אבל התחלתי עם הברה רק לפני חודשיים משהו כזה... וכן אני לומדת תווים ומלא דברים ביחד ועוד מעט יש לי הופעה אז אנחנו מתעקבים על ללמוד את השירים טוב טוב. מה אבל יש לכם טיפים איך אני יכולה לשפר ולבסוף להצליח את ה-F המזדיין הזה
נכון זה לא מה שרצית שאני אגיד? אצלי זה פשוט הצליח פתאום.. יום אחד אבל זה לא רק F, זאת אומרת, את צטרכי לעשות את כל האקורדים ככה. ובאיזה שהו שלב זה גם יהיה לך הרבה יותר קל כי זה אותה צורה הכל...
זה דווקא חכם כזה אבל נכון בהתחלה את כאילו... אוקיי האצבע שלי בכלל לא מתאימה בצורה שלה לחסום את כל המיתרים מה אתם רוצים ממני? איכשהו מתישהו זה עובד... אח אני זוכרת את השיר הזה... "המגפיים של ברוך" איזה סיוט זה היה
ואחר כך שכשכבר שתאמנתי על שבעיות ותשיעיות ובסים שונים לאקורדים זה פתאום יצא....
תעתיקו לנוטפד או משו ותעבירו לצד שמאל בית פתיחה | A | A | A | A ||: A | Dbm | G | Bm :|| X3 פזמון מעבר | F#m | Bm | F#m | Bm || F#m | Am | Em | Bm | | F#m | Am | Em | Em || וזהו בערך עושים את כל האקורדים על ברה, חוץ מאי אמ ואיי אמ
זה שזה בכלל לא האקורדים של השיר הזה. אולי זה מתאים לשיר אחר אבל זה ממש לא האקורדים של כוכבים על אש קטנה. זה מה שאת אומרת בעקרון? אם כך,אז למה נתת את האקורדים האלה ואמרת שהם האקורדים של השיר הזה אם זה בכלל לא נכון?!
ma za Dbm? aig osim oto? ve is li od shela... amro li se bare osim im a zad sel a ezba ve lo ba emza sel a ezba ze nacon? jjjjjj lo iodat im abantem masho... a majseb seli nidfak!