7.gif

ניסיתי כבר איזה 5 פעמים והסתכלתי המוןןןןןןןן זמן אבל כל מה שאני רואה על הקיר זה בדיוק את מה ששחור בתמונה, רק בלבן

CitizenErased

New member
../images/Emo6.gif

שיר השבוע מmtv2: אמממ.. Muse - Unintended וRadiohead - No Surprises.. התכנית הזאת עם ג'ינג'ר של הexams פשוט שולטת!!!!11 שיר השבוע לא מmtv2: אמממ.. הרבה מאוד רייג' אגיינסט דה משין. הכי? נראה לי שFreedom ו.. כמובן גם Muse - Map of the Problematique בגרסה החיה מוומבלי! יאייייייייי
להקת השבוע: ריייייג' ומוזה! קליפ השבוע: Unintended, כי זה קליפ שעושה כאב ראש מטורף דיסק השבוע: אמממ הראשון של רייג'. למרות שקניתי היום את Renegades אבל עוד לא חרשתי מספיק ואני עדיין בחרישה מטורפת על הראשון הפתעת השבוע: נוספו להקות חדשות לפסטיבל ביאוס השבוע: לא מוכנים להגיד לי איזה להקות חדשות.. וגם הייתי אמורה ללכת לפלאנט טרור ובסוף לא הלכתי
והייתי אמורה ללכת למסעדה עם יעלית ובסוף היא לא יכולה
תמונת השבוע: טוב, יאיי לתמונות רשמיות ותמונות שגנבתי מאנשים מוומבלי!!!!1 סרט השבוע: המפ... היה יכול להיות פלאנט טרור אבל לא
אז אר... נראה לי שראיתי רק את "גיבור על נמלים" השבוע חח למרות שסביר להניח שראיתי לפחות עוד סרט אחד שאני לא זוכרת. אני יודעת שאמריקן פסיכו היה בטלויזיה באנגליה אחרי ההופעה הראשונה בוומבלי, אבל לא ישנתי במלון באותו הלילה ופספסתי.. איזה סרט
סדרת השבוע: פאמילי גאי
ערוץ השבוע: אממ לא ראיתי הרבה טלויזיה בכללי אבל אם כבר אז בעיקר M2 ספר השבוע: ..

Brianstorm

New member
../images/Emo176.gif

שיר השבוע מmtv2:
החדש של וייט סטרייפס שיר השבוע לא מmtv2:
אין להקת השבוע:
פרטליס,קייזר וקוקס. קליפ השבוע:
לא יודעת דיסק השבוע:
קוקס ופרטליס כי סוף סוףפ קניתי אותם. הפתעת השבוע:
ראיתי את גארי (ככה קוראים לו,לא? נו הבסיסט) מthe cribs אתמול בת"א!!1 ואף אחד לא מאמין לי שזה היה הוא! והוא היה נראה בול כמוהו!!!11 ביאוס השבוע:
אין תמונת השבוע:
טוב נו סרט השבוע:
אוו הרבה,פחד ותיעוב בלאס וגאס,ספרות זולה,סנאצ',ג'קי בראון וטריינספוטינג סדרת השבוע:
אין ערוץ השבוע:
נחשו ספר השבוע:
אין

lestatgirl

New member
גמני לא, במיוחד כי לא קוראים לו גארי ובגלל

שהם [בניגוד אלינו] בגלאסטונברי עכשיו

Moldy Peach

New member
../images/Emo84.gif

שיר השבוע מmtv2: The Cribs - Moving Pictures Bloc Party - Hunting For Witches שיר השבוע לא מmtv2: Snowden - Anti-Anti משהו של The Features להקת השבוע: The Features קליפ השבוע: The Cribs - Moving Pictures דיסק השבוע: The Features - Exhibit A Scissors For Lefty - Underhanded Romance תמונת השבוע: סרט השבוע: - Kiss Kiss Bang Bang - כ"כ מעולה - Go סדרת השבוע: קוראים לי ארל/המשרד

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifבאלי להשקיע;__;

שיר השבוע מmtv2: Paramore-Misery business The white stripes-Icky thump The used-The bird and the worm Muse-Supermassive black hole בטח יש שגיאת כתיב
שיר השבוע לא מmtv2:נמ. Queen-
Bhemian rhapsody Death on two legs Love of my life You're my best friend Good company Smile empty soul-
Bright side Holes To the ground HIM-
Sweet pandemonium The funeral of hearts Love's requiem The sacrament The used-
Hospital Pretty Handsom awkward Smother me Paralyzed Led zeppelin-
Rock and roll Stairway to heaven Four sticks When the levee breaks Porcupine tree-
Trains The sound of muzak Collapse the light into earth Lips of ashes Strip the soul - עברי לידר-Jesse Kaiser chiefs-The angry mob Opeth - A fair judgement Dream theater - The root of all evil.
להקת השבוע:כל הלהקות שבשירי השבוע
^^
קליפ השבוע: עברי לידר-Jesse Paramore-Misery business Queens of the stone age-Sick sick sick.
דיסק השבוע: Queen-A night at the opera Smile empty soul-Anxiety HIM-Love metal THe used-Lies for the liars Led zeppelin-Led zeppelin5 Porcupine tree-In absentia.
הפתעת השבוע:הצלצול לא כזה מפחיד
והממ.קניתי כמה בגדים היוםD:
ביאוס השבוע:אכלתי המון עוגיות וישלי בחילה.וגם חם!
תמונת השבוע:הה
סרט השבוע:הצלצול בגרסא המקורית,5 ילדות יפות.
סדרת השבוע:גולשים בזמןO:
ערוץ השבוע:M2
ספר השבוע:לאקראתי. חפרתי קצת. אבל רק קצתX:

למעלה