תגובות על הסדרות החדשות:

*Ginny Weasley*

New member
הסדרה מזל תאומות ממש ממש יפהה...

ראיתי אותה היום בפעם הראשונהה.. את שני הפרקים הראשונים... איזו סדרה מדהימהה מה זאת השמלה המזוויעה הזאת שהכינה אמא שלהן?! ומי זה הבחור הזה שדגמן אותה? לא הצלחתי להבין....

omer wild

New member
הפרק של היום-יום שלישי 2.7

היום הפרק היה שווה ביותר ! רק חבל שהן לא מצאו עם מי לצאת..רציתי שטרוויס יצא עם קלואי אבל טוב שריילי לא יצאה עם לארי הזה !!

מריקייט

New member
אני דווקא רוצה...

שלארי וריילי יהיו ביחד כי לארי כזה מתוק אומנם הוא לא הכי חתיך אבל הוא חמוד ומצחיק רק שישנה קצת את ההתנהגות שלו אבל זה מה שמצחיק בו...

omarykate

New member
אהבתם את

מרי-קייט ואשלי מארחות?? זה היה נחמד אבל כל מילה שהן אומרות-פתאום יש שיר, זה מעצבן!!

מריקייט

New member
אהבתי את השיר של הגלידה

יש לי אותו במחשב אז זכרתי אותו בעל פה וגם את ההתחלה אהבתי את זה דווקא ובפרק היום הן היו מזה יפות במיוחד מרי-קייט!!!

לא הצצלחתי לשנות שם...

אבל לא משנה...איזה יפה הסדרה ´´מזל תאומות´´ אני מקליטה את כל הפרקים!!!!! רק שהשם לא משהו..לא משנה, והסדרה ´´אתה מוזמן למסיבת ה...´´ נחמד רק שיש קטעים קצת מצחיקים... שרון

היום!במיוחד אהבתי את הפרק!../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

היה פרק ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש
ממש

כן...

אבל זה לא הגיוני שעכשיו אתם כל פעם תגידו אם היה פרק יפה או לא בגלל שזה בחיים לא ייגמר כי הפרקים תמיד יפים!! =)

FlowerPower

New member
אבל אני לא מבינה....

למה ריילי לא שמה על לארי.... כאילו מה רע בו?! הוא ממש חמוד!!!!! ומה יש לקלואי מטראוויס?! כאילו פסדר הוא נראה טווווב אבל הוא לא שם עליה!!!!!!! ויש משהו ממש לא הגיוני בכל העסק הזה... תראו איזה יפות הן!!!!!!! איך זה שלא הציעו להן?!?!?!?!?!?!!?!??!!? אויש סידרה עם תיסבוכות.... אבל תיסבוכות חיוביות
במילה אחת: אהבתי!!!!

rahelm

New member
אבל הוא כזה לא בסדר../images/Emo26.gif

ראית הפרק איך הוא רקד!!!

rahelm

New member
אבל הוא לא בסדר../images/Emo26.gif

ראית הפרק איך הוא רקד!!!!!!

AngelDiva

New member
מה הקטע?

של הנקודות ליד העין של מרי קייט בתוכנית אשלי ומרי קייט מארחות?

מריקייט

New member
נכון

למרי-קייט היו 3 נקודות ליד העין אבל זה לא כזה נורא היא הייתה יותר יפה כרגיל אשלי יותר סנובית כמו בטובות השתיים ועולה לי על העצבים אבל שתיהן מהממות רק שמרי-קייט יותר והאופי שלה יותר חמוד גם בפשלות היא יותר חמודה

cookey-girl

New member
דווקא לפי דעתי...

הפרק של אתמול היה הרבה יותר שווה..
לעומת זאת במרי קייט ואשלי מארחות התוכנית של היום הייתה יותר יפה מאתמול

rahelm

New member
איזה פרק מהמם!!

איזה שירים יפים היו והפיספוסים היו יפים זה היה פרק יפהההההההה!!!!!!!

d a n a o s h

New member
אין לי יס/דיגיטל

אז אני לא יכולה לראות את מזל תאומות! מרי קייט ואשלי מארחות זה חמוד! הרבה יותר נורמלי מהרפתקאות מרי קייט ואשלי..... הם בערך בנות 11 לא? הם מתוקות נורא...

למעלה