שרשור
ות

פרויקט בגודל של TWE רק מלוטש זה אחלה בעיני :)

אני אשמח לכזה דבר :) וכמובן שיהיה את הפוקוס העלילתי של קוג'ימה.למשל אתה קורא להיטמן החדש משחק AA אבל אני למשל ממש מרוצה מהגרפיקה שלו ומהסקופ שלו, ככה שזה מתאים לי היקף כזה גם במשחק של קוג'ימה.

עטלפוני

New member
מסכים שזה זניח, אבל לטעמי משמעותי למי שזה חשוב לו

בתור אדם שנהנה לשחק קצת במשחקים ישנים ששמרתי במחשב או רכשתי ב gog, נחמדה לי המחשבה שאני אוכל בעתיד לחזור ולשחק משחקים שנהנתי מהם על ה 360.
&nbsp
אני לא חושב שזה "קילר פיצ'ר", בטח לא לדור חדש של שחקנים עתידיים שלא יגעו במשחקי 360 בגלל הגרפיקה, אבל זו בהחלט תוספת שאני שמח עליה והיא חלק מהמערך שיקולים הכללי.

אני מוכן להקריב גרפיקה כל דור בשביל נוטי דוג ודרגון קווסט.

סוני השכילה לבנות יתרון משמעותי עם האקקלוסיבים שלה. כמובן כל אחד יכול לעשות את השיקולים שלו. אבל רק לסוני יש נוטי דוג ורק לסוני יהיה דרגון קווסט אז מבחינתי התחרות הסתיימה. יחסי הכוחות לא שווים מבחינתי.

מייקרוסופט לא יכולה להציע לי את המשחקים האלה, כשהם יתייחסו לגיימרים כמוני ברצינות יהיה על מה לדבר :)

כמובן כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו, אם למישהו מסוים הכי חי שוב לראות משחקי צד ג' בגרפיקה הכי טובה, שילך תמיד על השידרוג הכי חזק, אבל אז אני האשאל אותו שאלה פשוטה. "למה לא לעבור למחשב וזהו, אם גרפיקה הכי חשובה?"

גם סוני ומייק הולכות לעשות תאימות מלאה לכל הדורות שלהן מהדור הזה ומעלה
ככה שסוני וגם מייק יתגמלו היטב את מי שיהיה נאמן להן וידבק בהן.

זה יהיה כמו steam שאתה יכול בכל רגע לנסות משחק שלא הגעת אליו בדור הקודם
כי אתה משחק אותו על הPS5 בלי בעיות. אוטומטית אתה מתחיל את הדור הבא עם ספרייה ענקית.

אז אם בPS5 יש לי את uncharted 4 המשחקים של נוטי דוג, דרגון קווסט, אז שוב אני יודע איפה אני :)

evilplate

New member
לא הולכים למחשב מהסיבה הידועה

לא רוצים להתעסק עם מליון רכיבי חומרה, טיפול בתקלות וחוסר תאימות טוב, בקיצור כל הכאב ראש של המחשב.
&nbsp
למרות שעכשיו גם לקונסולות נוסף כאב ראש מסויים עם כל העניין הזה שצריך לחשוב אם לשדרג או לא, אבל לפחות כשתשדרג אתה יודע שתקבל מוצר הכי מלוטש שאפשר בניגוד למחשב.
&nbsp
הוא בטח גם יהיה זול יותר ממחשב מקביל עם אותה חומרה כמו כל קונסולה בהסטוריה (חוץ מנינטנדו המעפנים ב 2 הדורות האחרונים)
&nbsp
וכן גם אני כתבתי לעטלפוני על התאימות לאחור, שהוא חושב שזה יתרון שיש למייק ואני חושב שהוא לא יהיה משמעותי עם השנים, אז מייק תמיד תתמוך דור אחד יותר אחורה עד ה 360 בניגוד לסוני שהתמיכה שלה, גם עם הפס6, תגיע עד לפס4, לא ביג דיל.
&nbsp
זה באמת היתרון הגדול של החומרות האלו, מעכשיו המשחקים שלי באים איתי לכל מכשיר, לא צריך להרגיש כאב לב בכל פעם שרואים מליון קופסאות של משחקים שאני יודע שכבר לא אטרח לחבר קונסולה ישנה יותר עבורם (אם היא עוד עובדת) ולשחק בהם, גם כשיהיה לי פס6 אני יודע שאם בא לי להפעיל את אנצ׳רטד 4 לסיבוב נוסטלגיה לקראת אנצ׳רטד 6 אני עדיין יכול, זה מעולה וזה תמיד היה יתרון גדול של הפיסי שסוף סוף מגיע אלינו עם המעבר לחומרת מחשב (מצד שני מגיעים גם החסרונות של הפיסי כמו שדרוגים תכופים, עכשיו הרבה יותר קל לסוני ומייק לשדרג קונסולות כשהן מורכבות מחומרות סטנדרטיות)
&nbsp
אז לפי מה שאתה אומר אתה לא זז מסוני רק בגלל תמיכה לאחור במשחקים שאתה אוהב גם אם זה אומר שבעתיד מייק תציע (נגיד) ליינאפ טוב בהרבה?
&nbsp
אני לא חושב שאני אוכל לאמר אותו הדבר, אבל בתכל׳ס זה באמת יהיה כואב לוותר על כל הליינאפ של התמיכה לאחור אם אעבור קונסולה, בגלל זה אני מרגיש שההחלטה לקנות קונסולה הולכת להיות מבאסת ברמה מסויימת ושתמיד יצא שצד מסויים ירגיש מופסד בתקופות שונות, כמו שיוצא כרטיס חדש למחשב שגורם לך להרגיש שיש לך גרוטאה :)

נשאר עם סוני לתמיד כי בחיים לא יהיה למייק דרגון קווסט.

וזה לא אני אמרתי. זה סקוור אמרו. אם מייק היו יכולים לפתור את העניין הזה אולי היה על מה לדבר מבחינתי.

מבחינת סקוור הבית של הסדרה יכול להיות רק נינטנדו או סוני, והם אמרו שמהיום
הסדרה היא מולטיפלטפורום, ככה שזה רק סוני או נינטנדו בשבילי.

עכשיו כשאתה לוקח את זה בחשבון, פלוס את זה שכל המשחקים של הפס4 ילכו איתי לדור הבא, פלוס זה שאני לא רוצה לאבד את האקסקלוסיבים שסוני תפתח בדור הבא, ואני יודע שהיא תשקיע בהם יותר ממייקרוסופט.

נינטנדו היא בחיים לא אופציה ריאלית בשבילי כי כמו שאתה יודע הם לא מציעים
חומרה נורמלית וצד שלישי נורמלי.

הטעם שלך הוא בעיקר מערבי, יש לך משחקים יפנים שאתה אוהב כמו TLG
וכאלה אבל אין לך סדרה יפנית שתקבע לך איפה אתה נמצא.

אני מניח שבדור הPS3, מטאל גיר סוליד 4 די קבע לך שאתה הולך עם סוני.

אם הייתי במצב שלך, שבעיקר משחקים מערביים מענינים אותי?

נראה לי שגם אז הייתי נשאר עם סוני,שוב בגלל האקסקלוסיבים המטורפים שלה
שרובם קולעים לטעם המערבי.

וגם בגלל שכמו שאני מכיר את עצמי, אני כן אחרוש על בקלוג מהפלייסטישן 4, בפלייסטישן 5, אם אני אוכל לשחק בכל המשחקים שלי.

הגרפיקה לא מפריעה לי במשחקים ישנים :)

מה שמפריע לי זה להשאיר בבית קונסולה ישנה/לחזור לממשק איטי/לחזורלשלט מעפן/לדאוג ששתי קונסולות משני דורות שונים יהיו מחוברים לאותה טלווזיה ושיהיה להן מקום וכו וכו'.

הייתי מצפה שבשבילך צד א' של סוני ונוטי דוג יהיו שקולים לדרגון קווסט אצלי.
כי זה מה שאני קולט ממך אתה ממש אוהב את הצד א' של סוני ואמרת פעמים רבות
שבלי סוני וצד א' שלה היית נמצא היום על המחשב.

evilplate

New member
דור הקודם כמו כל דור של סוני

הפס2 היא זאת שבעיקר אחראית לכך שקניתי את הפס3, סוני בחיים לא הוציאו קונסולה ראשית שמאכזבת מבחינתי, כל דור תמיד היה להם את הליינאפ הכי טוב, גם בדור של הפס3 כשהם היו לאורך רובו מקום 3 ועם תדמית זוועתית ובטח שבדור הפס2 שאז ההפרש היה מגוכח מכל בחינה.
&nbsp
אולי הדור של הפס1 מול הנינטנדו 64 הוא בר ויכוח (בדור הזה כל מי שהיה עם קונסולה אחת הפסיד המוווון קלאסיקות, זה כנראה הדור היחידי בעבר שפשוט חובה על כל גיימר לקנות את 2 המתחרות) אבל גם אם העדפת את נינטנדו קשה לאמר שהיה נוקאאוט, מקסימום ניצחה בנקודה :)
&nbsp
אז כו, אני בוחר סוני כי אני תמיד הייתי מרוצה מהם ועד שאני לא אחווה אכזבה איתם אין לי סיבה לשנות זאת.
&nbsp
תיאורתית הדור הזה מבחינת צד א׳ הוא די הכי חלש שלהם עד כה אבל למזלם התחרות יותר גרועה בהפרש די גדול אז שוב, כרגע לא רואה סיבה לעבור.
&nbsp
כמובן שמתוך הצד א׳ הזה נוטי דוג היא השיקול המרכזי אבל אני אוהב גם את סנטה מוניקה, טים איקו ואפילו דייויד קייג׳ (לא אותו ספציפית, אין לי ספק שאם יתנו ליוצרים של LiS את התקציב הזה הם יעשו משהו יותר טוב, אבל אני אוהב את הגיוון בליינאפ של סוני ואת זה שמקבלים משחק סיפור אינטרקטיבי AAA, היחידים שעושים את זה הם סוני)
&nbsp
אז כן ברור שאני קודם כל בוחר בסוני בגלל צד א׳, אבל אני אוהב שגם על הדרך מקבלים את הצד ג׳ שרץ הכי טוב ;)

בדור הפס1 הכרתי ילדים עם נינטנדו 64 מבטיח לך שהם קינאו בי.

:)

אני זוכר אפילו את הבחור הוא היה מנסה להפעיל כל מיני משחקי PS1 שהשאלתי לו על המחשב שלו ממש בסוף הדור, עם אימולטור שרוב הזמן לא עבד.
אפילו אנשים עם דרימקאסט לרוב שיחקו עליו משחקי PS1.

לא שאני לא מסכים שהנינטנדו 64 היה אגדה, הוא היה, אבל לנו היה טקן, להם לא היה משחק מכות אחד! חוץ מקילר אינסטינקט ועוד איזה משחק גרוע שאני זוכר.

כאילו בזמן שאני שיחקתי בדינו קריסס הבן אדם שיחק בחוש חש הבלש אחי, או משהו כזה.

ברור שהיה להם משחקים טובים כמו מריו 64 וג'יימס בונד והרבה משחקים שהיום אנחנו מגדירים כקלאסיקות, אבל אישית אני זוכר שזלדה לא ענינה אף אחד שהייתי ילד חח.

הייתי אומר שמי שאהב ן שוטרים מגוף ראשו ונינטנדו בדור הN64 שיחק אותה, אבל מי שאהב FPS בטח העדיף מחשב כבר.

כאילו תחשוב רגע שאתה קונה את האקסבוקס סקורפיו בסוף 2017 במקום הניאו.
מה תשחק עליו? קוונטום ברייק המעפן הזה ב60FPS ?

עד הדור הקודם חצי מהאנשים הסתדרו עם GTA5 שזוחל על הPS3 או TLOU פתאום אנחנו חייבים להיות cutting edge? בכל מחיר?

evilplate

New member
הדור ההוא של נינטנדו היה אולי יותר מהפכני

זה הדור שהמציא את הפלטפורמרים כמו שאנחנו מכירים היום וזה שהכניס את הגוף ראשון לקונסולות, הקמפיינים של משחקי הגוף ראשון של רייר היו הכי טובים על הקונסולות עד ליציאת הדור של הפס3 וה 360 כמעט :)
&nbsp
בנוסף היה לו את המשחק הכי טוב של הדור שנחשב גם עבור רבים לטוב בכל הזמנים וזה כמובן זלדה, שגם הוא היה מהפכני כשהציג סוג של עולם פתוח עם רכיבה על סוס ומכניקות שהמציא ושמשתמשים בהם עד היום.
&nbsp
כמובן גם לסוני יצאו כמה משחקים פורצי דרך, אמרת כבר את טקן בתחום משחקי המכות בסגנון תלת מימד, היה לקונסולה את סדרת רזידנט איוול שפחות או יותר המציאה את הסגנון של אימה הישרדות (וכן רזי 2 עבר פורט מאוחר אחרי שנתיים לנינטנדו 64 שכולם כבר התחילו לפנטז על הדור הבא או כבר קנו להם דרימקאסט, איזה כיף) גם מגס היה מהפכני וכך גם פיינל פנטזי 7.
&nbsp
בגלל זה אני חושב שבדיעבד זה היה דור שפשוט היה חובה לקנות את 2 הקונסולות אם אתה לא רוצה להחמיץ יצירות מופת שהגדירו ז׳אנרים שלמים, זה לא משהו שנכון לכל דור, למען האמת אני לא יכול לחשוב על עוד דור שזה נכון בו, בדור הפס2 והפס3 היה מספיק לקנות את הקונסולה של סוני (או מייק בדור הקודם) כדי לחוות את הדור בצורה טובה, בדור ההוא ממש לא חווית את הדור בצורה מלאה אם היתה לך רק קונסולה אחת.

אני מסכים עם כל מה שאמרת אבל מבחינת כמות משחקים.

לPS1 היתה כמות כל כך גדולה של משחקים לעומת הנינטנדו 64 שזה מצחיק.
אני בטוח שאם היינו בני 20+ בדור ההוא אז גיימרים כבדים כמונו היו מרגישים חובה לקנות את 2 הקונסולות, אבל בגדול? ההרגשה שלי שאחרי שסיימת את משחקי החובה בנינטנדו 64, הרגשת חייב שיהיה לך גם פלייסטישן, רק בגלל המבחר העצום.

evilplate

New member
כן מסכים

לנינטנדו עוד היתה תמיכת צד ג׳ אבל כבר אז הם התחילו לחפור לעצמם את הקבר עם ההתעקשות להשאר עם קלטות מוגבלות ויקרות שדחו הרבה מפיצים, המכה הכי קשה זה שסקוור החרימה את המכשיר בגלל זה, אבל גם הרבה אחרות נטשו.
&nbsp
אם הם לא היו עושים את הטעות הזאת ולשני הקונסולות היתה תמיכת צד ג׳ מלאה ככה שמה שהיה נשאר זה בלעדיים נגד בלעדיים אז נינטנדו היתה מחסלת את סוני שזה אפילו לא מצחיק בכלל.
&nbsp
עם כל הכבוד לקראש להשוות אותו למריו ולפלטפורמרים של רייר זה קצת מעליב, קראש היה משחק פלטפורמה דו מימד מצויין אבל אצל נינטנדו שיחקו בפלטפורמרים של העתיד.
&nbsp
חוץ מזה היו לסוני כמה משחקים חמודים מצד א׳ כמו סייפון פילטר וטוויסטד מטאל וספיירו אבל הם החווירו לעומת הדברים שנינטנדו הוציאו באותה תקופה.
&nbsp
רק גראן טוריסמו היה מהפכני בז׳אנר שלו כמו מה שהמשחקים של נינטנדו עשו בשלהם.
&nbsp
אבל זה לא מה שקרה ונינטנדו היו מטומטמים והרסו לעצמם את היחסים עם צד ג׳, משהו שהם משלמים עליו עד היום, אז כן אתה צודק כל הצד ג׳ כמעט היה על הפס1 ואי אפשר היה להחמיץ את זה.
&nbsp
אבל אם לא היה לך נינטנדו 64 אז פספסת קלאסיקות ענק שעד היום מדברים עליהם ושנמצאים בכל רשימת הגדולים בכל הזמנים, אז ככה שגם אם עדיף היה את הפס1 בסופו של דבר, עדיין הפסדת המון, יותר מכל דור אחר שבו בחרת רק קונסולה אחת.

sky121

New member
היה למיקרוסופט סוג של דרגון קווסט

תנחש איזה משחק מדובר.
&nbsp
ואל תגיד אח"כ שזה לא נחשב

sky121

New member
באמת אין מה להשוות

אבל רואים שמיקרוסופט ניסו ליצור סוג של דרגון קווסט.

עם Akira Toriyama על האיור והעיצוב. Hironobu Sakaguchi על הסיפור. ו-Nobuo Uematsu על המוזיקה.
היו הרבה שאיפות גדולות ליצור IP חדש. שהתרסק.

היה לזה גם אנימה עם 102 פרקים...

אתה מדבר אולי על כרונו טריגר. סאקאג'וצי בחיים לא נגע בDQ.

(למזלי) כרונו טריגר/בלו דרגון. אלה משחקי פיינל פנטזי עם העיצוב של טוראימה.
דרגון קווסט, זה משהו אחר לגמרי.
שוב, מה ששיחקת בDQ9 ולא אהבת? זה דרגון קווסט.

גם Uematsu עשה מוזיקה לכרונו טריגר/פיינל פנטזי אבל בחיים לא לדרגון קווסט.

יוצר דרגון קווסט השתתף קצת בכרונו טריגר, אבל הרבה פחות ממה שעושים מזה.
הוא כתב איזה חצי עמוד של סיפור, שהכותבים של פפ7/זינוגירס/פפ6 המשיכו.

לא היה לו שום נגיעה במשחק מעבר לזה, בגלל זה כרונו טריגר זה משחק קליל לילדים בני 4 :)

לכרונו טריגר ובטח שלא לבלו דרגון אין שום דבר שאני מחפש בדרגון קווסט.

שזה כמו שאמרתי, הליטוש, האתגר, ההומור, הסיפורים האפיזודים, הדגש עם הסטטוס effects ושלא צריך גריינד.

ולבסוף, כן לדרגון קווסט יש רפרנסים לדרגון בול זי שרק מי שמכיר מבין, אבל את כל הדברים האלה אין לך בכלל במשחקים שהזכרת.
אתה פשוט לא מכיר את הסדרה.

אני מגיב ככה כי פשוט כתבת לי "אל תגיד שזה לא אותו דבר"
ואי אפשר להגיד את זה.

אני נעלב מההשוואה. אתה לא מכיר דרגון קווסט חבר.

אתה אולי מכיר את דרגון קווסט 8/9 אבל אתה לא מכיר בגדול את הסדרה בכלל. בגלל זה אתה כמו רוב האנשים במערב עושה השוואה בין בלו דרגון, לדרגון קווסט, או בין דרגון קווסט לכרונו טריגר.

כל מה שדרגון קווסט חולק עם בלו דרגון וכרונו טריגר זה האומנות של אקירה טוראימה.

דרגון קווסט 8 עשה לכל המערב מין דעה שגויה על דרגון קווסט כאילו שזה איזה פיינל פנטזי עם טוראימה, בעיקר בגלל שדרגון קווסט 8 די ניסה להיות קולנועי ולהתמקד בדמויות שאלה דברים שהסדרה אף פעם לא התמקדה בהם.

דרגון קווסט זו סדרה שמתמקדת בסיפורים האפיזודים שאתה פוגש בכל עיר שאתה מגיע אליה, בבעיות שלהם. בהרגשה שאתה בתוך fairy tale.

זה לא מלודרמטי כמו פיינל פנטזי, וזה לא מנסה שתיקשר לדמויות כמו פיינל פנטזי.
זה בא במטרה שאתה תאהב את הסיפורים שאתה פוגש בערים.

לכן המערב, לא תפס מה הקטע בדרגון קווסט 9. אף אחד במערב לא הבין, שדרגון קווסט 9 הוא יותר נאמן לסדרה ממה ש8 היה

זה מה שאני מחפש בדרגון קווסט.

זה ואת ההתמקדות שלהם בבאפים וstatus effects ובקרבות אסטרטגים. יש עכשיו שרשור פעיל בGAF
שכולם יורדים שם על דרגון קווסט שזו סדרה משעממת בנאלית בלי נשמה שדורשת .grind

פחח, אנשים סיימו את כל משחקי הסדרה ברמה 5.
אין שום דבר שמתקרב לדרגון קווסט, זו סדרה שאו שאתה אוהב או שאתה שונא, אבל אין עוד סדרה כזו בגיימינג.

sky121

New member
השוואה

כנראה לא ירדת לסוף דעתי.
ראשית כל לא בצעתי השוואה בין בלו דרגון לדרגון קווסט. רשמתי שמיקרוסופט ניסתה ליצור סוג של דרגון קווסט, משהו חדש אך בעל השראה לסדרת ה-JRPG הוותיקה. זאת בשביל ליצור דריסת רגל רצינית בשוק היפני.

אנשי המפתח שציינתי נועדו להראות, שהיה ניסיון לרתום אנשים בעלי מוניטין מכובד וארוך שנים, שבונים IP חדש.

DQ9 הוא משחק טוב מאוד עם הרבה תוכן. היו 2 בעיות עיקריות שמאוד הפריעו לי: הראשונה היא שאין שום אופי לדמויות, חוץ מהדמות הראשית שהיא סוג של מלאך, שאר הדמויות אנו יוצרים וזהו. אין ייחוד, רקע או דיבור. הם בוטים שעוזרים לך בקרב.
הבעיה השנייה קשורה למקצועות. שבה אם אתה משנה מקצוע, אז הרמה של הדמות חוזרת לדרגה 1. אין הפרדה בין הרמה של הדמות לבין הרמה של המקצוע.

חלק מהמשחקים בסדרה הם כאלה :) מעניין איך 11 יהיה.

בנתיים ראו ממנו רק את הגיבור לא ראיתי שיש שם חבורה בנתיים :) אני זוכר שבזמנו ב2003 כבר הראו לנו את החבורה שתהיה בDQ8.

רוב המשחקים באמת מביאים דמויות עם אישיות בחלק אתה יוצר אותם בעצמך ובחלק אתה אוסף מפלצות בכלל :) המוחלט באמת מביא דמויות עם אישיות אבל המשחק הכי אהוב בסדרה (3) אין לדמויות שם אישיות בכלל. והוא כנראה יקבל ריימיק לפס4 (או הוא או 9)

הנקודה היא שגם במשחקים שישמי דמויות חוץ מ8 ו5? רוב הדמויות בסדרה שטוחות כמו קרקר,אני אוהב את זה ככה, אני אוהב שהדמויות שטוחות ולא מתחילות לי מונולוג קורע לב, והמקסימום שיש להן להגיד לי, זה איזה משהו מצחיק ב"party chat "
אבל ברור לי שזה לא לכל אחד :)

זו סדרה הומריסטית שלא לוקחת את עצמה ברצינות יותר מדי או את הדמויות שלה יותר מדי :)

אבל הסיפורים האפיזודים שלה? שיש בכל עיר? WOW חלקם מעיפים לך את המוח.
יש סיפורים אפיזודים בסדרה שאני בחיים לא אוכל לשכוח מרוב שהם ריגשו עד דמעות.

זה יפהיפה.

מה שאני מנסה להגיד? DQ8 הוא לא משחק מייצג הוא משחק מטעה, אני מקווה שהסדרה תהיה בשבילך.

לפי אנשי המפתח שמייקרוסופט הביאו הם ניסו יותר לעניין אנשים שרוצים "כרונו טריגר חדש" מאשר דרגון קווסט.

אבל גם אם אתה צודק שהכוונה היתה להביא ליפנים משחק "דמוי דרגון קווסט"
הם נכשלו בזה נחרצות.

כי המשחקים בכלל לא דומים.

בנוגע למה שאמרת. אל תדאג, רוב משחקי הסדרה שיש בהן job system לא מכריחות אותך לחזור לרמה 1 :)

אני מקווה שבדרגון קווסט 11 יהיה job system נורמלי כמו שאנחנו רוצים :)

חוץ מזה ומייק לא תגרור אותי לתוך קן הצרעות הזה שלהם.

של שידרוגים כל איזה שנה וחצי. אני אמרתי שאם מישהו מ2 החברות יעשו שידרוגים כאלה זו תהיה מייק וצדקתי.הכיוון של סוני הוא הנכון, צריך לשדרג קונסולה פעם אחת בדור. ומייק מנסה להרוס הכל.

סוני הולכת יותר על חזון השידרוגים של נינטנדו שזה דבר שתמיד רציתי שיקרה.
אצל מייק? זה קן צרעות. אתה לא יודע מתי הם יוציאו דגם שיגרום לסקורפיו הזה להיראות עלוב, אני לא אתחיל לשדרג קופסאות רק כי מיקרוסופט רוצה לחלוב אותי.

סוני! זה כל השוני! פעם היה להם סיסמא כזו!

evilplate

New member
אנחנו לא יודעים מהי תדירות השדרוגים שלהם

יכול להיות גם אצלם זה יהיה שדרוג אמצע דור כמו אצל סוני, שהם הולכים לשדרג כל 3 שנים.
&nbsp
יש הרבה אי וודאות בשוק עכשיו, לא ברור לי איך זה יעבוד, מתי יחליפו כביכול דור (שזה אומר שמשחקים חדשים לא יתמכו יותר בגרסה הקודמת) וכו׳

עטלפוני

New member
יש גם אי וודאות כי אין תמונה מלאה, הכל שמועות

גם אם הן מדוייקות, עדיין לא יודעים מה באמת התוכנית של כל חברה, כל מה שיש זה ניתוחי מצב של אנשים שהופכים לעובדות אחרי כמה זמן. צריך לחכות ולראות.

למעלה