שרשור שבועי

Rose131

New member
אהא. היה כזה טעים../images/Emo99.gif

בהצלחה מחר!

i love TAI

New member
תודה!! [אני לא יודעת למה אני עדיין ערה..

זה ב-9 בעעע... ~הולכת לישון~

sha na na revol

New member
../images/Emo12.gif

שיר השבוע מmtv2: מוטורסייקל של הראמבל סטריפס סתם כי לא ממש הקשבתי למשהו אחר... שיר השבוע לא מmtv2: לא משהו מיוחד. Everything She Wants של וואהמ!, כי בא לי להמליץ על משהו שונה. להקת השבוע: מה אני נראה לכם
... הפרוייקט של עידן רייכל, אני חושב שאני מתחיל לסמפט אותו. קליפ השבוע: 'תמונה אימפרסיוניסטית' של כרמלה גרוס ואגנר, ראיתי לפני שבוע אבל בא לי לראות עוד פעם. דיסק השבוע: אני לא מאלה שמ*רידים דיסק כל שבוע, בחיית. הפתעת השבוע: פרס נשיא. ביאוס השבוע: זרקתי סוכריות על מקל לפח. תמונת השבוע: לא. סרט השבוע: לא ראיתי. סדרת השבוע: הא. ערוץ השבוע: ערוץ 2.
ספר השבוע: אני צריך לקרוא.

PATD

New member
וואנס אה הור יו נות'ינג מור!

שיר השבוע מmtv2:ממ פרום ייסטרדיי
והחדש של פוב
שיר השבוע לא מmtv2:כל פאראמור
להקת השבוע:פאראמור קליפ השבוע:השירים שכתבתי מMTV2 ומיזרי ביזנס של פאראמור ששמים כל שניה בMTV!
דיסק השבוע:שני אלה של פאראמור הפתעת השבוע:המ
.. אה קניתי שמלה לטקס סיום
ביאוס השבוע:
תמונת השבוע:
סופסוף תמונות מהעיר!! סרט השבוע:חמש ילדות יפות
סדרת השבוע:חברים וג'ואי
ערוץ השבוע:לאיודעת
ספר השבוע:

HagarStar

New member
אנד אבאוט פורגיבנס וויר בות ספוסד../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

טו הב אקסצ'יינג'ד

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאיימ סורי האני, באט איימ פאסינג אפ,

נאו לוק דיס וואי!

SHANY4E

New member
וואי נראה לי אני מכירה את השמאלי../images/Emo12.gif

קוראים לו ג'וש, ויש לו חבר משה בלונדיני? [איזה קטע אם אני צודקת
]

i love TAI

New member
וד"א הימני זה משה...

הוא הסתפר ובתמונה הזאת השיער שלו כהה אבל הוא בלונדיני
יש לך מסנ?

נמנמנמננממננמ

שיר השבוע מmtv2:the horros-she is the new thing שיר השבוע לא מmtv2:Green Day - Ha Ha You're Dead להקת השבוע:מיוז קליפ השבוע:Teenagers דיסק השבוע:enter shikari הפתעת השבוע:נגמר לשוןןןןןןן ביאוס השבוע:בגרות בלשון :( תמונת השבוע: סרט השבוע:מממ לא יודעת סדרת השבוע:נמלטים ערוץ השבוע:אקסטרה הוט ספר השבוע:ספר טלפונים .

HagarStar

New member
גם לי בא!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: מיזרי ביזנס - פראמור פייס דאון - דה רד ג'אמפסוט אפרטוס ליבינג איז א פרובלם ביקוז אברית'ינג דייז - ביפי קליירו שיר השבוע לא מmtv2: קראשקראשקראש - פראמור שיין - בוטי לאב להקת השבוע: פראמור קליפ השבוע: מיזרי ביזנס - פראמור קלוזס אוף! - GCH סתם כי פאניק שם D: דיסק השבוע: ריוט! - פראמור הפתעת השבוע: הממ רוצים להעיף אותי/להשאיר אותי כיתה? ;; ביאוס השבוע: כנ"ל? תמונת השבוע: ממש שיעמם לי אתמול בלילה... סרט השבוע: אנאדר גיי מובי XD סדרת השבוע: השפנפנות של יו ערוץ השבוע: אמטיוי2-אמטיוי מיוזיק-אמטיוי ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה - מארק האדון

חם לי...............

שיר השבוע מmtv2:ההוא של קווינס אוף דה סטון אייג',החדש של וויט סטריפס, דה יוזד ומיזרי ביזנס שיר השבוע לא מmtv2: הרבה אבל בעיקר pervert של the girls להקת השבוע:דה יוזד, דה גירלס ועוד ועוד ועוד קליפ השבוע:דה וורם אנד דה בירד, מיזרי ביזנס דיסק השבוע: ריוט של פארמור הפתעת השבוע: שהיו המון אנשים בפסטיבל ביאוס השבוע: שהרביצו לחברים שלי בפסטיבל תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: חברים ערוץ השבוע: לא יודעת ספר השבוע: לא קראתי

MoonyAvFreak

New member
my turn

שיר השבוע מmtv2: וואפ, הממ,hang me up? ישמצב שיר השבוע לא מmtv2 הא, heaven help us -mcr להקת השבוע:בלינק
קליפ השבוע:הממ, Walk away של פיונרל. לא זוכרת אפילו איך קוראים לשיר, ואבוי. דיסק השבוע:ואא, החדש של היוזד הפתעת השבוע:טמ טמ טמ, השיחה המעניינת עם יונתנצ'יק
ביאוס השבוע:מה היה מבאס השבוע? לא זוכרת בכלל XD תמונת השבוע:הא הא, הכנתי סושי אצל חברה, ו..שמענו בלינק..וכשאני שומעת בלינק...אני לא אותה מעיין. ^__^ סרט השבוע:וא, אממ dreamland נראלי קראו לו סדרת השבוע:טמ טמ טמ..לא זוכרת, :{ ערוץ השבוע:ואאא. 5 ספר השבוע:פחח, ספר כן אה

Djerry

New member
אני עייפה.

שיר השבוע מmtv2: QOTSA - sick sick sick שיר השבוע לא מmtv2: אמ... כל השירים של מיוז בערך jeff - buckley - grace air traffic - shooting star להקת השבוע:מיייוז קליפ השבוע: לא ראיתי הרבה דיסק השבוע: כל הדיסקים של מיוז הפתעת השבוע: נו היה משהו... לא זוכרת ביאוס השבוע: היה נחמד תמונת השבוע: חהחה קורע אותי כל פעם מחדש סרט השבוע: gia סדרת השבוע: ערוץ השבוע: 2 אולי ספר השבוע: לא קראתי

למעלה