שרשור שוחרי טובתנו ומוקירי רחמנו

א ו ר3

New member
אולי במקום להתקיף

את מי שבא להתעניין במצבך ובזה שרע לך ועברת חוויה כ"כ מזעזעת אז תתייחסי אליו יותר בכבוד???? או שאת בגישה של "פגעו בי אז אני יכולה לפגוע בכל העולם"??? מצטערת על הבוטות...אבל ככה נראה לי שאת מתנהגת....

QueenOfMagic

New member
תגידי לי..

את באמת חושבת שמישהי שעברה משהו כזה שלא תלך לעזרה תשרוד את החיים שאילו?!?!? מה קרה לך?!? וחוצמזה זה לא עיניינה...והיא לא חברה שלי והיא כלום בשבילי והיא הדבר האחרון שמעניין אותי ..אז למה שהיא תתעניין בי. כל מה שהיא חושבת עכשיו זה אה..בגלל זה היא לא רוצה ילדים. לא הייתי חייבת לכתוב פה מה קרה לי. אבל כתבתי למיקרה שאת לא יודעת. וכתבתי את זה לך ולא לדנה המשועממת - היא סתם טרול מעצבן. ואם באמת היית מכירה אותי היית יודעת שאני נחמדה ולא תוקפנית בכלל. אני תוקפנית כלפיי כאלה שהם טרולים...כמו דנה..

א ו ר3

New member
דנה טרול???

אני דווקא אהבתי טרולים שהייתי קטנה..טוף , לא משנה... נראה לי שהיא פשוט רצתה להפגין קצת אמפטיה, התעניינות בזולת...זה דבר שהרבה אנשים עושים מעצם היותם אנושיים...מתעניינים במצבם של אחרים. קחי בחשבון שהיא לא מכירה אותך, כמוני, ולכן היא לא יודעת איזה עבר יש לך עם טיפולים. בכל מקרה, את גם לא מכירה אותה, יכול להיות שהיא דווקא טרול נחמד.

QueenOfMagic

New member
טוב את בוגרת בדיוק

כמו ילדה בת 18...קטנה ולא מבינה. אולי יום יבוא ותביני, לא מכירה אותך...בנתיים תתרחקי ממני

א ו ר3

New member
ואת בת 21, וואו, ממש הבדל....

אולי אני לא בוגרת כמו מישהי בת 40 אבל אני חושבת שאני בוגרת במידה מספקת.... ואת מותק, גדולה ממני רק בשלוש שנים , חלאס עם ההתנשאות.

ailag

New member
טראומות זה העבר

את חיה בהווה, ואת מחליטה איך את מתמודדת איתן. זה שהסטנדרט של החברה אמר לך להשאר פגועה זה בולשיט, את יכולה להחליט להיות חזקה (לוקח זמן ומאמץ לשכנע את עצמך, זה לא קל) ושיהיו לך אחלה חיים. את הקטע של "להפגע מהעבר" הזריקו לך לראש אנשים שאוהבים צומי בכוח ופסיכולוגים שצריכים כסף. זה לא נכון, אנשים הם יותר חזקים מזה. מה אכפת לך שהחברה אמרה שאת אמורה להיות פגועה? החברה גם אמרה לך שאת חייבת ללדת ילדים, זה אומר שהיא צודקת? בלי ילדים את חלשה ואומללה? את בת 21, את יכולה להחליט שמהיום שוכחים את העבר ונהנים מההווה. זה מה שיפה
אני אמנם ממש לא סבלתי כמוך בילדות, אבל ממש אי אפשר להגיד שנהניתי ממנה. היתה לי סתם תקופה של ריקנות ובדידות. לכן אני שוכחת ממנה ופתאום הרבה יותר טוב לי :)

ailag

New member
אני מציעה דרך פעולה לגיטימית

ומראה שיש יותר מדרך אחת להתמודד עם הבעיה, בעוד שכיום מקובל "בקרב העם" לחשוב שלכל בעיה יש פתרון ידוע ואחיד. באמת יש לי פתרון אפשרי, לא כפיתי אותו. אלא אם כן המילים "את יכולה להחליט שמהיום שוכחים" שקולות למילים "תחליטי עכשיו שמהיום שוכחים! בלי אבל!".

את גם יכולה להחליט שאת רוצה להביא

ילדים ושאת כן תהיי אמא טובה, רק עניין של בחירה. האמנם?

ailag

New member
כן

אם אני אראה שהמצב שלי יהיה טוב והמצב שלהם יהיה טוב, אני בהחלט יכולה להחליט להביא ילדים ולהיות אמא טובה. מנסיון במצבים שאיכשהו קרובים למצב כזה, אני כנראה לא אסתדר. לכן המצב הכללי, שלי ושל הילד, יהיה רע ולכן לא כדאי לי ללכת על זה. אבל אם אני ארצה אני יכולה.

דנה_כהן

New member
כל הכבוד לך על קו המחשבה

בקטע הקצר הזה אמרת הכל. הטוב בדברים שזה נכתב על ידי בחורה צעירה. כמה צעירה ככה חכמה.

karnity

New member
שרשור שוחרי טובתנו ומוקירי רחמנו

לשרשור זה יצורפו כל ההודעות שמנסות להבין למה אנחנו לא יודעות מה טוב בשבילנו; לפקוח את עינינו; לתהות למה צריך פורום כזה; להסביר לנו איפה האור האמיתי; לנתח את בחירתנו הדבילית; לחבל בקהילה שאנו מנסות לבנות; להתווכח, להתנגח ולהצטדק בנושא שבו כל ויכוח, ניגוח והצטדקות אינם רלוונטיים. יהיה נחמד אם הנוגעים בדבר ישרשרו את הודעותיהם הישר לכאן. במידה שלא, הטקסטים יועברו לכאן ללא הודעה נוספת.

למעלה