תאמת? גנבתי את הרעיון מפורום אחר

BlueBeIl

New member
שנה ואת תקועה על F?

וואו, איך הצלחת לעשות את זה? או שאת גם לומדת תווים ועניינים וזה מעכב אותך? כי אני די הזנחתי את זה
. אבל המורה תמך בי חח

GD ROCKS

New member
יאפ

אבל התחלתי עם הברה רק לפני חודשיים משהו כזה... וכן אני לומדת תווים ומלא דברים ביחד ועוד מעט יש לי הופעה אז אנחנו מתעקבים על ללמוד את השירים טוב טוב. מה אבל יש לכם טיפים איך אני יכולה לשפר ולבסוף להצליח את ה-F המזדיין הזה

BlueBeIl

New member
להתאמן../images/Emo13.gif

נכון זה לא מה שרצית שאני אגיד? אצלי זה פשוט הצליח פתאום.. יום אחד אבל זה לא רק F, זאת אומרת, את צטרכי לעשות את כל האקורדים ככה. ובאיזה שהו שלב זה גם יהיה לך הרבה יותר קל כי זה אותה צורה הכל...

GD ROCKS

New member
אני חורשת על F

וגם על A ו-D (עם ברה לא רגיל כן?!?) ולא יוצא לי כלום אוףףףףףףףףףףףףףף מי לעזאזל המציא את הברה הזה? מייי?

BlueBeIl

New member
חחח

זה דווקא חכם כזה אבל נכון בהתחלה את כאילו... אוקיי האצבע שלי בכלל לא מתאימה בצורה שלה לחסום את כל המיתרים מה אתם רוצים ממני? איכשהו מתישהו זה עובד... אח אני זוכרת את השיר הזה... "המגפיים של ברוך" איזה סיוט זה היה
ואחר כך שכשכבר שתאמנתי על שבעיות ותשיעיות ובסים שונים לאקורדים זה פתאום יצא....

whatascene

New member
ממ, תנסי את כוכבים על אש קטנה

של משינה, זה עזר לי ממש =) אני יכולה לכתוב לך את האקורדים אם את רוצה, הם כולם ברה וזה באמת עוזר המון

coullette

New member
את יכולה לכתוב בבקשה?

למרות שזה לא ממש הסטייל שלי אבל יהיה נחמד לדעת איך מנגנים את זה.

whatascene

New member
ממ ננסה

תעתיקו לנוטפד או משו ותעבירו לצד שמאל בית פתיחה | A | A | A | A ||: A | Dbm | G | Bm :|| X3 פזמון מעבר | F#m | Bm | F#m | Bm || F#m | Am | Em | Bm | | F#m | Am | Em | Em || וזהו בערך עושים את כל האקורדים על ברה, חוץ מאי אמ ואיי אמ

GD ROCKS

New member
ואיי תודה...

חחחחח איזה עולם קטן בול היום התחלתי להיתאמן על השיר הזה.. אבל עם אקורדים אחרים בכלל
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!

whatascene

New member
יש לזה אקורדים אחרים בעיקרון

האקורדים האלה נועדו בשביל לעבוד על ברה, וזה באמת משתלם =)

coullette

New member
הממ..יש לי שאלה:

זה האקורדים הנכונים? כי הסתכלתי בכמה אתרים ובכל מקום יש אקורדים אחרים לשיר הזה..

whatascene

New member
כמו שאמרתי, אלא לא האקורדים הרגילים

של השיר, אלא יותר אקורדים בשביל לעבוד על הברה, למרות שגם איתם השיר נשמע סבבה

coullette

New member
אה כן

אבל זה אקורדים אחרים לגמרי.כמו:C G אין לזה קשר למה שכתבת..

coullette

New member
אז מה שיוצא בעצם

זה שזה בכלל לא האקורדים של השיר הזה. אולי זה מתאים לשיר אחר אבל זה ממש לא האקורדים של כוכבים על אש קטנה. זה מה שאת אומרת בעקרון? אם כך,אז למה נתת את האקורדים האלה ואמרת שהם האקורדים של השיר הזה אם זה בכלל לא נכון?!

GD ROCKS

New member
(=

ma za Dbm? aig osim oto? ve is li od shela... amro li se bare osim im a zad sel a ezba ve lo ba emza sel a ezba ze nacon? jjjjjj lo iodat im abantem masho... a majseb seli nidfak!

למעלה