שרשור שוחרי טובתנו ומוקירי רחמנו

עצוב גם לי ../images/Emo4.gif

שכ'כ עצוב לך רק בגלל שישנם אנשים שבחרו אחרת ממך למה בכלל זה כ'כ חשוב לך עד כדי עצב?

inbal76

New member
תביני משהו, דנה

אף הסבר לא משכנע אותך, כי אף הסבר לא מנסה לשכנע אותך. אנחנו בכלל לא כאן בשביל לשכנע אותך במשהו, וזה לא מעניין אותנו במה את משוכנעת. עצוב לך משהו? נו שוין, לכולם לעצוב לפעמים. לא נורא. תתגברי. הדבר היחיד שבאמת עצוב כאן, כפי שכתבה טליה, היא שכל כך קשה לך לחיות עם זה שיש אנשים שבוחרים אחרת ממך. עצוב שאת חושבת שכולם צריכים להיות רובוטים ולרצות אותו דבר.

I s t a r 1

New member
מישהו מנסה לשכנע אותך?

בינתיים את היחידה שמנסה לשכנע. ואת מעולם לא היית בצד השני-כי מעולם לא היית במצב שבו לא רצית ילדים. אז על מה את בכלל מדברת?

Aisha

New member
הממ

אני אתן לך דוגמה אני מאוד אוהבת חיות. אמא שלי לא. אני לא יכולה להיות בלי חיות בבית . אמא שלי מעדיפה בית ללא חיות. היא לא אוהבת את הליכלוך שהם מביאים ואת השער שהם משאירים. זכותה לא לאהוב חיות ולא לרצות אותם בקירבתה. אני אוהבת ילדים עובדת איתם יום יום אבל לא אביא ילד עד שלא ארגיש 100% מוכנה לא משנה כמה זמן זה יקח. אני גם מכירה כאלה שהתחתנו בידיע שלא יביאו ילדים טוב להם ככה. זו החלטה שהם הגיעו אליה באופן מודע . זכותם

cha ching

New member
קצת מתנשא מצדך להגיד את זה, לא?!

מי אמר שהבנות פה לא ישבו, חשבו והתחבטו בשאלה הכל כך "גורלית" כביכול, האם הן רוצות להביא ילדים?! זה כמו שתגידי לאנשים שלא לוקחים סמים שהם לא יודעים מה הם מפסידים, עד שהם לא ניסו. זה נכון עובדתית, אבל אנשים שלא לוקחים סמים לא לוקחים סמים נקודה. מכל מיני סיבות. הם לא צריכים לשבת ולחשוב אם לקחת או לא אם ככה הם חושבים. נכון שה לא יודעים איך זה מרגיש... אבל הם מלכתחילה לא רוצים לדעת. הבנת או שעוד לא?!

דנה_כהן

New member
לא מצליחה להבין, הדוגמא עם הסמים

היא השוואה גרועה ביותר. כי כל אחד יודע מה הנזק מעישון סמים. כך שאין כאן מקום לחשיבה.

cha ching

New member
והנזק שבילדים...

מה איתו?1 את מתעלמת ממנו לחלוטין?! את אולי חיה בעולם שהכל ורוד, אופטימי ויפה, אבל מציאותית, לכלכל ילד זה מאוד קשה. הנה לך- כבר רעה אחת שצומחת מהבאת ילד לעולם.

נזק שגורמים ילדים=נזק שגורמים סמים?

מה קורה פה. מילא לא לאהוב ילדים, אבל להשוות אותם לסמים? מה הלאה, למחבלים?

inbal76

New member
אויש, נו באמת

cha ching הביאה את ה"סמים" בתור דוגמה למשהו שאפשר לדעת מראש מה יהיו התוצאות שלו ולהחליט שהן לא מתאימות לך, בשביל להעביר את הפואנטה שלה, ש"לא יודעות מה אתן מפסידות" זה לא סיבה מספיק טובה לנסות משהו, במיוחד שתוצאות ה"ניסוי" הן בלתי הפיכות. כן, גם להולדת ילדים יש כמה השלכות שלא צריך לנסות בשביל לדעת, ומבחינת חלק מהאנשים, אלו השלכות לא רצויות. מה לא ברור פה? לא, זאת לא השוואה של ילדים לסמים, וגם לא למחבלים, וגם לא לאוניות וגם לא למלפפונים. אם יש לך נטיה לעוות ולהוציא דברים מהקשרם בשביל שישמעו יותר "מרעישים" אני ממליצה לך על קריירה עיתונאית.

QueenOfMagic

New member
טעית בפורום

פה זה לא נשים שלא יכולות להביא לעולם ילד וגם לא רוצות. אולי חלקנו גם לא יכולות...אבל אילו שיכולות לא רוצות.. פשוט לא רוצות ילד!! הבנת לא רוצות ילד מנוזל שמביא כינים הביתה...פשוט ל-א ר-ו-צ-ו-ת!! בנאדם שלא יודע מה הוא מפסיד הוא פשוט לא מפסיד...כמו שמישהו פעם אמר לי בורות זו ברכה...זאת אומרת מה שאתה לא יודע לפעמים יכולה להיות הברכה שלך. אני חוששת שאת חושבת בצורה נורא מעוותת, כן...את חושבת שאנחנו פה במשא שיכנועים מדוע לא להביא ילדים לעולם (יש מלא סיבות טובות ומצויינות לא להביא ילדים לעולם). אבל אנחנו לא במשא שיכנועים ולא באנו הנה לדבר על למה..אלא זו הבחירה שבחרנו בחיינו. אני לפחות (אין לי מושג על האחרים או אחרות) מאושרת שלמה ושלווה מאוד על הבחירה הזו. ואם אהיה בהריון ואיאלץ ללדת זה יהיה היום האחרון שלי על האדמה.. זה יהיה היום שבו אני לא אהיה שלמה עם עצמי ופשוט אתחרט על הרגע הזה עד סוף ימיי חיי...וגם ילדי (בתאוריה) יהיה הילד האומלל בעולם וישאל אם לא רצית אותי מדוע עשית אותי..? וכן..חשבתי המון על הקטע הזה של להביא ילדים...לא מבינה איך אפשר לאהוב אותם...אבל אם אוהבים אותהם (ההורים) אז אני משתחווה ומאושרת בשביל המשפחות האילו...כי אין כמו ילד מאושר מבשפחה מאושרת.. אבל ילד אומלל במשפחה שתהיה שבורה כי אם אמא לא שמחה אף אחד לא שמח.. זה הדבר הכי עצוב שאפשר לראות..ויש מלא כאלו...לא חסר.. אני לא רוצה להיות אחת..

gertrude

New member
הי קווין

בבקשה בבקשה תפסיקי להגיד "אנחנו". אף אחת מאיתנו לא מייצגת אף אחת אחרת, ונזלת וכינים הן הסיבה האחרונה בעולם שבגללה בחרתי לא להביא ילדים. בעצם, גם לא הסיבה האחרונה.

QueenOfMagic

New member
סליחה אבל..

לא הכללתי את כולם.. חוצמ- לא רוצות ילדים שהרי זה הפורום של נשים שלא רוצות ילדים לא?!?! אני כתבתי על עצמי הרוב..ואם זה לא היה ברור זה בגלל הדיסלקטיות שלי..

gertrude

New member
הצעה

כשאת אומרת "הבנת לא רוצות ילד מנוזל שמביא כינים הביתה...פשוט ל-א ר-ו-צ-ו-ת!!", זה נשמע כאילו את מכלילה (כי יש הבדל בין "לא רוצות ילדים" לבין "לא רוצות ילד מנוזל", הדגש הוא במקומות שונים). אני מבינה שלא התכוונת לזה, אבל אני רוצה לייעץ לך, כדיסלקטית בעצמי (באחוות לוקים שכזו), שפשוט תקראי כל דבר פעמיים לפני שאת שולחת, ותשימי לב שאת לא פוגעת בנקודות התורפה של הפורום (ונכון לעכשיו, מדובר בכך שבכל פעם שנכתבות הודעות שנאת ילדים, מתקבלות תגובות חזקות ביותר מהחוץ וכל שאר הנשים פה צריכות לכתוב שוב ושוב שהן דווקא לא שונאות ושתינוקים של אחרים זה יופי ושהפורום ממש אינו פורום שנאה וכולי וכולי, זה קצת חוזר על עצמו ומשמים כבר). זהו, מקווה שתקבלי את עצתי
. לילה טוב.

אגואיסטיות לשמה!!!!

אז תהיו מוכנות להביא ילדים כשתהיו בנות 40 + ולילד תהיה אמא שהיא בעצם בגיל של סבתא עם כוחות של סבתא... וכשתסכמו את החיים שלכם תגלו קריירה הנאות ועוד קריירה- שום דבר משמעותי מלבד אגואיסטיות ואהבה עצמית טהורה!!! ואולי גם פחד מכמה דברים.... הקריירה היר רק תירוץ, תירוץ קלוש....! הרגשת אמהות- זה משהו שבא עם הילד בדיוק כמו שמגיעים הכוחות לטפל בו- ומי שלא מנסה לא יודע עד כמה זה נכון...

I s t a r

New member
לפי הניק שלך

ניכר שכל הגדרתך העצמית נובעת מתפקידך כאם. אגואיזם זו מילה נחמדה, תחשבי עליה היטב בפעם הבאה שתשאלי את עצמך למה עשית ילד ןכמה כיף לך להגדיר את עצמך דרכו. איש לא מנסה לתרץ כאן כלום- פשוט כי לא חייבים לך שומדבר, בוודאי שלא תירוצים והסברים.

עינת12

New member
לאמאלא של נועם : אני בת 40+

ומעולם לא התחרטתי על בחירתי. מכירה עוד הרבה אנשים בגילי וגם יותר (הרבה יותר) מבוגרים שמעולם לא התחרטו על הבחירה.

תשימי לב שהיא רק בת 21

וכבר אמא לילד, אז אפשר להבין את האגרסיה שלה על מחשבה של קריירה . ככה זה כשילדים עושים ילדים.
וזה לא נאמר באופן מתנשא אלא באמת מתוך לדעתי סוג של כאב פנימי על כל הפיספוסים של החיים שמתרחשים כשעושים ילד בגיל כזה צעיר. לא סתם הזכירה את גיל 40- כדי לתרץ לעצמה את ה"צדק" בבחירה שלה להיות אמא כשהיא בעצמה ילדה קטנה. זה מה שאני נתקלת בו הרבה בעבודה שלי, ילדות שבאות עם תינוקות וכבר רוצות להרצות לי על כמה אני מסשידה- בלי קשר לעובדה שהן יושבות במשרד של עו"ס מלאות במצוקה איומה מהחיים שלהן......
בקיצור, כל אחת והחיים שלה- ואם הילדה מאושרת מהאימהות שלה- לא צריכה להיות שום סיבה לכעס הזה על נשים אחרות שבוחרות אחרת בחיים.

הכל מבחירה!!!!

לבחור להיות אמא זה לא אומר לא לבחור בחיים זה אומר לבחור בחיים אחרים... את הבגרות אישית, יכולת לקבל החלטות או כל דבר דומה לא קובע הגיל אלא המוכנות הנפשית ההחלטה הייתה שלנו להביא לעולם ילד בגיל "כ"כ צעיר" לא מנסה לתרץ שום דבר וגם לא מרגישה צורך- זכותכם להרים גבה... רציתי רק להוסיף בהקשר להודעתי הקודמת שלא התכוונתי כלל לכתוב כדי לקבל תגובות אלא רק כדי להביע משהו שישב לי על הלב- לא לשם כך נוצרו הפורומים??? נ.ב אני בדרך לקריירה ונהנית מכל רגע הניק 'אמלה של נעם' הוא בעיקר בגלל של
הגעתי דרך פורום הורים לתינוקות (אם תצטרכו מתישהו בהמשך חייכם יש שם כמויות של מידע חשוב ועדכני) זהו. חיים מאושרים ומלאי מחשבות והחלטות נבונות

למעלה