תאטרון גבעתיים פרמיירה של סי 22.10

actress

New member
4 בעקבות 1 (עפ"י 8 בעקבות 1) ../images/Emo6.gif

חסמבה חסמבה חסמבה ארבעתכם בעקבותיה של סיסקה.

../images/Emo3.gif סי סיד סידרה לי. ../images/Emo3.gif

סידרתי אותך...
נח נח נחמ נחמן מאומן. וגם, אישה נעלה, נעלה נעלה, ונעלה את הדלת בפני בעלה. מכל המכל הכל כלול במכלול מיכל. (ז"א מכול המיכל הכול כלול במכלול של מיכל).

actress

New member
אוי אוי אוי אבוי יוי יויויהוי

אתה חמוד מוד מוד ובגוד מוד בון בון בובון

actress

New member
../images/Emo79.gif......יש דברים נסתרים.... ../images/Emo79.gif

היי מותק גם אני שומעת פעם ראשונה על זה אולי יש משהו שאף אחד לא יודע אבל יאללה בואי נברר אז מה את אומרת את באה ל 22.10 לברר את הנושא

korennet

New member
לא נכון

מיכל, את פרסמת את זה בשרשור דואטים של סי.... בבקשה ממך לברר..... ושוב אני שואלת - למה אני לא מאחורי פיקוד התאורה באותו היום? ביזיון....

actress

New member
אויש ממינקה צוחקים איתך זה היה מעין

שאלה לקהל הרחב והנרחב "איזה דואט לדעתכם יהיה נחמד" ו"איזה שיר מתאים לשניים" מכיוון שסרקתי תמונה של סי ואלון מוודסטוק לפני שנת טרפפו ואפילו סי אח"כ אמרה שזה משנת טרפפו כי יש לי בין החומרים תמונות שאין לי מושג מאיפה הם ואלון למשל לא ידעתי אז העלנו בזמנו אבל לגבי דואט אין לי שמץ בובית,
ולגבי התאורה
אממ.. מזלי שאני לא מתעסקת בנושאים האלה
ורק בנושאים שאני יודעת שאני מתעסקת
ואם כבר עסקנו בוידויים ואנשים לא יודעים למה אני כותבת את זה אז הגיע הזמן לבשר לאומה בקול
תרועה וחצצורה
שאין צורך להסתיר ומי שיודע יודע ומי שלא יודע אז הנה בא הגילוי....
<<<זהירות ספויילר>>>
נושמים עמוק?
היכון.....
אני עובדת אצל סי
הנה אמרתי את זה ואבן נגוזה לי מהלב

korennet

New member
הלללווווווווווווו

בזהירות רבה ומרובה..... לא אומרים כאלו דברים סתם... אנו מדברים על אלון - האחד והיחיד ביקום.. שקלי מילים....

ט י נ ה

New member
נטע יקיריתי

שום דואט עם אלון אין לי מושג מי המציא ואיך זה הגיע .כלומר לכבוד הוא לי אך לא . לפני 15 שנה ביצענו יחד כמה מופעים משותפים אולי מישהו ערבב הכל ביחד ויצאה טעות . לגבי התאורה ,מדובר במועדון התיאטרון של גבעתיים מעין מרתף של הרצאות אפילו לא אולם ,אבל הפכו אותו למעיין מועדון רוק בלית ברירה כי לא היו מספיק אולמות .מקום מקסים עם תקרה מאוד נמוכה . יש תאורה מינמלית של המקום .אשמח אם תגיעי ותתני יד. יהיה לנו לעונב ולכבוד .ההגברה של המקום . איש הסאונד שינדלר !!! מוכר לך מאיזה מקום ?<

skito

New member
אני

אני רוצה לבוא, בנתיים לא יודע כמה אנשים, אתקשר בסמוך למועד.. מתחיל בהכנות "החתונה" ב 19.10

skito

New member
תודה כעת לא ממש ../images/Emo8.gif יש המון הכנות

והמון הוצאות,
22.10 לא מפספסים - מימבין חברי הפורום מגיע? שרשרו שנדע לסמן את הכסאות "שמור לחברי הפורום">>>>

actress

New member
אני מגיעה! אני גם יודעת שמפורומים נ

נוספים מגיעים, ואני אשלח גם מייל בנושא ככה שמי שלא נכנס מחוסר זמן שיקרא, ואיתן שלח לי במסר את המייל שלך בבקשה, תודה בובי : )

actress

New member
זו אני סי כותבת אליכם מהמנהלת

סקיטו אהלן אחלה שמחה לשמוע ותודיע לכולם בעמק שמי שמגיע מקבל דיסק של האוסף רגעי סי בהחלט מתנה לאוהבי הרוק והצחוק שלך סי

actress

New member
ידעתי שסי רוצה להיות בצבע כחול

אז הנה ההזדמנות, בכל מקרה אם עוד מישהו רוצה להיות בצבע מסוים תודיעו לי. חי חי : )

skito

New member
היי סי! [כאנ-סי] הוא זה שאמרתי ..

זה תופס גם לגבי 19.10?

actress

New member
../images/Emo26.gifאנשושים להלן המודעה../images/Emo36.gif

וכמו שנכתב לנו חברי הפורום זה ב-ה-נ-ח-ה
תבואו תבואו תבואו תבואו

למעלה