תגידו, מישהו פה יודע

THE WALL1

New member
תגידו, מישהו פה יודע

מה עמדתו של ווטרס בקשר למצב שבין ישראל לפלשתינים?? הוא בעדם או משהו?? אני יודת שהוא נגד הגדר הפרגה שלנו וכאלה... אבל זה אומר שהוא גם נגדנו? אנטישמי או משו דומה?? =[

ווטרס איננו אנטישמי

הוא מחזיק בעמדות 'שמאלניות', ואני מניחה שאם הוא היה ישראלי הוא היה ממוקם במה שנקרא "מחנה השלום". אבל הוא לא ישראלי. דברים שרואים מכאן, כמו שאומרים.

THE WALL1

New member
כן אבל

קראיתי באיזה אתר [יכול להיות שזו כתבה ישנה אני לא יודעת] אבל כתוב "פינק פלויד יופיעו למען הפלשתינים" ניתן להסיק מכך שהם יותר בעדם ויותר נגדינו? לא ככה? =/

THE WALL1

New member
יש מצב אבל

הכותרת של הכתבה הייתה "פינק פלויד ינגנו למען הפלשתינים" בגלל זה זה נראה לי מוזר ושאלתי בפורום את השאלה הזאת.

One Echoe

New member
הוא שמאלני די קיצוני.

אין מה להתרגש. הוא די טיפש בדעותיו הפוליטיות.

One Echoe

New member
מישהו אמר שאין לו זכות?

סך הכל אמרתי שלדעתי הוא טיפש בדעותיו.

avki

New member
זה לא טפשות, זה מסקנות שמבוססות

על עקרונות מוטעים.

בוא ננסח שוב אין לך זכות לקרוא לאף

אחד טיפש בגלל דיעותיו זאת זכותו לחשוב ככה ומי אתה שתקרא לבן אדם טיפש בגלל זה בכלל אף אחד לא יכול לקרוא לאחר טיפש עקב ענין של דיעות.

vegetable man

New member
כאשר

הוא לא יודע לחשוב, ע"מ להגיע למסקנות אותן הוא מביע אח"כ. וזה לא המצב. אמנם קל לו להביע את דעתו אי שם מבריטניה או לונג איילנד, אבל עדיין יש מאחוריה היגיון של חשיבה, גם אם לא מעמיקה מספיק. ואגב, בלי שנפתח את זה לעניין פוליטי, אני די מסכים איתו בעניין הגדר. היא גרועה, בהמון מובנים. אבל יש לי גם ביקורת על הדרך שאותו אירגון בריטי מציג את פני הדברים.

One Echoe

New member
טוב, זה כבר עניין של דיעות.

ולדעתי זו קטנוניות. זו לשון שגורה, להגיד טיפש, זה לא שאני באמת חושב שהוא טיפש שכלית. אבל שיהיה. אז הוא סתם לא גר פה, ולא יודע מה באמת הולך פה.

itaikuskus

New member
אני מעוניין לדעת

למה כל פעם שכשאתה במחלוקת עם מישהו אתה מאשים אותו בקטנוניות? לדעתי איש הירק צודק. לפעמים צריך לדעת להודות בשגיאותיך, זה לא עניין גדול, ווטרס לא טיפש, ויש מספיק אנשים שגם חיים פה וחושבים כמוהו, עניין של הומניות. הם לא טיפשים יותר ממך, או חכמים יותר. הם חושבים אחרת.

One Echoe

New member
אני אסביר לך למה

אמרתי לו שזו קטנוניות. למשל, כשאני רואה מישהו שהוא ממש שונה בדעותיי, למשל כמו ווטארס, אני אומר לו טיפש. אבל לא כי אני חושב שהוא טיפש שכלית. זו מן לשון שגורה כזאת. כמו שתגיד למישהו " יא מפגר ", ולא תתכוון שהוא מפגר שכלית. בגלל זה. אז אני אגיד שדעותיו טיפשיות, לכן אני אומר שזו קטנוניות. ואין קשר להומניות. אבל לא נכנס לדיעות פוליטיות עכשיו.

למעלה