תגובות על הסדרות החדשות:

הפרק היה קצת מבולבל לא???

לא חשוב... לי בכל מיקרה היה קצת קשה להנבין את הדמויות...

לקמי

ממש אבל ממש אבל ממש לא!!! מרי-קייט הייתה יותר מצחיקה וחמודה ויפה אהבתי את הקטע עם בראד פיט וג´ניפר אניסטון ושהיא אמרה "אתה מנסה להרוס אותה?" חחח ואשלי הייתה מכוערת במסיבת תחפושות יש לך את החיוך התקוע והמעצבן שיש לה בטובות השתיים וגם התסרוקת שלה בשנות השישים וואי איזה תסרוקת מכוערת ואיך מרי-קייט אמרה במזל תאומות שמנואלו אמר שהדייסה צריכה לדבוק לצלעות שלה ואז היא הוציאה את זה כזה ואמרה :"רק בצלעות?" חחח איזה מתוקה ומרי-קייט פי אלף משחקת יותר טוב מאשלי עובדה שרק היא התמודדה לפרס האמי למה? כי היא שחקנית טובה פי אלף מאשלי!!!!!!!!!!!!!!!! מרי-קייט שולטת!!!!!!!!!!!!

לתאום השלישי

מה פתאום לא אמרתי את זה אני מתה על אשלי בדם אבל אני יותר אוהבת את מרי-קייט ועובדה לדעתי עכשיו שהן בנות 16 אשלי יותר יפה ושהן בנות 15 מרי-קייט יותר יפה ולדעתי היא גם יותר חמודה מצחיקה ויודעת לשחק אבל גם אשלי הייתה מצחיקה ומהממת פשוט לדעתי מרי-קייט יותאר לא צריך לעשות ביגל דיל אני מתה על שתיהן אין סיכוי שאני שונאת את אשלי בחיים לא!!!

מאמא צב....?

הרבה זמן לא כתבתי הודעה.... אז יש מלא דברים לכתוב: 1. איזה מדהים SO LITLLE TIME!!!! 2. מרי קייט ואשלי מארחות זה חמוד.... 3. קניתי מלא ספרים של SO LITLLE TIME בקניון איילון! 4. הזמנתי את SWEET 16 וזה כזה יפה.... 5. איזו התרגשות!!!!! 6. התאומות מופיעות ב-E! ועכשיו לא קשור: ראיתי את הסרט ספיידרמן וטובי מגווייר (זה שמשחק את ספיידרמן) כזה חתיך!!!! עם העיינים הכחולות ! ואיזה סרט מדהים!!!

ashley kate

New member
תגובה

אני קניתי היום את שני הספרים האחרים שלא היו לי מ-SWEET 16 ו-3 ספרים מ SO LITTLE TIME כמה את ספרים את קנית מהסדרה הזאת? ואיזה כיף שגם הספרים האלו הגיעו לארץ! אני קניתי את הספרים בתל אביב...ואני התחלתי לקרוא היום את הספר הראשון מ SWEET 16 והוא מהמם! ודרך אגב מוטי בספר יש 128 עמודים...חשבתי שהספר לא ממוספר כי בסוף יש 2 עמודים מהספר השני שהם לא ממוספרים ועליהם התסכלתי

כיף לך.....

סוויט 16 יפה...? אני הולכת לקנוץ אותו... אבל נכון שהדפים מחומר מוזר כזה... אולי ממוחזרים....

לשיי דחווווווווף

יא איזה כיף לך איזו עיר זה קניון איילון? כמה הספרים עולים? כמה ספרים יש? את יודעת מתי התאומות יופיעו בערוץ E ראית פרסומת של זה?

למישל!../images/Emo65.gif

קניון איילון נמצא ברמת-גן ויש שם סניף ענקי של סטימצקי... את רק צריכה לבקש ספרים לנוער באנגלית ויראו לך.... יש שם 3 ספרים של SO LITLLE TIME: קניתי את שלושתם. הם עולים: השניים הראשונים עולים 38.90 והשלישי שהוא יותר גדול עולה 40.20. דרך אגב, את הספרים יש בכל סטימצקי... ובשוסטר יש אפילו את סוויט 16 שהזמנתי.... אני הולכת לקנות אותו!!!! איזה כיף!!! איזה מדהימות הסדרות...

omer wild

New member
../images/Emo36.gif בקשר לערוץ E ../images/Emo26.gif

מתי הן יהיו שם ??? בבקשה תגידו לי !!! אני חייבת לראות אותן !!

אני לא יודעת....

פשוט תבדקי מה-6 החודש בתוכניות הסלבריטאים או פוקוס.... אם אחרת אני אודיע בפורום....

cookey-girl

New member
גם אני רוצה להגיד את דעתי... ../images/Emo9.gif

אוקיי, אני מסכימה עם כולם (בעצם לא קראתי את כל ההודעות, אבל ממה שכן קראתי
) ש"מזל תאומות" תוכנית מ-ה-מ-מ-ת-! אבל מהתוכנית בערוץ הילדים ממש לא התלהבתי...
נחמד לראות אותן והכל, אבל זה לא מתאים לגילי לפי דעתי (אני בת 15 וקצת...) אבל יוווווווו איך נהנתי ממזל תאומות!!!!!!
היו קטעים שממש התפוצצתי מצחוק! אבל לא אהבתי איך ששינו לתוכנית את השם...

*Ginny Weasley*

New member
גם אני לא מתתי על המסיבות...

בערוץ 6..... זה היה ילדותי פחד.... משהו שדומה להרפתקאות שלהם.... אבל זה עדין היה משעשע ונחמד למדי :)) הן היו לא כאלה מדהימות בגיל שהם עכשיו בתוכנית שהן מארחות... פחות יפות ממה שהן היום בהרבה.....

AngelDiva

New member
מזל תאומות והמסיבות...

מזל תאומות: תוכנית ממש טובה אהבתי מאוד את התוכנית אהבתי איך שהן נראות ואת המשחק שלהן..ובמיוחד את זה שסוף סוף יש להן סדרה שאנחנו יכולות להזדהות איתה...שהן בגיל שלנו שם ולא קטנות פחד...התאכזבתי שלא הראו את השמלה שהאמא עיצכה כי עניין אותי לדעת איך היא נראתה...ונכון השמלה האדומה הייתה פשוט מכוערת? שנאתי אותה!!! ההוא שמחשק בלהרוויח את לונדון כל כך חמוד!!! ומרי קייט שזאת בעצם ריילי משחקת ממש יפה והיא כל כך מתוקה...גם קלואי בסדר אבל היא טיפה נודניקית כזאת במיוחד איך שהיא ניסתם להתחיל איתו (דרך גרועה) נכון שריילי יותר התקשרה לאימא וקלואי לאבא? אשלי ומרי קייט מארחות: תוכנית על הפנים!!! התוכנית ממש גרועה ומשעממת איך אפשר לראות תוכנית שכל התוכנית היא רק שירים? אם זה היה שירים של בנות שיודעות לשיר אולי זה היה מעניין אבל סורי הן זייפניות גדולות מאוד!!! הן שרות גרוע וכולם יודעים את זה אז המ כל הקטע המכוער של השירה? הסוכנות שלהן מנסה להראות כמה הן טובות בהכל אבל הן לא...לשחק הן עוד איכשהו יודעות אבל לשיר? תעשו לי טובה... לפי דעתי הכי יצליחו הן בדוגמנות או בריקוד אבל גם זה לא כי הן נמוכות... אני מעריצה גדולה שלהן אבל לשיר הן לא יודעות במיוחד לא בגיל הקטן הזה!!!

בקשר לזה שריילי נקשרה יותר לאמא שלה

וקלואי לאבא לא נראה לי פשוט הם הולכים כל פעם בנפרד וגם אם אני לא טועה היא אמרה את זה היום שהאבא אמר לה שיש לו מתנה בשבילה ואזהיא אמרה שהוא לא צריך לקנות להם מתנות ושהם באות אליו אחד על אחד בגלל שהם אוהבות אותו או משהו כזה אני לא בדיוק זוכר אז ככה שאני לא חושב שאת צודקת הם אותו דבר עם ההורים שלהם לדעתי לא יודע מה את חושבת אבל בכל מקרה זה דעתי וגם תראי שבהמשך (אני כבר ראיתי כמעט את כל הסדרה) שגם ריילי תבוא אליו אז בכל מקרה זאת דעתי

motib4

New member
אני דווקא הופתעתי לטובה מהשירה שלהן

ציפיתי למחרוזת שירים מלאה בזיופים בדומה להרפתקאות, אבל דווקא הן שרו בסדר. לא שהשירים היו משהו משהו אבל השירה לא ממש גרועה. בקיצור- הרייטינג שלי (בכוכבים): כל כך מעט זמן:
מרי קייט ואשלי מארחות:

cookey-girl

New member
וואלה, גם אני!

היה לי במחשב הקודם שיר שלהן שנשמע די זוועה
אז באמת הופתעתי לטובה
והכי נדהמתי מהריקודים!! |הן רוקדות פשוט מ-ה-מ-ם וזה עוד כשהן יותר קטנות

למעלה