תאטרון גבעתיים פרמיירה של סי 22.10

actress

New member
סימני זיהוי לכל הבאים לגבעתיים../images/Emo140.gif

אנשושים מכיוון שיש גם כאלה שקוראים הודעה זו וקנו כרטיסים כן כן זו אני מיכל
אנחנו עורכים גם מפגש פורום וקוראים לו
"ערב סי היימן"
אז שרשרו מטה את סימני הזיהוי איך נזהה אתכם? אם יש פרטים מיוחדים שצריך לדעת? (למשל לי יש שיער כתום סתם סתם זרקתי אבל בעצם... אממ.. אני אדע אם אני צובעת רק מחר)
בקיצור שרשרו מטה אני רק יכולה להגיד שלפורום שלנו מוקצה 2 שורות 1+2 וכבר קנו כמה מכאן (אני לא אנקוב בשמות כדי לא לעשות אאוטינג) מי שרוצה שיעביר לי את מס' ואדאג לכוון .... אז יאללה
שרשרו שרשרו ואל תתביישו מי שלא רוצה לכתוב מוזמן לשלוח לי מייל

skito

New member
לצערי הרב והרב מאוד

ומאידך לשימחה במשפחה - קיים מנהג שלא חשבתי עליו בטרם עת, "שבת חתן" זה קורה בשישי הקרוב 22.10..חבל שבשל כך לא אוכל להגיע

actress

New member
לא נורא רק שתדע שיש עוד מופע יפה

ביום שבת 23.10 וזה פתיחת מועדון הזמר של סי בבית פרנקפורט ולהלן התוכניה לעיונך 20.11 שבת את תמרה פרץ זמרת הנשמה ו 18.12 את לוליק

ט י נ ה

New member
סקיטו אני מחבקת ומברכת אותך כל כך

קודם כל ברכותי לאב הגאה שהפך להיות חותן ... שנית שבת חתן זה חלק מהחבילה של חתנוה ואין מה לעשות עכשיו חוגגים ובגגדול וטוב שכך . שלישית רוצה שתדע שמעטים חשובים לי כמוך והכנתי ברכה מיוחדת ושיר מיוחד לזוג הצעיר ,,,, התכוונתי הערב בתיאטרון לברך ולשיר לכבודם אבל יגיע הרגע ונבחר אותו יחד . המון המון ברכות חמות מעומק הלב ממני מרועי בעלי וכל ילדיי שלך סי בת העמק ושכנה שלכם בלב ובנפש

actress

New member
בעצם יש לפורום שורה ורבע ../images/Emo8.gif

בקיצור נסתדר לא ככה? וכל מי שביקש שורה 1 קיבל לא לדאוג יש גם שורה 4
הקיצקץ תגיעו, תהנו, מה זה משנה איפה יושבים הרי בהופעה של סי אף אחד לא ישב ולא יישב תמיד עומדים

תוכן ההופעה ואיך מגיעים לשם???

אז הנה תוכן ההופעה לפי האתר הרשמי של תיאטרון גבעתיים: סי היימן ולהקת אחיות הנשמה" – מופע בכורה !!! מארחים את זמרת הנשמה תמרה פרץ מוסיקת נשמה שחורה, רוק ובלוז. ערב מרגש, ביצועים מיוחדים לשירי הזמרות הגדולות בעולם: בט מידלר, אריתה פרנקלין, ברברה סטרייסנד, טינה טרנר ועוד... ביצועים אקוסטים ללהיטים מהאסוף החדש "רגעי סי" על הבמה: סי היימן – שירה ומפוחית ליאת פרלוב מאירי – קלידים ושירה אילאיל – תופים וכלי הקשה יעל בירגר - חלילים באתר יש גם פרטי הגעה..מפה...וכו וכו. בהצלחה לסי ולכולם !! (רוצים את קרוב לקצה ואת מדיה ואת שבור קיר ואת עד אליך ואת ציפור לבנה שלא היו בהופעה בחולון פליז!!!!)

actress

New member
רק לעדכן בכמה שינוים קטנים כפי שנכת

שנכתב באתר הבמה, על כלי הקשה בחור מדהים בשם אריאל ועל סקסופון וכלי נשיפה מיטשל רוזן האגדי שעליו ואותו מיקה קרני הזכירה בשיר שלה , כמו כן קראתי שתהיה הפתעה רקדנית בטן.

actress

New member
../images/Emo52.gifהפורום נסגר../images/Emo124.gif../images/Emo18.gif

לא לא להבהל מההודעה הדרמטית
אבל שנה שעברה זו היתה סי והפעם הדיווח הגיע ממני
אז יאללה מוכנים??????????????
אוטווטוטוטוטוטוטוטווווווווווווו
ההתרגשות ההתרגשות ההתרגשות ....... 10.... 9.... 8.... 7....

samc

New member
פגישה עם עבד-רבו יום ששי

יש פגישה ביום ששי בצוותא לא אם אבו מאזן אלה יאסר עבד -רבו יוסי ביילין ויעל דיין. הנושא : מרצח רבין ועד הבנות ג'נבה. 10.30 בבוקר. גם שמואל יהיה 20 ש"ח כניסה

samc

New member
היה מעניין

בא פליסטינאי אחר במקום אבד רבו הוא יוסי ביילין ויעל דיין דברו על האפשרויות החדשות שנוצרו. בכיוון של לדבר עם הפליסטינאים לפני שיוצאים מעזה.

משאז

New member
לא הבנתי מה העניין.....

....קפצתי לבקר ופתאום אומרים לי שסגור

actress

New member
טוב עכשיו זה סופי אני ספייקיייייייי

לכל מי שרוצה לזהות אותי אני נתתי נייד תתקשרו אני מרובת צבעים בראש

למעלה