שרשור שוחרי טובתנו ומוקירי רחמנו

inbal76

New member
אני לא יכולה להתאפק ../images/Emo6.gif

"לא התכוונתי כלל לכתוב כדי לקבל תגובות אלא רק כדי להביע משהו שישב לי על הלב" מתוקה, זה לא עובד ככה. מי שמרשה לעצמו להביע את דעתו הנחרצת על אחרים - צריך להיות מוכן גם לשמוע את דעתם עליו. אין דבר כזה: "אתם אגואיסטים וככה וככה ואני צודקת ויודעת יותר טוב - ואל תענו לי!
אולי עם הילדים שלך זה עובד, אבל לא איתנו.

סליחה על

הטעות בביטוי... התכוונתי לזה שמי שלא חוותה אימהות לא יכולה להבין את הרגש הזה ומאיפה הוא בא... ואל תצפו להרגיש את זה על ילד של משהו אחר! זה הכל! לא תכננתי שנעשה ניסויים על בני אדם, נוסיף להם רעל למרק ונראה מה יקרה...

inbal76

New member
אמלה של נעם, שלום

כל הטענות שאת מעלה כאן כבר הועלו פעמים רבות, וכבר השבנו עליהן, ומטרת הפורום איננה להשיב עליהן שוב ושוב. במאמרים (הטאגליינס למעלה) תמצאי גם חלק מהתשובות, וגם הסברים על מהות הפורום הזה. את מוזמנת לקרוא. אבל נא הביני: זהו אינו פורום הטפות לנשים שלא רוצות ילדים אלא פורום תמיכה לנשים כאלה. אנא כבדי זאת. בברכה.

אני אכתוב את זה שוב

קראתי וראיתי מה שכתוב במאמרים... רציתי להגיד את אשר על נפשי... זהו... אני לא כאן במטרה להתגרות או להכעיס כתבתי את אשר על ליבי זכותי. זכותכן.

inbal76

New member
יקירה, קראי שוב את הודעתך הראשונה

בשרשור הזה, ונסי להרגיש באופן אוביקטיבי מה היא משדרת. (למקרה שלא הצלחת לבד אני אגלה לך: זלזול, התנשאות, מרירות, מילות גנאי, הטפות, ובגדול נימה כללית של "אתן טיפשות ולא מבינות מהחיים שלכן, ואני חכמה ויודעת יותר טוב") אם כוונתך בה באמת לא היתה להתגרות ולהכעיס, אז את צריכה דחוף ללמוד איך לבטא את עצמך בכתב באופן שיביע את מה שמטרתך להביע.

דנה_כהן

New member
למה להתרגז מדעה שונה

לכל אחד ואחת יש זכות להביע את דעתו ואין מקום לסתום פיות, אך ידוע שהאמת מרגיזה מאוד. הבעת דעה מאפשרת מחשבה שניה אני אישית חושבת שילדים = ליצירה היפה ביותר וכאשר נולדים עם אהבה לילדים, באופן טבעי מעבירים לילד חום ואהבה והשאר כבר ברור, ביום מהימים מחזירים את כל מה השקענו בהם.

inbal76

New member
דנה, מה יהיה?

עם הבנת הנקרא, אני מתכוונת... לכל אחד זכות להביע את דעתו, אבל: א) יש דרך תרבותית להביע אותה, ודרך פחות תרבותית ב) מי שמביע את דעתו, שלא יצפה שאחרים לא גם יביעו את דעתם ג) להביע דעה, מתוך הכרה שזוהי דעתך בלבד ואינה האמת המוחלטת שכולם חייבים להסכים לה, זה דבר אחד. לנזוף בצדקנות מלווה ב-15 סימני קריאה שכל מי שחושב אחרת ממך הוא טיפש, זה דבר אחר. ד) מכל דברייך ברור שאינך מבינה עדיין למה ולמי הפורום הזה נועד.

QueenOfMagic

New member
עינבלי למה את מצפה?

הרי היא לא מסוגלת אפילו לחשוב לשניה איך להבין אותנו. אז להבין את מה שאנחנו אומרות וחושבות ?!? עיזבי אותה היא נחשבת פה לטרול...הרי כל מחשבת היא - ילדים ילדים ילדים ועוד ילדים.. הרי לא מעניין אותה מה הסיבות שלנו או שאנחנו פה למשהו מסויים לה אכפת לעביר את המסר של - ילדים ילדים ילדים...ועוד ילדים..

SaraGubits

New member
הם לא רוצים ילדים. נקודה!

לא מעניין אותם לשמוע שיכנועים למה ילדים זה טוב. הם לא חייבים להביא ילדים אם לא בא להם. אבל לענייות דעתי, זה ממש לא כדאי לטווח הרחוק להיות ללא משפחה בעתיד עם סיכון להיות בודד, כשם שהרבה אנשים בוחרים לעשות כתובות קעקע עם כל הסיכונים שזה יראה מכוער בגיל זיקנה בוחרים לאכול אוכל זבל במקום אוכל בריא עם כל הסיכונים לבעיות בריאות מסוכנות בעתיד... זכותם. ואם בסוף הבחירה מתבררת כלא נכונה, זה גם סיכון שהם לוקחים בחשבון.

QueenOfMagic

New member
לפחות אני אחיה בשביל עצמי

ולא בשביל מישהו אחר!!! חוצמזה אגואיסטיות זו לא מילה גסה...ואפשר להפוך את היוצרות על המילה הזו יפה מאוד גם לגבי נשים שהביאו ילדים לעולם. ואמא שלי עשתה אותי בגיל 45 ואני חושבת שאת צודקת זה נורא ואיום להביא ילד לעולם בגיל כזה מבוגר...גם גיל 35 הוא מבוגר מדי לטעמי. אני מגיל 35 במידה ולא הייתי רוצה ילד הייתי הולכת לעשות עיקור ולהמשיך בחיי המזהירים והניפלאים ללא ילדים!! והרבה יותר קל לחיות ללא ילדים. לא צריך כל הזמן לכוון את עצמך לילד. ולא צריך לעבוד בשביל לשים אותו בגן או בבית הספר. וכל ההוצאות המיותרות שיש בנוגע לילד. ולא צריך גם לסבול את הילד רץ בבית כמו אינדיאני (שימי לב רק אני לא אוהבת ילדים בפורום אז נא לא להכליל את כולם). בקיצור אין את כל העול שיש בכל הנוגע לילד.. ואולי אצלך עם הילד באו רגשות האימהות...אבל אני מכירה את עצמי יותר טוב ממך. אני עלולה לעשות דברים שאני נגדם בתוקף!! וחוצמזה נשמע שאת קצת מתוסכלת מכך שאת אמא אחרת היית שלווה עם עצמך ולא היית מציקה לכאלו שהם דיי נהנים להיות ללא ילדים. אין כמו להיות חופשי מילד!! תאמיני לי...את לא יודעת מה את מפסידה!!! *הייתי חייבת לחזיר לאחת הטרולים מתישהו..

את לא יודעת מה את תפסידי

תאמיני לי את תתחרטי. לדעתי את תתחרטי בעוד 5 שנים ותעשי ילד כמו כולם (או רוב האנשים). אם את רואה ילד רק כהוצאות כספיות ועבודה, אז צר לי עלייך. ילד זה הרבה הרבה יותר מהוצאה כספית. יום אחד (אם לא בעוד כמה שנים מועטות) תתחרטי שאיחרת את הרכבת.

Mלביאה

New member
מאין לך שתתחרט?

זה כמו שהיא תקבע לך עכשיו שאת עוד תתחרטי על שהבאת ילדים ושבכלל עלית על הרכבת... גם זה בלתי הפיך, את יודעת.

למעלה