שת"ב!

SUFA theOUEEN

New member
הנה..

מקווה שזה יותר טוב..אבל זאת תמונה די ישנה..מהתקופה שהייתי מתחרה דרסא'ז..

טוב, מהמעט שרואים...../images/Emo107.gif

בקפיצות: לפתוח כתפיים. את נראית מעט תפוסה בגב, תשתחררי. נראה פה שאת מעט אחרי התנועה וכל הרגליים ברחו לך אחורה. נראה גם שהסוסה קפצה קצת מקרוב מדי, אבל אולי זאת רק אני. אני זוכרת שראיתי אותך בעבר עם סופה ואני צמד ממש טוב, אני בטוחה שהתמונה הזאת לא משקפת את הרכיבה האמיתית שלך. דרסז': קודם כל, אם זה דרסז', הייתי מאריכה מעט את הארכובות ונותנת לרגל להשתחרר ולעקב להימתח למטה. הרגל נראית פה דיי לחוצה. ושוב, גם פה - לפתוח כתפיים, להישען טיפה אחורה ולהסתכל קדימה, ואז הכל ייראה הרבה יותר טוב. חוץ מזה, הסוסה פה באוברבנד, מניחה שקצת ידיים קדימה וקצת יותר קצב היו פותרים את הבעיה. סופה חמודה.

שירלי317

New member
טוב, קפיצות, אני אנסה...

לשחרר כתפיים ולהרגע עם המתח במושכות. זה נראה לי יביא את הרגליים שלך למקום הנכון, הרבה יותר קדימה, בלי להציק לסוסה מעל המכשול.

Vintage Queen

New member
=]

טוב הדבר הכי משמעותי פה זה שהרגליים שלך בורחות אחורה ויוצרות חוסר שיווי משקל, שימי יותר משקל על העקב, קחי את הרגל קדימה (למרות שמשקל על העקב דיי יעשה את זה) תרחיקי בירכיים מהאוכף, וחוצמיזה היתי אומרת להוציא קצת תתחת החוצה P= במקום גב קמור גב כעור, ואולי ללכת טיפה אחורה עם כל הגוף, אבל זה באמת נראה טוב, הרגליים זה הדבר היחיד שמפריע לי בתמונה =]

ש נ י ס

New member
שאלה לי אלייך...

אני שמה משקל על העקב (ברוב הקפיצות
), בקפיצות הנמוכות המשקל על העקב עושה את שלו ונותן לי שיווי משקל והכל, אבל ברגע שמתחילים לקפוץ גבוה יותר, אני מתנתקת מהאוכף, כאילו שהמשקל על העקבים לא מספיק, וכן צריך להחזיק גם עם הברכיים.. מה את (או כל אחד שרוצה לענות..חח) עושה בקפיצות גבוהות?

Blue Eyessss

New member
מה ז"א?../images/Emo47.gif

להחזיק עם הברכיים????
העקבים אמורים לתת את השיווי משקל בכל גובה....לא??

Vintage Queen

New member
לפעמים בקפיצות

כאילו, בקפיצה עצמה, הרוכב מצמיד את הבירכיים לאוכף וככה יוצר מין ציר כזה, ככה שהרגליים נזרקות אחרוה והגוף בקלות מאוד יכול להזרק קדימה, אם שמים משקל על העקב זה לא צריך לקרות, כי את מחזיקה את עצמך בשיווי משקל על העקב, אבל יש פאשלות חח -->

Blue Eyessss

New member
אבל אבל אבל..../images/Emo47.gif

כאילו לפי "הספר" השיווי משקל בא מהעקבים ועל זה מבוססת כל הישיבת קפיצות מעל המכשול נכון?

Vintage Queen

New member
חחח נו בטח

אבל גם את תמיד רוכבת לפי הספר?! סתם זה מן מנהג שמפתחים, יותר פשוט להחזיק עם הבירכיים מאשר על העקב ובגלל זה לפעמים בקפיצותיש כאול שמפתחים תמנהג הזה להשען על הבירכיים, זה לא שהם בוחרים את זה, כמו שיש כאלו שרוכבים עם הידיים פנימהבמקום ליישר אותן (את הכפות ידיים) או כל טעות אחרת... הלוואי וכולנו היינו רוכבים לפי הספר P=

Blue Eyessss

New member
ברור שלא..../images/Emo47.gif

ואני לא אומרת שצריך... אני רק שואלת אם זה לא נחשב בתור טעות כאילו... כמו נגיד לא לקום בקפיצה או נגיד למשוך בפה מעל הקפיצה..

למעלה